EDUSTEPSДописиНавчання в Канаді Вища освіта по спеціальності маркетинг в Канаді
Вища освіта по спеціальності маркетинг в Канаді

Вища освіта по спеціальності маркетинг в Канаді


На кого вчитися в Канаді? Мабуть, це найчастіше питання студентів, які планують здобути вищу освіту в Канаді. Ми раді відповідати на такі питання. Адже вартість навчання в Канаді немаленька, і потрібно інвестувати в те навчання, яке дасть можливість знайти роботу і бути затребуваним фахівцем. Тому ми вирішили запустити серію статей, в яких розповімо вам про професії в Канаді, що мають великий попит в коледжах провінції Онтаріо.

Освітнє агентство EDUSTEPS - допомагає студентам підібрати програму навчання в коледжах Канади, підготувати документи на вступ, вступити і отримати студентську візу.

5 причин вчитися в Канаді в 2024 році

  • Доступна вартість навчання в Канаді в порівнянні з іншими англомовними країнами
  • Можливість офіційно працювати під час навчання в Канаді до 20 годин на тиждень, тим самим покрити витрати на проживання та харчування
  • Програми в коледжах Канади практичні, і готують студентів до затребуваної професії
  • Стажування є важливою частиною програми і дає можливість отримати досвід роботи в Канаді під час навчання
  • Випускники коледжів і університетів Канади отримують дозвіл на роботу

Спеціальність Маркетинг в коледжах Онтаріо

Дізнайся, чи підійде тобі спеціальність: маркетинг Пройди тест на профорієнтацію!

Ви вирішили здобувати вищу освіту в Канаді, але не впевнені, яку спеціальність вибрати? Пропонуємо вам пройти тест на профорієнтацію, який допоможе визначити сильні сторони, знання, вміння і навички, і дасть рекомендації, в якій області краще їх використовувати, щоб домогтися успіхів у професійній діяльності. Тест на профорієнтацію з EDUSTEPS включає індивідуальну консультацію психолога і фахівця щодо зарахування за кордоном


Світ маркетингу поєднує в собі безліч навичок, від спілкування і творчості до досліджень і бізнесу. Маркетингові програми в коледжах Онтаріо інтенсивні оскільки готують вас до ряду популярних професій.

EDUSTEPS рекомендує вивчати маркетинг в наступних коледжах провінції Онтаріо

Яку програму вибрати в коледжах Онтаріо

Коледжі Онтаріо пропонують іноземним студентам програми різної тривалості. Після закінчення навчання, студенти отримують акредитований диплом, який дозволяє працювати за фахом або продовжити навчання в університеті або коледжі на більш високому академічному рівні.

  • Диплом: 2 роки
  • Вищий диплом: 3 роки
  • Диплом бакалавра: 4 роки
  • Післядипломні програми: 1 рік

Маркетингові програми дають студентам глибоке розуміння області, від традиційних методів маркетингу і принципів бренд-маркетингу до останніх досягнень в області веб-маркетингу та інтерактивного маркетингу. Дворічні і трирічні дипломні програми будуть навчати студентів таким навичкам, як маркетингові дослідження і планування, які будуть реалізовані на практиці завдяки практичному досвіду роботи з клієнтами і вивчення тематичних досліджень.

Під час навчання в коледжах провінції Онтаріо, студенти будуть поглиблюватися у вивчення суміжних областей, таких як графічний дизайн і реклама. Це допоможе розширити знання і підготувати студентів до роботи в Канаді з клієнтами або компаніями.

Випускники дво- і трирічних програм з маркетингу мають можливість подати заяву до Канадського інституту маркетингу, щоб стати зареєстрованим професійним маркетологом, що може допомогти в конкуренції на ринку праці.

Як вступити в коледжі Канади

Вступити в коледжі Канади ви можете після 11 класу або після отримання диплома бакалавра в університетах України. Маркетингові програми - диплом, вищий диплом і диплом бакалавра, вимагають диплома про повну загальну середню освіту Онтаріо (OSSD) або його еквівалента. В такому випадку подаємо атестат (свідоцтво) про повну загальну середню освіту. Для надходження на післядипломні програми, студенту необхідно надати оцінки за програмою бакалаврату або диплом бакалавра.

Рівень англійської мови: IELTS 6,5

Дедлайн по подачі документів: січень (поточний рік)

Початок роботи з EDUSTEPS: вересень - грудень

Робота в Канаді після закінчення коледжу

Маркетингові програми готують вас до роботи в широкій сфері областей, оскільки у більшості підприємств є маркетингові відділи або маркетингові фахівці. Конкретні області бізнесу, в які ви можете увійти, включають (але не обмежуються):

  • Акції та реклама
  • Корпоративні зв'язки
  • Управління продуктом
  • Мерчандайзинг

Скільки заробляють фахівці з маркетингу в Канаді

Заробітна плата по маркетингу часто буває дуже конкурентоспроможною, особливо для незалежних консультантів по маркетингу. Залежно від програми і області спеціалізації початкова заробітна плата зазвичай складає від 30 000 до 45 000 доларів на рік, але з досвідом і відповідною клієнтурою ви можете розраховувати на заробітну плату в діапазоні від 60 000 до 100 000 доларів на рік.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів і коледжів Канади, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій канадських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в Канаду.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до коледжів або університетів Канади і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK