EDUSTEPSДописиНавчання в Канаді Популярні професії у сфері Бізнесу, менеджменту та фінансів у Канаді
Популярні професії у сфері Бізнесу, менеджменту та фінансів у Канаді

Популярні професії у сфері Бізнесу, менеджменту та фінансів у Канаді


Напрямок Бізнес, Менеджмент та Фінанси є найбільш затребуваним серед студентів, які обирають навчання в університетах Канади. Попри те, що студенти розуміють, що ця спеціальність є досить популярною у сучасному світі, вони не до кінця розуміють, на яку посаду, працюючи в сфері бізнесу, вони можуть претендувати.

Ми підготували для майбутніх студентів, а також випускників Канадських університетів інформацію про те, на які посади вони можуть претендувати з фінансів та бізнесу Канади, з додатковою інформацією про середній заробіток фахівців. Ця інформація була взята з онлайн ресурсу Canadian Business Indeed, який щорічно проводить дослідження та публікує огляд найпопулярніших професій Канади та ін.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів і коледжів в Канаді, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій канадських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в Канаду.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до коледжів або університетів Канади і в тому, чим саме ми можемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:


Бізнес — це широкий термін, але зазвичай він може означати роботу, пов'язану з фінансами, операціями, людськими ресурсами, комунікаціями та логістикою. Люди, які працюють у бізнесі, зазвичай виконують свої обов'язки в офісі та можуть співпрацювати з іншими професіоналами для досягнення загального результату. Основна мета багатьох професій в сфері бізнес – допомогти своєму роботодавцю максимізувати прибуток.

Список з 15 високооплачуваних професій у бізнесі

1. Фахівець з електронної комерції (E-commerce specialist)

Середня національна зарплата: $74 883 на рік

Основні обов’язки: Менеджер електронної комерції використовує свої знання для розробки та впровадження стратегій для оптимізації онлайн-транзакцій і процесів. Вони також розробляють і виконують маркетингові плани для веб-сайтів. Це професіонали, які пишуть і приймають рішення про продукти для публікації на порталі вмісту електронної комерції. Розуміння того, як працюють ці системи, допомагає їм визначити найкращі методи створення вмісту, переліку продуктів, їх розповсюдження та підтримки онлайн-профілів компанії.


2. Аналітик бізнес-систем (Business systems analyst)

Середня зарплата в країні: $78 271 на рік

Основні обов’язки: аналітик бізнес-систем перевіряє, як компанія розвиває свої бізнес-операції. Це професія, яка вимагає високих аналітичних здібностей, оскільки вони часто визначають вимоги установи, переглядають протоколи внутрішньої системи та перевіряють оцінку витрат, щоб переконатися, що всі операції функціонують належним чином. Їм також потрібні навички розв'язання проблем, щоб переглянути нові бізнес-процедури та вирішити системні проблеми за допомогою програмного забезпечення для бізнесу.


3. Менеджер з персоналу (Human resources manager)

Середня зарплата в країні: $77 840 на рік

Основні обов’язки: Менеджер з персоналу керує кадровими службами, процесами, програмами та політикою компанії та контролює їх. Їхні обов’язки можуть відрізнятися залежно від потреб конкретної організації, але більшість виконує загальні обов’язки, які приносять користь персоналу компанії. Менеджер з персоналу контролює процедури найму, адаптацію та інші завдання, пов’язані з тим, щоб допомогти кандидату плавно перейти на нову посаду. Менеджери з персоналу також займаються відносинами з працівниками, внутрішніми суперечками та комунікаційними зусиллями компанії.


4. Керівник проєкту (Project manager)

Середня зарплата в країні: $80 113 на рік

Основні обов’язки: Project-менеджер контролює процеси та етапи успішного завершення проєкту. Це означає не лише керування робочим процесом, але й обов’язками, які виконують співробітники. Вони відстежують, як просувається проєкт, і за потреби вносять зміни, щоб відповідати очікуванням клієнтів. Хоча Project-менеджер зазвичай не виконує завдань сам, важливо, щоб він мав ті самі знання, що і його співробітники. Project-менеджерам потрібні відмінні багатозадачні та організаційні навички, оскільки вони можуть впроваджувати різноманітні стратегії управління проєктами для кількох одночасно.


5. Бізнес-радник

Середня зарплата в країні: $74 503 на рік

Основні обов’язки: бізнес-радник або бізнес-консультант — це професіонал, який розробляє плани та втілює в життя бізнес-стратегії для покращення операційних процесів компанії та способів управління своїми фінансами. Вони допомагають у багатьох сферах бізнесу, від підготовки бюджетів компанії до проведення ретельного аналізу ризиків. Їх основна мета — визначити, чого компанії бракує, і розробити процес, який допоможе їм досягти оптимізації.


6. Спеціаліст з бізнес-аналітики (Business intelligence analyst)

Середня зарплата в країні: $74 988 на рік

Основні обов’язки: Спеціаліст з бізнес-аналітики або BI-аналітик – це професія, яка збирає велику кількість даних про конкретну компанію та її конкурентів. Потім вони використовують цю інформацію для розробки унікальних стратегій, які допоможуть бізнесу підвищити ефективність і позицію на ринку. Ці особи консультуються керівниками своєї компанії та зацікавленими сторонами, щоб допомогти їм визначити свої основні бізнес-цілі. Вони також співпрацюють з колегами, щоб реалізувати свої стратегії та забезпечити успіх своїх зусиль.


7. Інвестиційний банкір (Investment banker)

Середня зарплата в країні: $70 479 на рік

Основні обов'язки: Інвестиційний банкір виконує обов'язки, щоб допомогти залучити капітал для бізнесу або фізичної особи. Вони роблять це шляхом випуску боргових зобов’язань і продажу акцій. Вони контролюють злиття компаній і проводять дослідження для виявлення вигідних інвестиційних ініціатив. Ці професіонали також повинні мати навички письма, оскільки їм часто доводиться готувати фінансову та юридичну документацію. Частина їхнього досвіду також спрямована на виявлення потенційних ризиків і надання фінансових порад щодо їх мінімізації.


8. Portfolio-менеджер

Середня зарплата в країні: $82 034 на рік

Основні обов’язки: Portfolio-менеджер, також званий менеджером капіталу або активами, — це професіонал, головним завданням якого є управління портфелями своєї компанії або клієнтів, щоб переконатися, що стратегії реалізації інвестицій забезпечують успішні результати. Це означає, що зусилля менеджера окупають інвестиції. Вони допомагають своїм клієнтам створити значущий портфель, критично аналізуючи ринкові тенденції та економічні умови, щоб визначити найкращі інвестиції.


9. Внутрішній аудитор

Середня зарплата в країні: $81 262 на рік

Основні обов’язки. Внутрішній аудитор – це професіонала у сфері бухгалтерського обліку, який направляє компанію щодо того, як підтримувати належну фінансову точність, відповідність політиці та внутрішній контроль. Вони працюють над покращенням операційної практики своєї компанії та мінімізацією фінансових і бізнес-ризиків. Виявляючи проблеми, внутрішні аудитори впроваджують стратегії та процедури, щоб переконатися, що компанія дотримується правил, щоб вони могли швидко подолати ці проблеми.


10. Менеджер з продажу

Середня зарплата в країні: $83 264 на рік

Основні обов’язки: Менеджер з продажу – це професіонал, який керує командою з продажу та контролює її, забезпечуючи її навчанням і керівництвом. Вони встановлюють цілі продажів і квоти, яких повинні досягти їхні співробітники. Для них також важливо складати плани продажів, які, ймовірно, принесуть найкращі кінцеві результати. Хоча аналіз зібраних даних і призначення конкретних територій продажів їхнім працівникам є важливими, вони також повинні мати можливість максимізувати прибутки свого роботодавця за допомогою детальних продажів і маркетингових стратегій.


11. Менеджер з оплати праці

Середня зарплата в країні: $87 304 на рік

Основні обов’язки: Менеджер із заробітної плати несе відповідальність за управління всіма процесами та процедурами нарахування заробітної плати своєї компанії. Це включає нагляд за працівниками, які виплачують заробітну плату, і їхні обов’язки, щоб переконатися, що у виконаній роботі є мінімальні розбіжності. Вони керують потоком даних із заробітної плати та вдосконалюють операції зі збору, обчислення та документування цієї інформації. Коли працівник подає скаргу щодо своєї заробітної плати, менеджер із заробітної плати вирішує ці проблеми, якщо їхні працівники не можуть.


12. Економіст

Середня зарплата в країні: $84 478 на рік

Основні обов'язки: економіст, фінансовий експерт, який збирає соціально-економічні та фіскальні дані шляхом вивчення маркетингу. Потім вони використовують свої висновки, щоб порадити компаніям і державним установам щодо того, як приймати найкращі економічні рішення та створювати моделі для прогнозування фінансового розвитку. Їхні статистичні та економетричні моделі дають своїм клієнтам точне зображення поточного економічного ландшафту та інформують їх про те, як їм найкраще працювати в цьому просторі.


13. Менеджер з логістики

Середня національна зарплата: $97 721 на рік

Основні обов’язки: Менеджер з логістики або Transport-менеджер контролює логістику та транспортні операції своєї компанії чи клієнта. Вони головним чином керують своїми співробітниками та допомагають їм у виконанні транспортних обов’язків, як-от диспетчерські підрозділи, маршрути їх у нові місця та відстеження їхніх переміщень. Ці професіонали працюють із різноманітним транспортом, як-от автомобілями, потягами та літаками. Для них також важливо впроваджувати політику та процедури для забезпечення безпеки своїх працівників.


14. Корпоративний регулятор

Середня зарплата в країні: $105 668 на рік

Основні обов'язки: Корпоративний регулятор - це професіонал високого рангу, який контролює фінансові та бухгалтерські операції своєї компанії. Вони використовують свій досвід для розробки детальної фінансової політики та проведення оцінки ризиків, щоб допомогти мінімізувати будь-які потенційні економічні проблеми. Щороку вони збирають свої дані та фінансову історію для підготовки прогнозів і бюджетних звітів. Вони контролюють більшість фінансових обов’язків підприємства, включаючи виставлення рахунків, витрати, виставлення рахунків, нарахування заробітної плати та відшкодування. Це означає, що чітке знання балансів, звітів про доходи та іншої фінансової документації також є важливим для цієї посади.


15. Аналітик ринку

Середня зарплата в країні: $177 666 на рік

Основні обов’язки: аналітик ринку або маркетинговий аналітик – це фахівець, який виконує широкий спектр маркетингових досліджень з метою збору та аналізу даних. Потім вони представляють ці дані команді професіоналів з маркетингу, щоб допомогти їм удосконалити свої стратегії та процеси для досягнення більшого ринку. Інформація, яку вони збирають, є важливою для прогнозування майбутніх тенденцій і вимірювання ефективності маркетингової кампанії. Якщо є якісь сумніви щодо кампанії, вони використовують свій досвід і дані, щоб надати рекомендації щодо підвищення успіху ініціативи.


10 популярних професій у сфері бізнесу

  • Financial Administrator - Фінансовий адміністратор.
    Середній заробіток на рік: $82,992
  • Senior Business Manager – старший менеджер.
    Середній заробіток на рік: $95,992
  • Real Estate & Financial Manager - Керівник з нерухомості та фінансів.
    Середній заробіток на рік: $82,285
  • Banking & Credit Manager – Менеджер з кредитів у банківській сфері.
    Середній заробіток на рік: $79,997
  • Business Administrative Officer.
    Середній заробіток на рік: $74,194
  • Account Executive & Consultant – відповідальний виконавець, консультант.
    Середній заробіток на рік: $67,205
  • Business Services Manager – Менеджер з надання послуг у сфері бізнесу.
    Середній заробіток на рік: $76,565
  • Financial Analyst – Фінансовий аналітик.
    Середній заробіток на рік: $68,578
  • Personal Financial Planner – Консультант з особистих фінансів.
    Середній заробіток на рік: $61,110
  • Financial Auditor & Accountant – Фінансовий аудитор, бухгалтер.
    Середній заробіток на рік: $60,320

Читайте також Коледжі Торонто: вартість, факультети, розташування, рейтинг

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK