EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Кар'єра в сфері гостинності
Кар'єра в сфері гостинності

Кар'єра в сфері гостинності


Кар'єра в сфері гостинності вимагає повної посвяти та інвестування свого часу. Дуже часто ми, консультанти в сфері навчання за кордоном, стикаємося з тим, що студенти не розуміють, що шлях до посади керуючого готелем досить довгий. Він починається з найнижчих позицій.

І так, що необхідно студенту для успішного кар'єрного росту в індустрії гостинності?

Перш за все необхідно відзначити, що посади в індустрії гостинності діляться на три основні рівні:

  1. Entry Level Positions
  2. Middle Management Positions
  3. Executive Level Positions

Перш за все, студенту необхідно отримати вищу освіту в сфері готельного менеджменту і навички роботи в індустрії гостинності за допомогою професійних стажувань, які є обов'язковою і невід'ємною частиною навчальної програми. Випускники університету, після закінчення навчального закладу можуть претендувати на посади початкового рівня (entry level positions).

В період роботи на посадах вихідного рівня, молоді фахівці повинні продемонструвати професійні компетенції, потенціал для подальшого зростання і бажання розвиватися в індустрії. За час практики випускники університетів повинні активно брати на себе додаткову відповідальність, щоб показати свою зацікавленість, і починати формувати свою подальшу професійну кар'єру відповідно до інтересів і здібностей.

Тільки після досить значного періоду часу молоді фахівці можуть претендувати на посади керівників середньої ланки і надалі займати управлінські посади найвищого рівня.

Період роботи (кількість років) на кожному з етапів професійного розвитку залежить перш за все від типу бізнесу, в якому працює фахівець, його функціональних обов'язків, можливостей і потенціалу ринку.

Після закінчення університету, фахівці можуть вибрати роботу в одній з наступних сфер гостинності:

  • Готелі: мережі готелів, бутикові готелі, незалежні готелі, курорти і головні офіси корпорацій
  • Подорожі та туризм: туристичні офіси, туристичні агентства, туристичні оператори, залізничні та авіакомпанії, спа та оздоровчі центри
  • Продукти харчування та напої (Food & Beverage): ресторани, бари, компанії дистриб’ютори
  • Подієвий менеджмент, індустрія розваг: гольф-клуби, тематичні парки, нічні клуби, конференц-центри, казино, концерт-холи, івент агентства.
  • Інші посади: робота з персоналом, продажу, маркетинг, фінанси та ін.

У наступних статтях, ми постараємося дати вам інформацію про можливі посади в індустрії гостинності, які можуть займати молоді фахівці початкового, середнього та високого рівня. Ця інформація допоможе вам визначитися з вибором напрямку навчання, спеціалізацією і з навчальним закладом.

У яких університетах ви можете отримати освіту в сфері гостинності?

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK