EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Швейцарії Les Roches Global Hospitality Education

4.4 / 5 (5)

Les Roches Global Hospitality Education

Швейцарський університет готельного та ресторанного менеджменту Les Roches Global Hospitality Education входить до трійки найпрестижніших університетів гостинності.

Рік заснування 1967
Тип університету Приватний університет
Напрямок університету Університет готельного, ресторанного та туристичного менеджменту
Початок програм Липень, січень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для міжнародних студентів

Програми навчання в Les Roches Global Hospitality Education

  • Англійська мова для академічних цілей
  • Диплом (2 роки)
  • Диплом бакалавра (3-4 роки)
  • Диплом магістра (1-2 роки)
  • Післядипломна освіта (1 рік)

Факультети і спеціальності в Les Roches Global Hospitality Education

  • Global Hospitality Management (BSc)
  • Hospitality Entrepreneurship (Specialization)
  • Hotel Financial Performance Management
  • Diploma in Hospitality Management
  • Management

Повний опис

Швейцарський університет готельного та ресторанного менеджменту Les Roches Global Hopsitality Education, Bluches, Switzerland, входить в трійку найпрестижніших університетів гостинності. Поступається місцем лише Лозаннській школі гостинності. Les Roches - флагманський швейцарський ВНЗ готельного менеджменту, ресторанного бізнесу та туризму. У 2014 році на Worldwide Hospitality Awards інституту дали звання кращого університету у світі у сфері готельного менеджменту. Крім цього, університет Les Roches входить в список 50 кращих університетів гостинності світу.

Визнання університету Les Roches у сфері готельного та ресторанного бізнесу, впливає на подальше працевлаштування випускників. Ім'я університету знають у всьому світі. Понад 12 000 випускників Les Roches працюють в індустрії в різних куточках світу і допомагають студентам з працевлаштуванням і практикою. 89% випускників швейцарського інституту гостинності Les Roches знаходять роботу відразу після отримання диплома бакалавра, магістра.

За останні 30 років школа Les Roches вважається одним з найбільш престижних навчальних закладів для фахівців в індустрії готельних послуг.

  • Закінчуючи навчання за своїми програмами, 85% студентів отримують як мінімум одну пропозицію про працевлаштування за фахом.
  • Школа Les Roches входить в трійку університетів Швейцарії, які отримали акредитацію престижної Асоціації шкіл і коледжів Нової Англії (NEASC).
  • Викладачі школи Les Roches - досвідчені професіонали з різних країн світу, що мають наукові ступені та величезний досвід роботи в готельному бізнесі.

Навчальні програми інституту гостинності Ле Рош забезпечують навички управління бізнесом, які необхідні для успішної кар'єри і які підтверджуються дипломами бакалавра та магістра у сфері гостинності. Університет пропонує три рівні навчання: бакалаврат, пост дипломне навчання і магістратура. Для школярів, які зацікавлені в отриманні швейцарського диплома у сфері гостинності, пропонується річна канікулярна програма, яка знайомить їх з індустрією та навчанням в університеті. Крім основних програм, університет пропонує навчання англійської мови, для тих, кому необхідно підвищити рівень.

Школа Ле Рош дає знання, які виходять за рамки традиційного університетської освіти. Академічне навчання в поєднанні з практичною роботою, можливість вчитися в різних країнах і можливість професійного та особистісного розвитку розширять ваше бачення світу і погляди на кар'єрний потенціал. Випускники школи Ле Рош керують окремими найбільшими мережевими готелями та компаніями, які надають нетрадиційні готельні послуги. Активна спільнота випускників Ле Рош, які працюють в різних країнах, налічує понад 12 000 членів, що не тільки надає прекрасні можливості працевлаштування, а й дозволяє приєднатися до цієї спільноти.

Диплом школи Ле Рош відкриває двері готелів та ресторанів, а також дає можливість отримати роботу в престижних торгових компаніях; у фірмах, що займаються нерухомістю; в приватному банківському секторі, що обслуговує фізичних осіб. Кожен семестр в наших кампусах підбирають фахівців представники понад 65 найбільших компаній, що представляють найбільш престижні світові марки та бренди.

Головний кампус Les Roches розташовується в красивому студентському містечку Блюш у Швейцарських Альпах, а за час існування університету les Roches також відкрив кампуси в Китаї (Шанхай), Іспанії (Марбелья) і здійснює поєднати програми з США (Чикаго), Австралією (Леура, Сідней) і Йорданією (Амман).

Цей навчальний заклад відрізняється доброзичливою міжнародною атмосферою та ідеально підходить для студентів, які хочуть отримати флагманське швейцарська освіта у сфері гостинності. Серед студентів Les Roches заведено займатися спортом: у Швейцарії це переважно сноуборд, гірські лижі.

Університет готельного та ресторанного менеджменту Les Roches International School of Hotel Management пропонує програми бакалавра - для випускників шкіл, пост дипломні програми - для випускників університетів і програми Магістратури та МВА для професіоналів індустрії гостинності.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Інститут Гостинності Les Roches Bluches у Швейцарії спеціалізується на підготовці менеджерів і управлінців в індустрії гостинності високої ланки. Важливу роль в навчанні приділяється практичному досвіду студентів.
  • Навчальні програми різноманітні та включають диплом бакалавра, магістра або пост дипломне навчання для студентів, які хочуть пройти перекваліфікацію. Обов'язковою частиною навчання є стажування від 1 до 2 семестрів.
  • Ле Рош складається з 4 кампусів, які розташовані у Швейцарії, Іспанії, США і Китаї. У студента є можливість навчання в одному кампусі, або поєднання навчання в декількох.
  • Школа гостинності Les Roshes входить в п'ятірку кращих шкіл світу (QS World Universty Rankings 2017), і займає 2 місце у світі за репутації студентів серед роботодавців індустрії гостинності.
  • В університеті висока академічна акредитація Commission on Institutions of Higher Education (CIHE) від New England Association of Schools and Colleges (NEASC)
  • У Ле Рош дуже висока репутація серед роботодавців. 85% студентів отримують запрошення на роботу ще до закінчення навчання. мережу випускників налічує 12 000 осіб, які залучені в індустрії та займають високі позиції.

Вартість навчання в Les Roches Global Hospitality Education

Програма Бакалавра (Вартість вказана у Швейцарських франках)

Семестр: 1 2 3 4 5 6 7
Кампус: Glion (CHF) Internship Bulle Bulle Internship Bulle Bulle
Навчання 30700 29250 30100 29250 29250
Проживання і харчування 9300 8300 8300

Програма Магістра

Семестр: 1 2 3 4
Кампус: Glion Glion On the job On the job
Навчання 30050 30050
Проживання і харчування 8800 8800

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Бакалаврат Магістратура MBA+MSc
IELTS 5,5 6,0 6,5
TOEFL ibt 70+ 80+ 83+

Як вступити до Les Roches Global Hospitality Education

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK