EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Які професії в Британії найпопулярніші серед студентів з інших країн
Які професії в Британії найпопулярніші серед студентів з інших країн

Які професії в Британії найпопулярніші серед студентів з інших країн


Британські університети — одні з найвідоміших у світі завдяки високій якості освіти, кваліфікованим викладачам, комфортним студентським містечкам, де забезпечуються хороші умови для життя та навчання. Ще одна із причин престижності навчання у Великій Британії полягає в тому, що їх навчальні заклади пропонують широкий вибір спеціальностей. Згідно з даними вступної системи UCAS (Universities and Colleges Admissions Service), яка приймає заявки на вступ до університетів, є перелік тих предметів, які абітурієнти вибирають частіше за інші. 

Престижні професії в Англії — рейтинг UCAS

Менеджмент

Це усі професії, пов'язані з бізнесом, туризмом, готелями та ресторанами, а також землеустроєм. Отримані знання та науковий ступінь дають випускникам можливість краще розуміти організаційні та управлінські процеси у цих сферах.

Бізнес та адміністрування

Ця сфера створена для навчанню фахівців тому, як саме функціонує бізнес: від базових функцій до маркетингу. Це багатофункціональний напрямок, який навчає відразу всьому: від математики та економіки, до музики та моди.

Медицина

Сюди відноситься як класична медицина, яка відома своєю складністю та тривалістю навчання, так і менш популярні напрямки, які готують фахівців, здатних без проходження інтернатури розпочинати роботу: медичні технології, стоматологія, оптометрія та інші.

Спорт та здоров'я

Сюди входять спеціальності, пов'язані з реабілітацією: масаж, терапія, комплекси реабілітаційних вправ, які допомагають швидше відновитись після операції, травм, інсульту, ампутації кінцівок. Також сюди відносяться такі напрямки, як спортивна медицина та спортивна журналістика.

Доклінічна медицина

До цієї галузі спеціальностей належать профілактичні та діагностичні практики, а також все, що стосується симптоматики та лікування хвороб. Наприклад: фізіологія, анатомія, фармацевтика, нутріціологія та інші. Студенти-випускники таких професій можуть одразу влаштовуватися на роботу.

Дизайн

Інтер'єрний, комп'ютерний, текстильний, анімаційний, дизайн одягу. Це один із пріоритетних напрямків у навчанні, яке студенти вибирають найчастіше.

IT-сфера

На цей напрямок йдуть вчитися майбутні розробники комп'ютерних систем та мобільних додатків, програмісти, аналітики, проектні менеджери, консультанти та всі, хто причетний до функціонування IT-компаній різного масштабу.

Сфера права

Це адвокатська, юридична діяльність, судова справа. Вміння виконувати пошук інформації, збирати доказову базу, інтерпретувати складні поняття, оформляти документи, добре орієнтуватися в законах, можливість отримати практику в престижних компаніях та організаціях — все це дає саме адвокатська ступінь та знання права.

Психологія

Останнім часом тільки набирає обертів популярності та постійно розростається різними новими напрямами. Попит на таких фахівців також зростає і серед населення, оскільки все більше людей прагне вирішити як фізичні проблеми, так і психологічні.

Медсестринство

Здобути освіту за цією спеціальністю простіше, ніж на класичному медичному факультеті, при цьому кількість повноважень та можливостей все одно доволі широка: випускники можуть займатися з дітьми, матерями, людьми похилого віку. Працювати в поліклініках, стаціонарах, кабінетах психологічної допомоги та реабілітації, а також у навчальних закладах.

Отримати кваліфіковану допомогу у виборі професії завжди можна у наших фахівців — команди Edusteps. Ми допомагаємо не лише із вибором спеціальності, а також і з вступним процесом та іншими підготовчими етапами по переїзду в іншу країну.


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK