EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Економічна освіта у Великобританії
Економічна освіта у Великобританії

Економічна освіта у Великобританії


Економічна освіта в Англії є одним із найперспективніших напрямів. Адже саме тут найбільша та потужна банківська система. Тому випускники лондонських шкіл економіки не мають труднощів із працевлаштуванням. Відомі банкіри та фінансисти навчалися у Великій Британії. Тобто випускники мають непогані перспективи не просто отримати роботу у великих компаніях, а й обійняти там керівні посади.

Що дає навчання у лондонських економічних університетах

Навчання в Англії підійде для випускників шкіл та для тих, хто вже має досвід роботи. У першому варіанті це можливість отримати потрібну і високооплачувану роботу. А в другому — спосіб підвищити кваліфікацію і стати успішним фахівцем.

Лондонські університети економіки славляться чудовою освітньою базою та просунутою системою навчання. У навчальних закладах успішно поєднуються вікові традиції та новітні методики.

Навчання будується на поєднанні теоретичних занять із практичними. Крім того, передбачено можливість підробляти під час навчання. Таким чином виші випускають повністю підготовлених до виконання обов'язків спеціалістів.

Не менш важливими є й широкі можливості для володарів англійських дипломів з економіки. Адже такі спеціалісти універсальні. Вони можуть працювати не лише у банківській сфері. Фактично будь-яка професія, пов'язана з цифрами чи аналітикою, підвладна економістам.

Як вступити до лондонської школи економіки

До вступу краще готуватись заздалегідь. Ще в період навчання у школі слід приділяти увагу дисциплінам, які стануть у нагоді згодом. У наших школах не передбачено можливості вибору предметів. Тому варто приділити увагу додатковим заняттям.

Економіка – це насамперед цифри. Тож без відмінних знань точних наук не обійтися. У будь-якому університеті Англії обов'язковою умовою будуть високі бали з математики. Також потрібно приділити увагу світовій історії та політології. Адже економіка це поняття з реального світу. Відповідно, розуміння світового порядку є обов'язковим.

Для випускників українських шкіл вступ надходить через підготовчу програму Foundation або A-level при університеті чи спеціальному центрі підготовки у Великій Британії.

При вступі знадобиться стандартний набір документів:

  • атестат чи диплом;
  • сертифікат про знання мови;
  • мотиваційний лист;
  • рекомендації від викладачів.

Залежно від внутрішньої політики вишу можуть знадобитися й інші документи.

Найкращі університети Англії з економіки

У будь-якому виші Великобританії дають чудову економічну освіту. Одним з найпопулярніших вважається LSE університет. Але зовсім не обов'язково вступати саме до відомих закладів. Тим більше, що вартість навчання у лондонській школі економіки далеко не мала. А до плати за навчання ще треба додати витрати на житло та побутові потреби. У столиці вони набагато вищі, ніж на периферії. Навчальні заклади, розташовані в інших містах, анітрохи не гірші. А сам по собі диплом англійського вузу незалежно від того, де він розташований, вже неабиякий інтерес для роботодавців.

Простий вступ до економічних вишів Великобританії з EDUSTEPS

Не завжди процес вступу простий і зрозумілий тим, хто не стикався із цією сферою раніше. Тому легко зробити помилку, яка може відкласти навчання на невизначений час. З компанією Edusteps жодних проблем не виникне. Маючи величезний досвід у цьому питанні та чимала кількість закордонних партнерів, ми готові запропонувати:

  • Індивідуальний підхід. Підбір навчального закладу залежно від поставлених цілей та фінансових можливостей.
  • Якісне консультування. Детально інформуємо з будь-яких питань, пов'язаних зі вступом.
  • Надійність. Співпрацюємо лише з перевіреними навчальними закладами із кришталевою репутацією.
  • Всебічна підтримка. Допоможемо пройти співбесіду, підготувати документи на вступ та виїзд, організуємо переїзд.
Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK