EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Магістратура в Швейцарії англійською мовою
Магістратура в Швейцарії англійською мовою

Магістратура в Швейцарії англійською мовою


Магістратура в Швейцарії англійською викладається в приватних бізнес-школах та університетах готельного, ресторанного та туристичного бізнесу. Програми швейцарських університетів відповідають  високим стандартам роботодавців шляхом практичного підходу у викладанні.

Навчання в Швейцарії на магістратурі дає можливість отримати вищу освіту, яка визнається в усіх країнах світу та гарантує працевлаштування в престижних компаніях. В цій статті ми хочемо показати конкретні приклади університетів, де можуть навчатися студенти з України в Швейцарії, та чому навчання англійською - це гідна інвестиція в ваше майбутнє.

Освіта в Швейцарії: важливі факти про магістратуру

  • Тривалість навчання: 1 - 1,5 року
  • Початок навчання: вересень, лютий 
  • Мінімальний вік: 21 рік
  • Рівень освіти: диплом бакалавра
  • Рівень англійської: IELTS 6,0 - 6,5
  • Стажування обов’язкова частина навчальної програми

Магістратура в Швейцарії

Магістратура в Швейцарії — це однорічні або дворічні програми вищої освіти, які ведуть до отримання диплома: Магістр Бізнес Адміністрування (MBA), Магістр наук (MSc) або Магістр Мистецтв (MA). Студенти можуть отримати диплом магістра в державних університетах або в приватних бізнес-школах.

Не дивлячись на низьку вартість навчання в Швейцарії в державних університетах, все більше студентів обирають приватні університети. Є кілька вагомих причин, які спонукають обрати швейцарські бізнес-школи та почуватися впевнено:

1 Приватні університети Швейцарії зосереджені на спеціальностях, які потребують працедавці у всьому світі: управління бізнесом, міжнародні відносини, цифровий маркетинг, тощо.

2 Головна мета навчання в Швейцарії — це отримання практичного досвіду, який забезпечується університетами через стажування в престижних швейцарських компаніях. Стажування є важливою частиною навчальної програми.

3 Навчання в бізнес-школах Швейцарії проходить в міжнародному середовищі. Завдяки різноманітному національному складу, студенти навчаються взаємодіяти з різними національностями, що допомагає в майбутньому адаптуватися до роботи в будь-якій країні.

Програми приватних університетів Швейцарії та бізнес-шкіл постійно оновлюються, щоб відповідати вимогам сучасного ринку праці. В наш час відбувається постійний ріст професійних знань, тому програма навчання підлаштовується під сучасний ринок праці в бізнесі. Ця гнучкість досягається завдяки тісній співпраці працедавця та випускників.

Магістратура в Швейцарії англійською мовою

Особливості університетів в Швейцарії полягають в тому, що студенти можуть обрати навчання французькою мовою, німецькою або англійською. Більшість студентів, які планують отримати вищу освіту в Швейцарії, обирають навчання англійською мовою. Така освіта в майбутньому дає їм більше можливостей для працевлаштування у всьому світі. Крім цього, англійська мова є головною мовою для бізнес-комунікацій.

Розглянемо приклади найбільш актуальних програм магістратури в Швейцарії з викладанням англійською мовою. Програми, які ми обрали для вас, є лідерами вищої освіти в сфері бізнесу на теренах Швейцарії. 

International University in Geneva

  • Женева, Швейцарія
  • Тривалість навчання на магістратурі: 1 рік
  • Початок навчання: вересень, листопад, березень, травень

Якщо Вас цікавить магістратура в Женеві, IUG - ідеальне місце для навчання. Магістерські програми передбачені для тих студентів, які планують почати престижну кар'єру в сфері управління бізнесом та готові стати ТОП-управлінцями, які спеціалізуються на управлінні бізнесом, працювати в транснаціональних компаніях, міжнародних організаціях та громадських секторах управління. Ви також можете обрати навчання за такими спеціальностями як: управління бізнесом, бізнес-аналітика, продажі та маркетинг, цифрові медіа, міжнародне управління бізнес-процесами, міжнародна торгівля, міжнародні відносини та дипломатія.

Дипломи магістра в IUG:

  • Master of Business Administration
  • Master of Business Analytics
  • Master of Business Administration in Sales and Marketing
  • Master of Arts in Digital Media
  • Master of International Trade
  • Master of International Relations and Diplomacy

Glion Institute of Higher Education

  • Гліон, Бюль, Швейцарія
  • Тривалість навчання: 1-1,5 року
  • Початок навчання: вересень, лютий

Швейцарія - країна, звідки бере початок сфера гостинності. Саме тут були створені перші програми спеціалістів в сфері гостинності, готельно-ресторанного бізнесу, туристичного бізнесу. Перші школи гостинності також були засновані тут. Glion Institute of Higher Education є безперечним лідером серед швейцарських шкіл гостинності та пропонує магістратуру в Швейцарії за такими напрямками як: міжнародний гостинний бізнес, управління ринком нерухомості, фінанси, готельний бізнес, гостинність, підприємництво та інновації, управління сферою брендів-люкс.

Навчання в Швейцарських університетах гостинності Гліон, тісно пов’язаних з практикою. Стажування, яке студенти можуть проходити в Швейцарії та в будь-якій країні світу, є обов’язковою частиною навчальної програми. Університет користується найвищою репутацією серед працедавців.

Дипломи магістра в Glion Institute of Higher Education:

  • Master’s in International Hospitality Business
  • Master’s in Real Estate, Finance and Hotel Development
  • Master’s in Hospitality, Entrepreneurship and Innovation
  • Master’s in Luxury Management and Guest Experience

Geneva Business School

  • Женева, Швейцарія
  • Тривалість навчання на магістратурі: 1 рік
  • Початок навчання: вересень, лютий

Женевська бізнес-школа є лідером в освіті Швейцарії по якості та рівню програм бакалавра, магістратури та докторантури, в рамках яких студенти стають лідерами в сфері бізнесу. Вони можуть будувати реальні бізнес-структури. Освіта, яку отримали студенти в Женевській бізнес-школі, високо ціниться працедавцями. Найвища якість викладання забезпечується високо кваліфікованих викладачами, які в свою чергу також ведуть паралельно свій бізнес та працюють на управлінських посадах в престижних компаніях.

Дипломи магістра в Geneva Business School

  • Master of International Management
  • Master of International Finance
  • Master of Digital Marketing
  • Master of Sport Management

Дипломи магістра бізнес адміністрування (MBA) в Женеві в GBS

  • MBA in International Management
  • MBA in International Relations
  • MBA in Oil & Gas Management
  • MBA in Sport Management

Вартість навчання в Швейцарії на програмах магістратури

Навчання в Швейцарії на магістратурі та програмах MBA є недешевим. Проте воно виправдовується подальшими можливостями для працевлаштування. Один рік навчання в швейцарській бізнес-школі буде складати від 20 тис. до 40 тис. швейцарських франків. Окрім цього студентам необхідно враховувати додаткові витрати на проживання, харчування під час навчання в Швейцарії. Навчаючись на програмах магістратури, студенти мають можливість проходити платне стажування. Практика під час магістратури - хороша можливість отримати практичний досвід та додатковий дохід.

Ми радимо розглянути вищу освіту в Швейцарії на програмах магістратури, як найкращу інвестицію в свою міжнародну кар’єру. Навчання в університетах тут побудоване з метою отримання студентами практичних навичок та знань, які допоможуть подолати реальні проблеми бізнесу. Офіси кар’єри швейцарських університетів зацікавлені в вашому подальшому працевлаштуванні, бо саме від цього залежить рейтинг університету. Декілька разів на рік навчальні заклади запрошують на кампус відомі компанії, щоб студенти могли познайомитися з різними варіантами роботи після закінчення університету. Кожний університет Швейцарії також пишається своїми випускниками, які в свою чергу підтримують студентів.

Як вступити до університету Швейцарії на магістратуру

Освітня агенція EDUSTEPS допомагає міжнародним студентам з України та інших країн вступити до престижних університетів Швейцарії на програми магістратури англійською мовою. Для того, щоб почати процес вступу, ми радимо вам скористатись безкоштовною консультацією нашого академічного консультанта. Консультація допоможе розібратися в питаннях навчання, спеціальностях та процедурі зарахування. До послуг освітньої агенції входить: підбір навчального закладу, підготовка пакета документів до вступу, зарахування до університету та допомога в оформленні студентської візи в Швейцарію.

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK