EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Швейцарії Geneva Business School

4.3 / 5 (3)

Geneva Business School

Geneva Business School – Женевська школа бізнесу є світовим лідером у швейцарській освіті та відповідає за підготовку лідерів світового рівня, готових до четвертої промислової революції. GBS закликає своїх студентів повною мірою використати свій потенціал і прагнути до досконалості на всіх рівнях.

Рік заснування 1995
Тип школи Приватна бізнес-школа
Початок програм Вересень, лютий

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для міжнародних студентів

Програми навчання в Geneva Business School

  • Диплом бакалавра
  • Диплом магістра
  • Посада дипломної освіти

Факультети і спеціальності в Geneva Business School

  • Business
  • Computing and IT
  • Finance and Economics
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Oil and Gas
  • Public administration
  • Sport Science and Recreation

Повний опис

Geneva Business School – Женевська школа бізнесу є світовим лідером у швейцарській освіті та відповідає за підготовку лідерів світового рівня, готових до четвертої промислової революції. GBS закликає своїх студентів повною мірою використати свій потенціал і прагнути до досконалості на всіх рівнях. Вартість навчання за семестр: 12 450 CHF (3-рік/6-семестрова програма).

Головний офіс Geneva Business School знаходиться в Женеві, але є також інші кампуси GBS і партнерські кампуси по всьому світу. Кампус знаходиться в самому центрі Женеви, і щоб дістатися від аеропорту до Geneva Business School, студентам знадобиться лише кілька хвилин на таксі або близько 15 хвилин на громадському транспорті.

Спочатку, у 1995 році, ідеєю створення такої школи було передбачено лише як курси підвищення кваліфікації працівників банків Швейцарії. Засновник школи – професор Френсіс Кан. Банки заплатили за курси, і учасники мали пройти прохідний. На початку 2000-х років школа розробила нові ітерації своєї пропозиції та публічних персонажів, аж до 2009 року, коли назва Geneva Business School стала офіційною та короткочасні курси перетворилися на справжню школу для майбутніх бізнесменів.

Сьогодні Женевська школа бізнесу пропонує швейцарську професійну підготовку у Женеві, Барселоні та Мадриді. Серед переваг школи є те, що вони пропонують студентам коледжів, випускникам, MBA різні варіанти безперервної освіти, які на 100% англійською мовою, і так само в GBS прагнуть використати інноваційні методи навчання та нові технології, щоб повністю підготувати студентів до інструментів та середовища професійний ринок.

Найбільш популярні спеціалізації в Geneva Business School міжнародний менеджмент, міжнародні фінанси, цифровий маркетинг, спортивний менеджмент та міжнародні відносини. Перші два роки пропонують студентам міцну ділову основу через призму обраної ними спеціалізації. Вони вивчають ключові галузі, такі як фінанси, управління та маркетинг, водночас вони дізнаються, як працює обраний ними сектор, зустрічаються з ключовими людьми з цього сектора, відвідують компанії та багато іншого.

Вимоги до вступників дуже прості. Міжнародним абітурієнтам необхідно скласти тест на знання англійської мови (IELTS 6.0 / TOEFL 70 (результати офіційних іспитів з англійської мови) або підтвердження того, хто раніше навчався в англомовному середовищі не менше 3 років), показати диплом та виписку з оцінками з попереднього місця навчання представником академічної команди у вибраному студентом кампусі.

У GBS є і Дослідницький центр, в якому основі досліджень лежить Міжнародний дослідницький центр, центр усієї дослідницької діяльності, пов'язаної з GBS, і, зокрема, програми, присвячені спортивному менеджменту, технологіям у бізнес-освіті, лідерству та роботі в 21-му столітті . Глобальна мережа викладачів у школі, працюючи разом з докторантами, магістрантами та студентами бакалаврату, робить свій внесок у розвиток досліджень у галузі бізнесу. Отже, студенти розвиватимуть не лише свої теоретичні знання, а й навчатимуться застосовувати їх на практиці, зокрема й у дослідженнях.


Кампус Geneva Business School надає послуги з переїзду, включаючи посібник з розміщення, страхування та банківські рахунки; юридичне керівництво щодо міграційних вимог; юридична опіка для неповнолітніх студентів; транспорт в/з аеропорту, серед інших послуг. Деякі з цих послуг можуть вимагати додаткової оплати.

На дозвіллі студентам також не доведеться нудьгувати. На першому місці у списку розваг стоїть сам голод Женева. У Женеві є всі першокласні зручності, що полегшують студентське життя, і вражаюче гастрономічне та культурне життя. Якщо ж студенту не цікаво у самому місті, то він може поїхати на вихідні до іншого міста чи навіть країни. Женева межує з Францією, Німеччиною та Італією, її розташування займає центральне місце та надає безліч можливостей для поїздок на вихідні.

Кампус Женеви оточений більш ніж 140 міжнародними офісами, більш ніж 320 банками та фінансовими інститутами та більш ніж 300 неурядовими організаціями, що робить це місто одним із найкращих, де можна знайти стажування чи можливість працевлаштування.

Кампус Женевської школи бізнесу обладнаний усім необхідним, щоб студенти могли досягти успіху під час навчання. У кампусі є багато зон відпочинку та кімнат відпочинку, де студенти можуть відпочити або поспілкуватися, пограти в ігри або випити кави і перекусити. Велика аудиторія ідеально підходить для розміщення запрошених доповідачів, конференцій, ярмарків та інших заходів. Кампус розташований у центрі Женеви, неподалік залізничного вокзалу Сечерон, Організації Об'єднаних Націй, Фінансового району та Старого міста Женеви.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Серед студентів Geneva Business School представлено понад 60 національностей.
  • Є учасником міжнародних організацій: Європейської Федерації Шкіл, Європейської Ради з Міжнародної Освіти, Середземної Асоціації Міжнародних Шкіл та багато інших.
  • За рейтингом EdUniversal, ця бізнес-школа отримала 3 нагороди «Palmes Of Excellence».
  • У 2018 році Женева посіла 8 місце за якістю життя у світі.
  • # 61 місце серед найкращих бізнес-шкіл світу за версією CEOWorld Magazin 2019.
  • У школі працює 119 викладачів, 100% з яких працюють професіонали.

Вартість навчання в Geneva Business School

Бакалавр

Плата за подання заяви: 150 євро (не підлягає поверненню, оплачується за заявкою)

Адміністративний збір: 3000 CHF (одноразовий збір, повернення 80%, якщо візові органи відмовляють у видачі візи)

Вартість навчання за семестр: 12 450 CHF (3-рік/6-семестрова програма) (100% повернення коштів, якщо візові органи відмовляють у в'їзній візі або посвідці на проживання).


Магістратура

Плата за подання заяви: 150 євро (не підлягає поверненню, оплачується за заявкою)

Адміністративний збір: 3000 CHF (одноразовий збір, повернення 80%, якщо візові органи відмовляють у видачі візи)

Вартість навчання в семестр: 10 250 CHF (1,5 року / 3-семестрова програма) (100% повернення коштів, якщо візова влада відмовляє у в'їзній візі або посвідці на проживання)

У вартість навчання до Geneva Business School не входять: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в бізнес-школі може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджера EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до Geneva Business School

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK