EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Навчатись в університетах за кордоном за спеціальністю Архітектура (Architecture)
Навчатись в університетах за кордоном за спеціальністю Архітектура (Architecture)

Навчатись в університетах за кордоном за спеціальністю Архітектура (Architecture)


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів у напрямку Архітектура в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі архітектури в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Архітектура в університетах за кордоном

Архітектура - це не тільки вміння проєктувати будівлі, але також знання в галузі дизайну та механіки. Ставши професійним архітектором, кваліфікований фахівець повинен враховувати значущість будівлі, що зводиться, його практичність, функціональність, безпеку і надійність.

Багато закордонних університетів, які викладають курс з архітектури, фокусуються не тільки на технічному і дизайнерському аспекті цієї дисципліни. Велика частка уваги приділяється культурному і історичному контексту. Лекції з історії та сама теорія читається одночасно з мистецтвом і 3-D дизайном, щоб продемонструвати студентам найкращий підхід до вивчення кожного нюансу обраної професії.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з архітектури в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів та коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Щоб стати архітектором, студенти повинні завершити п'ятирічний курс навчання і отримати дворічний досвід роботи, перш ніж будуть допущені до випускних іспитів. Але це ще не все! Необхідно також пройти акредитацію та отримати ліцензію. У Великобританії, наприклад, після закінчення перших трьох років навчання студенти стають членами Королівського Інституту Британських Архітекторів (RIBA), і тільки потім зараховуються на другий, дворічний етап навчання, після якого вже можуть отримати диплом бакалавра або магістра архітектури (BArch, Diploma або MАrch degree ).

Кар'єра в сфері архітектури

Після мінімум п'яти років навчання, випускники архітектурного факультету стають підготовленими до виконання багатьох професійних ролей, що включають позицію архітектора, архітектора-технолога або дизайнера інтер'єрів.

Ви будете розбиратися в питаннях складання бюджету, безпеки, будівельних норм і законів у сфері планування, зможете працювати на посаді геодезиста, фахівця з консервації історичних будівель, інженера-будівельника, градобудівника, ландшафтного архітектора та багатьох інших.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по Архітектурі в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Архітектура» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати архітектуру?

Існують школи, які фокусуються на викладанні тільки комерційної архітектури, тоді як інші надихають учнів на реставрацію історичних та барокових будівель. Виберіть навчальний заклад, який зробить з Вас майстра саме того різновиду професії, до якої Ви найбільш схильні. Нижче наводимо перелік з десяти кращих навчальних закладів, що пропонують курси за спеціальністю «Архітектура»:

  1. University of Cambridge
  2. University College London
  3. University of Bath
  4. Cardiff University
  5. University for the Creative Arts
  6. UWE Bristol
  7. University of Kent
  8. University of Huddersfield
  9. Northumbria University
  10. University of East London

Подайте заявку на навчання на курсі з архітектури в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Архітектура в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Архітектура».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK