EDUSTEPSДописиНавчання в Канаді Переваги вищої освіти в Канаді для українців
Переваги вищої освіти в Канаді для українців

Переваги вищої освіти в Канаді для українців


З 2015 року освітнє агентство EDUSTEPS успішно зараховує українців на навчання в університети та коледжі Канади. За цей період наші студенти почали вчитися в Канаді на програмах бакалавра та магістратури. Деякі встигли отримати професійний диплом, сертифікат і оформили Post-Graduation Work Permit - дозвіл на роботу в Канаді для випускників.

Ми поцікавилися, що приваблює студентів в Канаді. Чому варто вчитися в цій країні. Які переваги навчання в Канаді вони можуть виділити для майбутніх студентів з України.

1. Проста схема вступу

Вступити до університетів і коледжів Канади досить просто. Навчання в канадських закладів вищої освіти починається 2 рази в рік, в деяких коледжах навіть 3 рази. Приймальні комісії готові дати рішення про зарахування протягом 2-4 тижнів від моменту подачі документів.

Більшість канадських вищих навчальних закладів приймає випускників шкіл України на основі атестата про повну загальну середню освіту. Нашим студентам нема потреби проходити додатковий підготовчий рік.

2. Доступна вартість навчання

Студенти з упевненістю відзначають, що вартість навчання в Канаді набагато нижче ніж в інших англомовних країнах, проте є досить популярний міф про безкоштовну освіту в Канаді.

  • Вартість навчання в коледжах Канади - від 13 000 до 17 000 CAD в рік
  • Вартість навчання в університетах Канади - від 18 000 CAD в рік

Важливо відзначити, що витрати на проживання, харчування та транспорт становлять близько 11 000 - 12 0000 CAD в рік. Це значно нижче, ніж в США, або Великобританії.


3. Робота під час навчання

Робота під час навчання є важливою перевагою для студентів з України. Багато студентів, які навчаються в Канаді  мають обмежений бюджет на навчання. Додатковий дохід допомагає покрити витрати на харчування, переїзд.

Іноземні студенти можуть працювати під час навчання в Канаді до 20 годин на тиждень і до 40 годин в тиждень під час канікул. Дозвіл на роботу вони отримують разом з дозволом на навчання Study Permit в день в'їзду в країну. Тому вчитись і працювати в Канаді студенти можуть одразу ж на першому курсі.

4. Навчання – шлях до імміграції

Не секрет, що 70% студентів, які навчаються в Канаді, хочуть іммігрувати в майбутньому. Професійний диплом, сертифікат, диплом бакалавра або магістра дає можливість таким студентам отримати необхідні бали (points) для подальшої імміграції.

5. Широкий вибір програм навчання

Кожний коледж чи університет Канади пропонує студентам широкий вибір програм за спеціальністю, тривалості навчання, за вартістю і умовами вступу. У цьому полягає найбільша перевага системи освіти Канади.

Наприклад, після закінчення університету в Україні, студент може вступити до магістратури, або отримати пост дипломну професійну освіту, так звані Postgraduate programs. Вибір програми буде залежати від цілей студента, його фінансових можливостей. Програма пост дипломної освіти буде дешевше. Тривалість навчання за цією програмою буде на 1 рік менше.

6. Професійна освіта

Студенти відзначають, що канадські коледжі зосереджені на практичній професійній освіті. Для Канади важливо навчити майбутніх фахівців практичних навичок за максимально короткі терміни. Це компенсує брак робочої сили. І якщо ви вчитеся в коледжі за певною спеціальністю, будьте впевнені, ця спеціальність затребувана. Ви зможете знайти роботу після закінчення університету.

7. Дозвіл на роботу після закінчення коледжу або університету

Post-Graduation Work Permit - програма канадського уряду для іноземних студентів. Вона дозволяє отримати дозвіл на роботу після закінчення коледжу або університету. Простими словами, ви можете залишитися працювати в Канаді від 1 до 3 років. І це незалежно від того, чи є у вас роботодавець, чи ні.

Вища освіта в Канаді затребувана серед студентів з України. Навчання у цій країні дає можливість отримати диплом високого академічного рівня, отримати практичні знання та досвід роботи. Крім високих стандартів у навчання, Канада пропонує іноземним студентам працевлаштування і можливість іммігрувати.

Як вступити до коледжу або університету Канади

Ми пропонуємо вам універсальну і ефективну систему зарахування до вищих навчальних закладів Канади. Вона складається з 5 кроків:

1. Індивідуальна консультація. Визначення цілей. Розробка індивідуального плану зарахування.

2. Підготовка документів для вступу до коледжу або університету.

3. Отримання листа про зарахування. Підготовка документів для отримання студентської візи в Канаду.

4. Подача документів в посольство Канади. Отримання студентської візи.

5. Підготовка до від'їзду. Бронювання проживання.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів і коледжів Канади, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій канадських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в Канаду.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до коледжів або університетів Канади і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK