EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Дизайнерська освіта у Великій Британії
Дизайнерська освіта у Великій Британії

Дизайнерська освіта у Великій Британії



Творчі професії ніколи не втратить актуальності. Нині штучний інтелект у багатьох сферах замінює людей. Як наслідок, деякі фахівці незабаром можуть залишитися без роботи. Але жодна програма не зможе замінити справжнього таланту. Тому дизайнери та інші творчі люди завжди будуть потрібні на ринку праці. Навчання дизайну в Лондоні – це чудовий шанс знайти роботу у великих міжнародних компаніях та побудувати чудову кар'єру.

Переваги навчання у британських університетах дизайну

Професія дизайнера має неймовірну кількість напрямків. Це дизайнер одягу, меблів, інтер'єру. Також куратори музеїв, театрів, дизайнери ігор та анімацій, ілюстратори тощо. Всі ці професії передбачають наявність освіти дизайнера. І в Лондоні можна пройти навчання у будь-якому напрямку. Таку різноманітність програм рідко зустрінеш навіть у популярних навчальних закладах інших країн.

А ось Британія готова запропонувати навчання за всіма напрямками, і навіть за необхідності програми, що включають широкий спектр дисциплін. І це далеко не повний перелік переваг навчання в університетах дизайну в Лондоні.

Також до плюсів університетів Англії можна віднести:

  • широкий вибір коледжів та університетів за потрібним напрямом;
  • велика кількість факультетів із вузькоспеціалізованими предметами;
  • наявність класів, обладнаних за останнім словом техніки (художні та швейні майстерні, цехи для обробки, студії звукозапису, фотолабораторії);
  • поєднання вивчення теорії та практичних занять;
  • можливість пройти стажування у будь-якій країні світу;
  • відвідування виставок, музеїв та інших заходів для глибокого занурення у професію у рамках програми навчання;
  • престижний диплом, який цінується у будь-якій країні;
  • високий рівень затребуваності випускників.

Що потрібно для вступу до шкіл дизайну в Лондоні

Як правило, британські коледжі дизайну не вимагають поглиблених знань з якихось дисциплін. Але за можливості непогано мати додаткові навички у сфері фотографії, комп'ютерної графіки чи мистецтва.

Велику увагу приймальна комісія приділяє портфоліо кандидатів та безпосередньо співбесіді. Ці критерії дозволяють виявити наявність таланту та прагнення розвитку у студента. Через академічну різницю в освіті, випускники українських шкіл спочатку закінчують обов’язкову програму Foundation або A-level при університеті Англії або в спеціалізованих центрах підготовки.

Для вступу знадобиться стандартний набір документів:

  1. Заявка, яку заповнюють наші академічні консультанти.
  2. Документ про здобуту освіту. Обов'язково з додатком з оцінками та описом предметів.
  3. Сертифікат, що підтверджує знання мови (IELTS) з відмітками не нижче 6 балів.
  4. Рекомендації від педагогів, в яких описуються досягнення та потенціал абітурієнта.
  5. Мотиваційне есе. Лист, в якому описані прагнення потенційного студента, а також причини, що спонукали вибрати професію та ВНЗ.

Яким має бути портфоліо

Оскільки для вступу до університетів дизайну в Лондоні портфоліо є практично основним показником, варто приділити йому особливу увагу. При створенні портфоліо варто дотримуватись наступних рекомендацій:

  • додавати щонайменше 10-20 робіт;
  • краще показувати пізніші проєкти, де розкрито всі навички;
  • до графічних робіт варто додати кілька паперових варіантів;
  • краще продемонструвати володіння різними жанрами;
  • незавершені проєкти можуть стати частиною резюме, вони покажуть наявність творчої активності;
  • оригінальні ідеї — запорука успіху портфоліо.

Як вступити до Лондона до університету дизайну

Звичайно, вибрати відповідний інститут дизайну в Лондоні непросто. Усі навчальні заклади висувають різні вимоги до студентів. Відрізняються умови навчання, розмір оплати та вартість проживання. Тому без кваліфікованої допомоги не обійтись.

Фахівці Edusteps допоможуть підібрати університет, який повністю відповідає прагненням та цілям абітурієнта, а також його фінансовим можливостям. Ми підтримуємо всіх етапах вступу. Допоможемо пройти співбесіду, оформити документи для виїзду та навіть організувати переїзд. З нами можна забути про турботу та повністю сконцентруватися на підготовці до навчання.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK