EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Бізнес освіта у Великій Британії
Бізнес освіта у Великій Британії

Бізнес освіта у Великій Британії


Освіта у сфері бізнесу на сьогодні є однією з найбільш популярних. Адже це чудова можливість знайти високооплачувану та престижну роботу. Бізнес-освіта в Лондоні — мрія кожного студента. Саме тут зосереджені найкращі можливості для навчання та подальшого працевлаштування.

Особливості навчання у Великій Британії

Бізнес-школи Англії вважаються найкращими у світі. Часто роботодавці запрошують студентів на роботу ще до вручення диплома. Великобританія - це країна, яка постійно розвивається у бізнес сфері. Тут є широкі можливості не лише для здобуття, а й одразу для застосування отриманих знань. Наприклад, ви зможете реалізувати власні ідеї та стартапи.

Варто відзначити й унікальність самої освіти. Процедуру навчання не можна назвати легкою. Вся система розроблена таким чином, щоб створювати фахівців високого класу, креативних та повністю підготовлених до подальшої роботи.

У бізнес-школах Лондона велика увага приділяється сфері самостійного (позакласного розвитку). Система не передбачає простого відвідування лекцій. Щоб отримати диплом, студентам необхідно продемонструвати знання та прагнення розвитку. Тут, окрім потужної теоретичної бази, студентам надають можливість отримати реальні практичні навички у найкращих компаніях світу. Учні відточують здобуті знання ще в університетах. Крім того, їх навчають готувати резюме і вигідно подавати себе потенційному роботодавцю.

Багато навчальних закладів співпрацюють із відомими великими компаніями. В результаті ще до закінчення навчання найкращі студенти вже забезпечені робочими місцями.

Окрім стандартних шкіл та університетів користуються популярністю й бізнес-курси в Англії. Вони дозволяють у прискореному режимі здобути базові знання. При цьому не потрібно витрачати кілька років. Термін навчання складає від кількох місяців до року.

Переваги МВА в Англії

Англія недарма вважається столицею та фінансовим центром Європи. Агентства економіки та аудиту розташовані саме у Британії. А відому Лондонську біржу знає кожен. Саме сюди приходить основний капітал. У країні є представники найбільших світових компаній. Тому для отримання інвестицій на нові ідеї зазвичай не потрібно багато часу. І перспективи, що відкриваються, — це далеко не всі переваги МВА в Лондоні.

Найкращі університети Англії з бізнесу

Для охочих вивчати бізнес найкращого місця не знайдеш. Адже Англія може запропонувати не лише Оксфорд та Кембридж. Тут величезна кількість вузькоспеціалізованих університетів та шкіл. Диплом кожного британського навчального закладу вважається престижним у будь-якій країні.

Чотири англійські університети з бізнесу вже багато років входять до ТОП-15 найкращих навчальних закладів світу. Всі вони регулярно проходять акредитацію Quality Assurance Agency for Higher Education для підтвердження високої якості освіти.

Ось перелік університетів, де частіше всього здобувають освіту в бізнес напрямках:

  • London Business School, Лондон
  • University of Cambridge, Кембридж
  • London School of Economics and Political Science (LSE), Лондон
  • University of Oxford, Оксфорд
  • University of Warwick, Ковентрі
  • University of Manchester, Манчестер
  • Aston University, Бірмінгем
  • City University of London, Лондон
  • Cranfield University, Кранфілд


Перспективи

В Англії завжди віталися новаторство та розвиток. Тому для тих, хто хоче пройти стажування у відомій компанії чи відкрити свій бізнес, тут відкриті чудові перспективи.

Мультинаціональність

В Англії навчаються студенти з усього світу. Серед випускників ВНЗ чимало відомих бізнесменів із мільйонними статками. Це чудова можливість отримати необхідні зв'язки та знайомства ще на етапі навчання.

Знання мови

Знаходячись серед носіїв, можна швидко покращити якість знання англійської мови, причому, й специфічної (бізнес-термінів). Враховуючи те, що англійська є універсальною мовою серед бізнесменів, така навичка просто необхідна.

Престиж

Наявність диплома англійського ЗВО відкриває багато дверей. Роботодавці знають про високу якість цієї освіти, та із задоволенням запрошують на роботу випускників британських університетів.

Відсутність вікових обмежень

Тут можуть навчатися не лише 18-річні студенти. Знання доступні і людям старшого віку.

Економія

Серед країн, що дають якісну бізнес-освіту, Англія виділяється нижчою вартістю навчання. Особливо якщо йдеться не про відомі вузи, а про ті, що розташовані в передмісті.

Програми МВА у Лондоні

Здобути ступінь МВА у Британії можна за кількома програмами. Це дозволяє учням підібрати варіант, що оптимально підходить для себе. Серед найбільш популярних виокремлюють такі:

  1. Full-time MBA. Формат інтенсивного навчання. Найбільш популярна програма із повною завантаженістю.
  2. Part-time MBA. Можна поєднувати навчання із роботою.
  3. Executive MBA. Для тих, хто має досвід роботи. Основними напрямками є обмін досвідом та розробка нових кейсів.
  4. Міні-MBA. Вузькоспрямовані курси для поглибленого вивчення окремого напряму бізнесу.

Як вступити до англійської школи бізнесу

Щоб не припуститися помилки при виборі навчального закладу, а також позбутися проблем під час подання документів та проходження співбесід, звертайтеся до фахівців EDUSTEPS. Ми допомагаємо на всіх етапах вступу. Починаючи від підбору навчального закладу, що відповідає фінансовим можливостям клієнта, і закінчуючи допомогою у вступі та переїзді.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK