EDUSTEPSДописи Друга вища освіта за кордоном
Друга вища освіта за кордоном

Друга вища освіта за кордоном


Багато хто в певний момент замислюється над тим, щоб здобути другу вищу освіту за кордоном. Адже це нові перспективи, і нерідко абсолютно інша сфера діяльності. Можливостей вчитися за кордоном після закінчення українського вишу зараз більш ніж достатньо. Головне, вивчити всі нюанси та особливості вищої освіти у різних країнах.


Переваги та недоліки другої вищої освіти за кордоном

Насамперед навчання за кордоном — це нові перспективи для працевлаштування в європейських країнах. Усі, хто шукав роботу поза Україною, знають, що дипломи українських вишів визнаються не в усіх країнах і не для всіх професій. Друга вища освіта за кордоном відкриває можливість отримати диплом, який визнається в країні, що вас цікавить, без верифікації.

Крім того, навчання дає можливість влаштуватися на високооплачувану посаду у міжнародні компанії. Освіта за кордоном має цілу низку переваг:

  • можливість стати фахівцем, що має попит;
  • налагодження потрібних зв'язків у всьому світі;
  • саморозвиток;
  • підвищення рівня знання мов.


До недоліків можна віднести лише високі ціни на навчання. Деякі також нарікають на складну процедуру вступу. Наша компанія допоможе підібрати виш з оптимальними розцінками та візьме на себе всю процедуру оформлення документів.


Як отримати другу вищу освіту за кордоном

Є два варіанти як здобути другу вищу освіту. Для тих, хто хоче кардинально змінити сферу діяльності, підійдуть програми PostGraduate у Канаді. У цьому випадку можна здобути будь-яку спеціальність. Навіть протилежну тій, що вже є. Але важливо пояснити приймальній комісії, а потім і посольству, з чим пов'язана така кардинальна зміна.

Тим, хто хоче покращити власні навички, підійде магістратура. Навчання триває 1-2 роки. В такому випадку стануть у пригоді вже отримані раніше знання.

Маючи закордонний диплом магістра, випускник має можливість влаштуватися на керівну посаду у будь-якій країні світу. Якщо в деяких державах ступінь бакалавра недостатній для певних посад, то ступінь магістра відчиняє двері навіть найвідоміших компаній.

Не менш важливим є здобуття другої вищої освіти тим, хто вирішив присвятити себе науці. Після закінчення магістратури можна узятися до написання дисертації та згодом здобути докторський ступінь.

Де отримати другу вищу освіту

Практично всі європейські країни дають якісну освіту. Тут можна отримати не тільки необхідні знання та диплом, а й завести знайомих та друзів з усіх країн світу. А це часто допомагає будувати кар'єру надалі.

Умови вступу та вартість навчання можуть значно відрізнятися залежно від обраної країни. Тому важливо ознайомитись з основними особливостями закордонних університетів.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до закордонних університетів, оскільки є офіційним представником приймальних комісій навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомогу в оформленні документів на студентську візу.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до університетів за кордоном і в тому, чим саме ми можемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:


Як здобути другу вищу освіту в Англії

Магістратура або друга вища освіта представлена програмами Postgraduate. Вступати на програму можуть студенти, які вже мають диплом бакалавра. Тривалість навчання становить один-два роки.

Програми магістратури, що входять до групи академічних, передбачають проходження кількох курсів, а  надалі студент переходить до самостійних досліджень.

Іншою групою є науково-дослідні програми. Тут студенти працюють над матеріалами для дисертації повністю самостійно. Педагоги оцінюють лише результат.

Друга вища освіта в Англії — це можливість здобути престижний диплом, знання, підкріплені практичними навичками та високооплачувану роботу в майбутньому.

Друга вища освіта у Нідерландах

На магістратурі в Нідерландах навчаються 1-2 роки. Крім того, в країні вважається нормою залишитися на повторне навчання на курсі, якщо ви не повністю зрозуміли матеріал.

Як здобути другу вищу освіту в Німеччині

Багатьох цікавить, чи можна здобути другу вищу освіту в Німеччині. Адже саме ця країна славиться чудовою якістю навчання і водночас є недорогою. Друга вища в Німеччині для українців є цілком доступною. Але варто враховувати, що в більшості університетах навчання ведеться німецькою мовою. Є кілька програм магістратури, де можна вчитися англійською, але тоді вартість навчання буде вищою.

Тривалість навчання, як і багатьох інших країнах, становить приблизно два роки. Для тих, хто хоче здобути другу вищу освіту в Німеччині, але недостатньо добре знає німецьку мову, є спеціальні підготовчі програми. Вони діють безпосередньо при університетах.

Друга вища освіта в Іспанії для українців

Для людей, які займаються розвитком свого бізнесу, ідеально підійдуть програми другої вищої освіти в Іспанії в університеті Les Roches Marbella. Ця програма триває трохи більше як рік, вона включає проходження теоретичної частини (9 місяців) і стажування (6 місяців). Навчання може відбуватися без відриву від вашої основної роботи.

Магістратура в Іспанії також можлива. Програми не пов'язані з готельним бізнесом, викладаються іспанською мовою. Для тих, хто погано володіє іспанською, наша компанія рекомендує пройти навчання на мовних курсах у Валенсії.

Друга вища освіта у Швейцарії

Програми магістратури в Швейцарії вважаються найкращими у світі. Тут студенти здобувають не тільки теоретичні знання, а й глибокі практичні навички. При вступі, крім стандартного пакета документів, необхідно надати ще й докази практичної діяльності у вибраному напрямку. Програми проводяться в приватних університетах, англійською мовою. Ми рекомендуємо обирати такі університети як Glion та Les Roches



Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK