EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Навчатись в університетах за кордоном за спеціальністю Біотехнології - Biotechnology
Навчатись в університетах за кордоном за спеціальністю Біотехнології - Biotechnology

Навчатись в університетах за кордоном за спеціальністю Біотехнології - Biotechnology


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів у напрямку Біотехнології в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі біотехнологій в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Біотехнології в університетах за кордоном

Біотехнології - це професійна сфера, успішні фахівці якої володіють знаннями, вміннями і навичками в області контрольованих і навмисних маніпуляцій з біологічними системами для виробництва таких продуктів, як антибіотики, промислові хімікати і генетично модифіковані сільськогосподарські культури. У Великобританії, наприклад, освіту біотехнолога є хороша база для побудови кар'єри в багатьох наукових напрямах: продукти харчування, фармацевтика, екологія та ін. Всі ці сфери засновані на знанні про біотехнології.

Тільки в одній Великобританії існує понад 450 біотехнологічних компаній, в яких зайнято більше 21 000 чоловік. Компанії Сполученого Королівства виробляють 35% усієї біотехнологічної продукції Європи (мед. Препарати), а також проводять клінічні випробування 41% нових видів препаратів. Багато курсів з біотехнологій пропонують поєднувати навчання з роботою за спеціальністю на базі таких світових лідерів, як АстраЗенека, Авєц, ГлаксоСмітКляйн, Юнілівер і Сінджента і багатьох інших, які тісно співпрацюють з передовими університетами по всьому світу.

Модулі курсу можуть включати вивчення біотехнологій і менеджменту, екологічно безпечних біотехнологій, продовольчих біотехнологій, фармацевтики, біохімії, розробки нових медикаментів, молекулярної біології, клітинної біології, протеїнів і ензимів, генів і геномів, структури і функціонування протеїнів, імунології, біо- і хімічного інжинірингу .

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з біотехнології в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі в вступом до університетів та коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

У світі існує безліч навчальних закладів, які вивчають науки про живі організми. Студенти цих вишів мають блискучі перспективи працевлаштування в лідируючих компанія, які проводять наукові дослідження на базі високотехнологічного обладнаних лабораторій. Біотехнології - це надзвичайно перспективна, сфера, що динамічно розвивається та за якою стоїть майбутнє світового прогресу. Не пропустіть Ваш шанс стати його невід'ємною частиною.

Кар'єра в сфері Біотехнологій

Кар'єрні перспективи випускників біотехнологічних спеціальностей знаходяться в сфері молекулярної біології, генетики, біохімії, розробки нових ліків, імунології та інших наук, які затребувані на багатьох промислових підприємствах і дослідницьких інститутах, які шукають талановитих і кваліфікованих фахівців. Працевлаштування можливо за наступними напрямками:

  • Біологічні процеси і розробка технологій
  • Вивчення ферментації
  • Генна інженерія
  • Білкова інженерія
  • Переробка сировини
  • Клітинна інженерія
  • Виробництво
  • Контроль якості
  • Виробництво ліків і продуктів харчування

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності з біотехнології в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Біотехнологія» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати біотехнології?

Ми підібрали для Вас одні з кращих університетів по всьому світу, де є можливість вивчати біотехнологічні спеціальності. Прийміть, будь ласка, до уваги, що великі ВНЗ пропонують більш масштабну роботу над науковими проєктами, безліч вузьких напрямків і більше можливостей для проведення незалежних досліджень. Навчання в менших школах забезпечує індивідуальний підхід, приватні заняття і тісну співпрацю з викладачами. Для отримання більш детальної інформації перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

  1. University of Cambridge
  2. University of Oxford
  3. University of Birmingham
  4. University of St Andrews
  5. University of York
  6. Ulster University
  7. University of Surrey
  8. University College London
  9. University of Exeter
  10. University of Bath

Подайте заявку на навчання на курсі з біотехнологій в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Біотехнології в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Біотехнологія».

Запис на безкоштовну консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK