EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Тривалість та вартість навчання у швейцарських університетах гостинності
Тривалість та вартість навчання у швейцарських університетах гостинності

Тривалість та вартість навчання у швейцарських університетах гостинності


Тривалість і вартість навчання в швейцарських університетах гостинності - важливе питання, коли мова йде про престижну освіту в сфері готельного бізнесу. Так як навчання в університетах цього типу складається з семестрів теорії і практики, студентам важливо розуміти, який практичний досвід і теоретичні знання вони отримують, за що вони платять і як вони в майбутньому можуть використовувати отримані знання та навички.

За основу ми взяли навчання в декількох швейцарських університетах гостинності різного рівня:

Нам вдалося порівняти тривалість навчання на програмах бакалаврату, магістратури та вартість навчання, щоб у студента була можливість вивчити ці дані і вибрати університет, який відповідає його вимогам.

Які програми пропонують університети гостинності Швейцарії?

Більшість шкіл гостинності або університетів готельного менеджменту Швейцарії пропонують класичні дипломи - бакалавр і магістр.

Bachelor of Science, Bachelor of Business Administration, Bachelor of Arts

Master of Science, Master of Business Administration

В університетах Glion Institute of Higher Education і Les Roches Global Hospitality Education варто зауважити, що програма бакалавра ділиться на 2 частини. Перша частина, приблизно два - два з половиною роки, завершується отриманням диплома Diploma in International Hotel Management, після якої студенти продовжують навчання і через рік отримують диплом бакалавра.

У школі гостинності BHMS програма бакалавра ділиться на три частини: перший рік - Diploma in Hospitality Management, другий рік - Higher Diploma in Hospitality Management, і третій рік - Bachelor of Arts in Hospitality Management.

Скільки триває навчання в університетах гостинності?

Тривалість навчання визначається університетом, програмою навчання та акредитацією університету.

Bachelor Program / Програма бакалавра

  • · EHL: 4 роки
  • · Glion: 3,5 року
  • · Les Roches: 3,5 року
  • · BHMS: 3 роки

Master Program / Програма магістратури

  • · Тривалість програми у всіх університетах гостинності - 1 рік. Магістерські програми рівня МВА можуть мати більш тривалу тривалість.

Чи впливає тривалість навчання в швейцарських університетах гостинності на якість навчання?

На мій погляд, тривалість навчання не впливає на якість навчання, але, впливає на рівень диплома, який ви отримуєте. Не раджу студентам вибирати університет тільки через те, що навчання там коротше, і таким чином вартість навчання буде нижча. Вивчіть програму навчання, переконайтеся, що навчальна програма дасть вам можливість отримати знання та навички, які потрібні для старту і розвитку успішної кар'єри в індустрії гостинності. Зверніть увагу, який диплом ви в підсумку отримуєте, які перспективи після закінчення університету.

Вартість навчання у швейцарських університетах гостинності

Вартість навчання в школах гостинності в Швейцарії залежить від навчального закладу, тривалості навчання. На загальну вартість впливає також співвідношення теорії і практики. Майбутнім студентам і батькам варто звернути увагу на те, що оплачуються лише теоретичні семестри, а семестри практики дають вам можливість заробити.

ВАЖЛИВО! Навчання в будь-якому університеті гостинності Швейцарії - платне для студентів з України та інших іноземних студентів. Знижки та стипендії не надаються. Грантів в сфері гостинності немає.

Давайте розглянемо вартість навчання на прикладі шкіл гостинності Glion Institute of Higher Education і Les Roches Global Hospitality Education.

Семестр: 1 2 3 4 5 6 7
3.5 BBA Program Practical Arts Стажування Fundamentals of Hospitality Fundamentals of Hospitality Стажування Business Integration Hospitality Specialization
Можливість навчання в іншому кампусі:Bluche,Marbella,Shanghai,London

Тривалість навчання в університетах Glion і Les Roches на програмі бакалавра становить 3,5 року - 7 семестрів. Академічні семестри діляться на семестри теорії, які проводяться на кампусі університету і семестри практики, які студенти проходять в компаніях сфери гостинності в будь-якій точці світу.

Всього на програму бакалавра 5 семестрів теорії, які ви оплачуєте, і 2 семестри стажування (або практики)

Вартість навчання в Glion Institute of Higher Education і Les Roches Global Hospitality Education включає: навчання, проживання, харчування, страхування та додаткові витрати на навчання.

(за один семестр) Glion Institute of Higher Education Les Roches Global Hospitality Education
Вартість навчання 28 450 CHF От 23 460 CHF
Вартість проживання 5850 CHF 5950 CHF
Навчальні матеріали 600 CHF 2800 CHF
Страхування 850 CHF 850 CHF
Харчування - повний пансіон 3950 CHF 4450 CHF

Звертаємо вашу увагу, що вартість навчання в різних кампусах університетів буде різною, також вона змінюється з року в рік. Ми радимо звернутися до менеджера компанії EDUSTEPS, щоб дізнатися актуальні ціни на поточний рік.

Запис на консультацію

Чи може стажування сплатити частину вартості навчання?

Нас часто запитують про це студенти. Це залежить від договору, який ви підписали з роботодавцем і відповідно від вашої зарплати. У більшості випадків зарплата під час практики дасть вам можливість покрити поточні витрати на проживання та харчування.

Навчання в університетах гостинності - це дорого?

Так, навчання в школах готельного бізнесу Швейцарії вважається одним з найдорожчих. Причин для цього є декілька, і всі вони вагомі:

Кар'єра в сфері гостинності - одна з прибуткових

Університети гостинності дають вам можливість отримати міжнародну кар'єру і працювати за кордоном

Гостинність безпосередньо пов'язано зі сферою лакшері, і щоб стати професіоналом в цьому напрямку, під час навчання, вам необхідно безпосередньо взаємодіяти з сферою люкс

На навчання студентів йдуть колосальні ресурси, мета яких, допомогти отримати практичний досвід, а не суху теорію

Ви хочете отримати престижну освіту, яка дасть можливість зробити міжнародну кар'єру? Тоді університети гостинності Швейцарії - найкращий вибір!

Записуйтеся на  консультацію з фахівцем компанії EDUSTEPS:

Запис на; консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK