EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Переваги навчання в Швейцарії в сфері гостинності
Переваги навчання в Швейцарії в сфері гостинності

Переваги навчання в Швейцарії в сфері гостинності


Навчання в Швейцарії для українців доступне в приватних університетах на рівні програм бакалавра та магістра. Найпопулярнішими напрямками для вивчення є спеціальності, які пов’язані зі сферою гостинності: готельний і ресторанний бізнес, бізнес-індустрії люксових брендів, івент-менеджмент.

Не дивлячись на популярність швейцарських університетів гостинності та їх провідні позиції в світових рейтингах, багато студентів все ще сумнівається в тому, чи варто вивчати цей напрямок. EDUSTEPS, агентство з навчання за кордоном, є офіційним представником швейцарських університетів готельного бізнесу Glion i Les Roches. З року в рік, і особливо в період Covid-19, ми стикаємось з думкою студентів, що індустрія гостинності – це не перспективний напрямок. Щоб розвіяти цей міф, ми вирішили поділитися з вами декількома фактами, чому ми вважаємо, що навчання в швейцарських університетах гостинності надає прекрасні можливості для майбутніх студентів.

_ Де вивчати гостинність, готельний і ресторанний бізнес?

1 Гостинність – це стабільний бізнес.

Індустрія туризму та гостинності вже стикалися зі світовими кризами раніше. Найсерйозніші з них були 9/11 і глобальна фінансова криза 2008 року – і обидва рази галузь демонструвала стійкість і здатність повертатися в норму. Чому так? Все просто: ми всі любимо подорожувати і отримувати нові захоплюючі враження. Подорожі, відпочинок, сервіс – невід’ємна частина людської природи. І це не зміниться навіть через Covid-19.

2 Готелі зберегли свою привабливість.

Маленькі чи великі, розкішні чи бюджетні – всі готелі вже починають поступово відкривати свої двері. Лідер індустрії Accor очікує, що в них буде відкрито 70% готелів до липня 2021 року. Після того, як Китай став однією з перших країн, які зняли локдаун, всесвітньо відома мережа Mariott повідомила, що заповненість їх готелів дуже швидко зросла з одиниць до більш ніж 40%.

3 Нові умови ринку потребують нових кадрів та підходу до роботи.

Як буде виглядати ринок туризму та гостинності в 2025 році? На жаль, цього не знає ніхто. Але відомо одне – він точно буде відрізнятись. Адаптуючись до нових санітарних вимог, використовуючи інноваційні цифрові технології, надаючи бажані враження від подорожей після місяців застою…. Можливості безмежні! А разом і з цим безмежні можливості для нових професіоналів, у яких є необхідні знання індустрії.

4 Освіта в індустрії гостинності відкриває нові можливості.

Технологія подорожей, інновації в сфері гостинності, люксові бренди, події, медіа… подивіться на будь-яку динамічну глобальну індустрію і ви знайдете випускників швейцарських інститутів гостинності Glion і Les Roches, які займають там керівні посади або ж є власниками підприємств. Цифри не брешуть: третя частина наших випускників відкриває свій власний бізнес.

5 Ваші знання та навички завжди матимуть попит.

Сотні потенційних роботодавців з різних галузей щорічно приїжджають на кампус університетів гостинності Glion і Les Roches, щоб найняти на роботу студентів. Тому що вони знають, що в швейцарських університетах гостинності вони знайдуть кваліфікованих і працьовитих професіоналів. Рівень працевлаштування після закінчення Glion і Les Roches складає 94% і відповідно до рейтингу QS Ranking 2020 року займає друге місце в світі в цій категорії.

6 Університети Glion і Les Roches навчають гнучким навичкам (Soft Skills).

Раніше в цьому році Світовий Економічний Форум обновив список навичок, які будуть потрібні в майбутньому для працівників, щоб досягти успіху, не залежно від обраної галузі. Вирішення проблем, критичне мислення, емоційна стійкість, клієнтоорієнтованість… ці всі навички студенти отримують разом з освітою в сфері гостинності від Glion і Les Roches. Інші експерти вважають, що саме ці здібності сприяють швидкому підвищенню. І це стає особливо актуальним в умовах пост-Covid-19.

7 Глобальна спільнота випускників Glion і Les Roches.

Мережа випускників цих університетів на даний момент складає більше 13000 людей. Багато з них обирають студентів саме зі своєї альма-матер при прийомі нових працівників на роботу. Професійні переваги швейцарської освіти і престижний статус університетів Glion і Les Roches назавжди залишаться з вами протягом всієї вашої кар’єри.

Дізнайтесь більше на  консультації

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK