EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Сімейні програми для дітей та батьків
Сімейні програми для дітей та батьків

Сімейні програми для дітей та батьків


Навчання у приватних школах Англії – мрія будь-якої дитини. Адже це відкриває чудові перспективи у майбутньому. Прекрасна освітня програма, нові знайомства, широкі можливості розкриття власних талантів. І головне, навчання у вишах Англії для випускників місцевих шкіл набагато простіше. Однак багатьох батьків лякає можливість відпустити дитину одну в чужу країну. Саме для таких випадків передбачено програму Family Course від школи St Giles International. Це чудова можливість відвідати цю країну разом з дитиною, відкрити їй усі перспективи вступу до університетів Англії.

Нагадаємо, що St Giles International - міжнародна мовна школа, кампуси якої знаходяться в Великобританії, США і Канаді. На сьогодні мовний центр є однією з найвідоміших міжнародних приватних англійських організацій з навчання мовам, заснованих в Великобританії.

Курси вивчення мови для дітей та батьків пропонуються в Брайтоні, Кембриджі, Лондоні і Нью-Йорку. У 2020 році програма вперше пропонується не тільки влітку, а й навесні.

Рекомендований вік дітей 7-15 років, а в Лондоні та Кембриджі програми розроблені і для дітей п'яти-шести років!

З чого складається стандартна програма:

  • 20 уроків англійської на тиждень
  • Активний відпочинок та екскурсії
  • Проживання і харчування
  • Сертифікат після успішного закінчення курсу

Всі викладачі є кваліфікованими носіями англійської мови, багато з яких мають багаторічний досвід викладання. Під час курсу заняття проходять щоранку в сучасних класах.

Після ранкових занять вся сім'я може разом насолоджуватися три рази в тиждень денними заняттями, а також щотижневої екскурсією на цілий день з іншими сім'ями з усього світу. Заходи можуть включати спортивні змагання в парку, прогулянки з гідом і відвідування місцевих визначних пам'яток і музеїв. Інша частина тижні може бути проведена, насолоджуючись вільний час разом і досліджуючи міста Брайтон, Кембридж, Лондон або Нью-Йорк!

У школи St Giles International немає своєї резиденції, але ви можете скористатися однією з трьох опцій проживання: проживання в сім'ї, оренда квартири або номер в готелі. У вартість повного пакету входить проживання в сім'ї в двомісних номерах зі сніданком кожен день і легкими обідами в будні дні. Ці сім'ї зазвичай знаходяться в 45-60 хвилинах їзди від школи.

Щоб дізнатися інформацію про вартість звертайтеся до нас:

Як будуть проходити заняття на програмі Family Course

Курси починаються цілий рік щопонеділка, в школу вам потрібно прибути за один день - в неділю. Заняття починаються о 9 ранку - зазвичай батьки приводять дітей у клас за п'ять хвилин до початку уроку, щоб потім встигнути до свого класу. Але, в принципі, заняття проходять в сусідніх приміщеннях, тому вам не варто переживати.

Уроки тривають до 13-00, після їх закінчення вам запропонують ланч. З 14-00 до 17-00 - час для запланованих активностей.

У Брайтоні це може бути екскурсія в Brighton Royal Pavilion або заняття Сап серфінгом (водний вид спорту, в якому серфер, стоячи на дошці, катається на хвилях і при цьому гребе веслом).

У Кембриджі вам запропонують відвідати знаменитий однойменний університет або тур на човні по річці. А розташування школи в Нью-Йорку, поряд з Емпайр Стейт Білдінг на знаменитій 5-й авеню, означає, що вам не потрібно далеко ходити, щоб побачити багато з головних визначних пам'яток міста.

Але якщо ви не любите такий активний відпочинок, не переживайте! Школа дуже гнучка як в питаннях курсів англійської мови, так і організації дозвілля і вам обов'язково щось підберуть на ваш смак.

Після п'ятої години вечора у вашій сім'ї буде вільний час, який ви можете проводити на свій розсуд.

Якщо ви хочете дізнатися докладніше про школу St Giles International, залиште ваші контакти в формі нижче. Більше літніх програм окремо для дітей ви можете подивитися в нашому розділі Канікули за кордоном для школярів.

Підібрати сімейну програму за кордоном

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK