EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Медична освіта в Великобританії
Медична освіта в Великобританії

Медична освіта в Великобританії


Медична освіта в Великобританії є одним з найбільш популярних напрямків серед іноземних студентів. Найчастіше існує думка, що медична освіта для іноземних студентів, в нашому випадку для студентів з України недоступна. Ми хочемо трохи розвіяти цей міф і запропонувати нашим студентам альтернативні шляхи навчання, які допоможуть отримати престижну освіту у Великобританії.

Навчання у Великобританії за спеціальністю «медицина» відкриває можливість згодом працювати у найкращих клініках світу. Тому претендентів на місце в університеті досить багато. Для тих, хто здобув середню освіту в Англії, вступ трохи простіше. Але й тим, хто навчався в Україні, не варто зневірятися. Наші фахівці підберуть підготовчу програму, завдяки якій ви легко вступите до британського ВНЗ за спеціальністю «медицина». З нами вища освіта в Англії для українців стане більш доступною та реальною.

Навчання медицині в Великобританії має свою специфіку. Спеціальне навчання у вищих навчальних закладах ділитися на два основних етапи: спеціалізація і професійна освіта. Але вступити на медичну програму - це не найскладніше, оскільки надалі після закінчення університету, кожен отриманий диплом проходить додаткову реєстрацію. Оскільки наші студенти відносяться до числа іноземних студентів, після закінчення університету у Великобританії за медичним напрямом, вони повинні отримати одну з чотирьох можливих реєстрацій, для подальшої роботи за фахом в цій країні:

  • Спеціальна
  • Обмежена - видається закордонним лікарям
  • Повна - для тих лікарів, хто прагне практикувати в сімейній медицині
  • Умовна - для тих лікарів, хто навчався в Великобританії

Як вступити на медичні програми студентам з України

Спеціально для студентів з України компанія Cambridge Education Group - ONCAMPUS спільно з університетом University of Central Lancashire розробила програму підготовки до вступу на 1-й курс бакалаврату з медицини та хірургії.

Medicine undergraduate foundation program

Дана програма дає студентам можливість вступити на 1-й курс бакалаврату з медицини та хірургії.

Медична освіта в Великобританії

Основна інформація:

  • Мінімальний вік для вступу: 17 років
  • Мінімальний рівень англійської мови: IELTS 6.0
  • Тривалість навчання: 3 триместри
  • Навантаження \ кількість годин на тиждень: 23
  • Початок навчання на підготовчій програмі: вересень 2015
  • Початок навчання на програмі бакалавра UCLAN: вересень 2016 року
  • Тривалість програми бакалавра MBBS: 5 років
  • Вартість навчання на підготовчій програмі: £ 16,500

Медична освіта в університеті UCLAN

  • Університет UCLan протягом багатьох років пропонує своїм студентам широкий вибір медичних програм, серед яких охорона здоров'я, стоматологія, фармакологія і біомедичні науки і має репутацію передового університету в сфері охорони здоров'я.
  • Кампус університету оснащений за останнім словом техніки і включає в себе 5 спеціалізованих сучасних лабораторій, обладнаних усім необхідним для того, щоб студенти могли вдосконалювати свої медичні навички і вивчати анатомію людини. Також в складі університету свій дослідницький центр, де студенти вивчають роботу людського тіла і відточують навички хірургії і лікування пацієнта на дому.
  • Студенти також проходять практику при лікарнях Royal Blackburn і Burnley General. Дані госпіталі оснащені першокласним медичним обладнанням і мають в своєму розпорядженні тисячі лікарняних ліжок і одне з найкращих відділень реанімації у всій північно-західній Англії.

Для кого розроблена ця програма?

Дана програма розроблена для підготовки міжнародних студентів, які мають повну загальну середню освіту та відповідають вступним вимогам до вступу в університет UCLan на ступінь бакалавра медичних наук і хірургії.

Консультація фахівців з вищої освіти за кордоном:

+38 044 333 60 04, info.edusteps@gmail.com

Яка тривалість програми навчання?

Тривалість даної програми становить один академічний рік. Навчальний рік розділений на 2 триместри тривалістю від 7 до 8 тижнів і останній триместр терміном до 12 тижнів, плюс 1 тиждень підготовки та атестаційний тиждень.

Що вивчають студенти на програмі?

Програма включає в себе 4 ключових модулі, серед яких: біологія, хімія, математика та англійська. За кожним студентом прикріплений особистий викладач, який допомагає студентам пристосуватися до життя і навчання в Великобританії, готує студента до проходження інтерв'ю в університет і робить все можливе, щоб студент став успішним.

Як оцінюють студента за програмою?

Студенти здають іспити з математики та англійської, а також іспит з елементами практики з біології і хімії. Вступити на програми MBBS досить складно і до тих пір поки у студента не буде необхідних оцінок, він не пройде інтерв'ю, немає ніякої гарантії зарахування на курс.

Як вступити на програму

Step 1: Зв'язатися з консультантом EDUSTEPS за телефоном: +38 044 333 60 04 або електронною поштою: info.edusteps@gmail.com для уточнення детальної інформації про програму, яка Вас цікавить. Після консультації, Ви отримаєте інформацію на e-mail з покроковою інструкцією по зарахуванню.

Step 2: Підготовка і подача документів на програму. Для вступу, Вам необхідно підготувати наступний пакет документів:

  • - Атестат про повну загальну середню освіту або виписка оцінок зі школи за останні 2 роки
  • - Копія першої сторінки закордонного паспорта
  • - Тест з англійської мови
  • - Мотиваційний лист
  • - Онлайн тест з математики
  • - Оплата реєстраційного внеску

Step 3: Отримання підтвердження про зарахування, оплата депозиту, який входить у вартість навчання в університеті. Подача документів в посольство на отримання візи. Бронювання проживання.

Step 4: Підтвердження від посольства про отримання візи.

Step 5: Отримання візи, підготовка до виїзду за кордон.

Запишіться на консультацію зі спеціалістом

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK