EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Англійська мова в Англії: поради студентам
Англійська мова в Англії: поради студентам

Англійська мова в Англії: поради студентам


Батьки часто цікавляться скільки коштує вища освіта в Англії, де краще вивчити мову: в Англії чи Україні, і чи не взагалі закінчити школу вже там. По-перше, система середньої освіти в Англії відрізняється від нашої та тривалістю навчання, та наповненням програми. До навчання як у школі, так і в університеті слід готуватись заздалегідь. Тому якщо вас цікавить навчання в Англії, ми рекомендуємо відвідувати британські мовні школи ще до підготовки до вступу до університету.

Однією з основних вимог університетів Великобританії до іноземних студентів, у нашому випадку, до студентів з України, є достатній рівень володіння англійською мовою. Рівень знань підтверджується спеціалізованими тестами, і для Британії це тест IELTS.

Більшість студентів намагається завчасно підготуватися до здачі тесту з англійської і тому використовує всі можливості, щоб підняти рівень мови на достатній рівень. Одним із способів або видів вивчення англійської мови є поїздки в англомовні країни в мовні школи.

Великобританія вважається світовим лідером по навчанню іноземних студентів англійської мови. Щорічно мовні школи в цій країні відвідує близько 600 000 осіб, які приїжджають до Британії з різних куточків світу. Мовні школи Великобританії пропонують велику кількість курсів, які спрямовані на задоволення різних запитів студентів: загальна англійська, англійська мова для бізнесу, підготовка до складання тесту IELTS та ін.

Переваги вивчення англійської мови в Великобританії

В Україні існує дуже багато шкіл, які пропонують навчання англійській мові. Ці курси ефективні, по-своєму, але вони не можуть забезпечити повного занурення в мовне середовище. Наприклад, ви щотижня відвідуєте заняття в школі іноземної мови, наприклад 2 або 3 рази на тиждень. Звичайно, заняття допоможуть вам підвищити словниковий запас, знання з граматики, фонетику, але ці заняття не зроблять вашу мову активною. Виходячи з аудиторії ви починаєте спілкуватися рідною мовою, і швидко втрачаєте навички спілкування англійською.

Цього не станеться, якщо вивчення англійської мови буде супроводжуватися хоча б короткочасним зануренням в мовне середовище. Таким чином, навчаючись у Великобританії на мовних курсах, ви отримаєте такі переваги:

  • Ви повністю занурені в англомовне середовище, і не використовуєте рідну мову;
  • За певний період ви зможете розвинути навички аудіювання, а також правильну вимову, яка в подальшому буде сприяти кращому взаєморозумінню між вами і носіями мови;
  • Ви з легкістю виведете свій пасивний словниковий запас на рівень активного використання;
  • Ви навчитеся сприймати інформацію на іноземній мові, що в подальшому допоможе вам вчиться в університеті у Великій Британії;
  • Занурення в культуру іншої країни, що завжди допоможе вам розширити ваш світогляд;

Запитайте експерта! Запис на швидку консультацію:

Мовні школи в Великобританії

У Великобританії існує величезна кількість курсів англійської мови і мовних центрів, які готують студентів від базового рівня знань до просунутого. Також в навчальних центрах пропонуються спеціалізовані курси, які вчать вживати англійську мову в певній сфері діяльності: бізнес, медицина, авіація тощо.

Ми пропонуємо вам вибрати курси наших шкіл партнерів:

  • Malvern House London
  • St Giles International

АКРЕДИТАЦІЯ МОВНИХ ШКІЛ І ЦЕНТРІВ

Перед тим, як вибрати навчання в тому чи іншому мовному центрі, вам необхідно переконатися, що школа акредитована British Council. Навчальні заклади не отримали акредитацію не можуть видавати запрошення на навчання іноземним студентам, а значить, отримати візу буде просто неможливо.

Де можна отримати інформацію про акредитовані мовні школи у Великобританії?

Інформацію про акредитованих центрах ви можете знайти на сайті British Council

Консультація фахівців з вищої освіти за кордоном:

+38 044 228 93 01, info.edusteps@gmail.com

Практичні поради студентам

Як зарахуватися на програму?

Умови зарахування на програми вивчення англійської мови в мовних школах і центрах Великобританії дуже прості: вам необхідно перш за все бажання вивчати англійську мову.

Що потрібно зробити?

Крок 1: Вибрати програму вивчення англійської мови на нашому сайті в розділі мовні школи. Ви можете подзвонити або написати нашому консультанту, який сформує пропозицію відповідно до ваших запитів.

Крок 2: Надіслати копію закордонного паспорта та заповнити анкету онлайн.

Крок 3: Отримати підтвердження про зарахування від школи.

Звертаємо Вашу увагу!

Деякі курси вимагають здачі тесту з англійської мови до подачі документів. Це пояснюється тим, що вам вже необхідний певний рівень для початку навчання: курс підготовки до здачі тестів з англійської мови, курс бізнес англійської та ін.

Вартість навчання на мовних курсах в Англії

Вартість курсу англійської мови у Великобританії залежить від тривалості програми та від кількості студентів в класі. Орієнтовна вартість в тиждень (стандартний курс, 10-12 студентів в групі) від 190 фунтів стерлінгів.

Пам'ятайте, ви можете вибрати самостійно:

- Дату початку програми

- Тривалість навчання

- Кількість занять в тиждень

Деякі наші партнери, такі як Malvern House London пропонують знижку на навчання для тих студентів, які проходять навчання не в першій половині дня (як завжди), а в другій. Таким чином вам пропонують заощадити на вартості навчання.

Проживання під час навчання на курсах в Англії

Обов'язковою умовою отримання візи на програму вивчення англійської мови у Великобританії є реєстрація проживання. Всі мовні школи пропонують студентам послуги бронювання одного з 3 видів проживання:

- Проживання в приймаючій сім'ї

- Проживання в студентській резиденції

- Проживання в готелі.

Найдешевший і поширений вид проживання під час проходження мовного курсу це проживання в сім'ї. Ви можете забронювати проживання в сім'ї самостійно за допомогою нашого ресурсу HOMESTAY.COM або скориставшись допомогою школи.

Також ви можете самостійно забронювати проживання в готелі за допомогою сервісу BOOKING.COM.

Забронювати проживання в резиденції ви зможете тільки за допомогою школи, так як навчальні заклади співпрацюють з гуртожитками на пряму. Деякі школи мають свою власну резиденцію, що набагато полегшує студентам процес перебування.

Перед тим, як забронювати проживання, ми просимо визначитися:

- Де ви хочете жити?

- На скільки місць повинна бути розрахована кімната?

- Віддаленість місця проживання від школи?

- Харчування включено чи ні?

Як отримати візу на навчання Великобританії

Для того, щоб правильно підготувати документи на візу, вам необхідно звернутися до менеджера EduSteps за додатковою консультацією.

Корисні поради для отримання візи:

- Кожен студент повинен надати мотивацію, для чого йому необхідно вивчення англійської мови у Великій Британії?

- Для отримання візи вам необхідно довести, що ви володієте достатніми фінансовими засобами (тобто: ви повинні надати довідку з банку, сума на рахунку має покривати вартість навчання, проживання та супутні витрати).

Зарахування з EduSteps робить весь процес швидше. Ми працюємо з акредитованими навчальними закладами і знаємо, як правильно підготувати документи до посольства, і підібрати курс вивчення англійської мови таким чином, щоб ви могли отримати результат за максимально короткий час.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK