EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Коротко про освіту в Великобританії
Коротко про освіту в Великобританії

Коротко про освіту в Великобританії


Навчання у Великобританії для дітей, які закінчили школу в Україні, вже давно не є чимось особливим. Сотні наших студентів обирають Сполучене Королівство через високу якість освіти та престижність диплома. Вступити до британських вишів може кожен охочий. А наша компанія зробить цей процес ще простішим. Якщо вас цікавить особливості системи освіти, скільки коштує навчання в Англії, та як заощадити при здобутті вищої освіти – звертайтесь до наших консультантів, ми завжди раді допомогти!

Система освіти Великобританії вважається однією з кращих і визнається в усьому світі. Це означає, що для Вас відкриваються прекрасні перспективи розвитку в професійному й особистому плані. До Великобританії щорічно приїжджає понад 400 тисяч іноземних студентів (більше тільки в США). Освітня система країни має чудову репутацію і відкриває широкі горизонти для подальшого навчання і роботи в Великобританії, у себе на батьківщині та у всьому світі.

Гарантією якості британської освіти є жорсткий контроль з боку держави. Регулярно спеціальні комісії перевіряють всі навчальні заклади в абсолютно різних областях:

  • Заходи щодо забезпечення здоров'я та безпеки студентів
  • Управління
  • Організація
  • Заходи щодо забезпечення добробуту студентів
  • Якість викладання

Якість вищої освіти оцінюється також рейтингами та участю в особливих групах університетів, об'єднаних винятковою якістю досліджень.

  • Russell Group - це 24 провідних університету Великобританії, що відрізняються найкращою дослідницькою діяльністю і чудовим викладанням.
  • 1994 Group - це 11 дослідницьких університетів світового класу з потужною дослідницькою базою і високими стандартами викладання.

Програма освітнього закладу повинна мати певну кваліфікацію і визнання NQF для того, щоб мати рівну силу в будь-яких освітніх інститутах країни.

Вища освіта в Великобританії

  • Бакалаврат: тривалість навчання 3 роки
  • Магістратура: тривалість навчання 1-2 роки залежно від спеціальності

Звертаємо вашу увагу, що тривалість навчання за такими спеціальностями, як архітектура, медицина, ветеринарія може тривати до 7 років.

Студенти з України можуть вступити на програми бакалавра та магістратури в Британські університети. На жаль, через різницю в системі освіти між країнами, наші студенти не можуть вступити на програму бакалавра відразу після закінчення школи. Для зарахування їм необхідно пройти підготовчу програму Foundation - це інтенсивна мовна та академічна підготовка іноземних студентів до вступу на перший курс університетів цієї країни.

Студенти, які отримали диплом бакалавра українського університету, можуть на пряму вступити до університетів Великої Британії на програму магістратури. Існує ряд університетів, які вимагатимуть надати диплом магістра ВНЗ України для вступу до магістратури, або пройти підготовчу програму Pre Master`s

Основними вимогами для вступу до університетів Великобританії є: академічна успішність студента і знання англійської мови.

EduSteps пропонує наступні програми навчання в університетах і коледжах Великобританії для студентів з України:

  •  Foundation Certificate: програма підготовки до вступу в університети Великобританії. Навчання на програмі триває один рік і складається з інтенсивного вивчення англійської мови та предметів за фахом, яку студент хоче вивчати в університеті.
  •  Foundation Diploma: програма підготовки до вступу на другий курс університету за спеціальністю бізнес і менеджмент. Ця програма триває один рік, і дає можливість вступити на другий курс, вона призначена для академічно сильних студентів. На цей час тільки деякі університети та коледжі пропонують такі програми.
  •  Pre-Masters \ Master Qualifying Program: програма підготовки до вступу в магістратуру
  •  Graduate Diploma: академічна програма підготовки до вступу в магістратуру.
  •  Бакалаврат
  •  Магістратура

Вартість навчання в Великобританії

Університети Великобританії є платними як для громадян цієї країни, так і для іноземних студентів. Знижки іноземним студентам можуть надаватися тільки за академічну успішність, але це зустрічається досить рідко. В середньому вартість одного року навчання на програмі бакалавра становить від 9000 GBP до 14 000 GBP. Вартість навчання в магістратурі за один академічний рік складає від 11 000 до 15 000 GBP. Вартість навчання буде залежати від університету і спеціальності.

Більш детальну інформацію про університети Великобританії, процеси зарахування, рейтинги університетів ви зможете знайти на сторінках нашого блогу: Освіта в Великобританії, а також у наших експертів.

Сподіваюся інформація була корисною для вас. У виборі програми найголовніше правильно оцінити свої можливості та визначити пріоритети. Якщо у вас залишилися питання, я або менеджери нашої компанії із задоволенням на них відповімо. І не забувайте стежити за оновленнями в нашому блозі, у нас є дуже багато корисної інформації.


EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів і шкіл у Великобританії, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій британських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента у зарахуванні, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в Англію.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до університетів і шкіл у Великобританії та в тому, чим саме ми можемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK