EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Вступ до університетів Великобританії
Вступ до університетів Великобританії

Вступ до університетів Великобританії


Вища освіта в Англії для українців часто пов'язана з переживаннями щодо вступу та проходження підготовчих програм. Та й у іншому клопоту вистачає. Вартість навчання у Великобританії відрізняється залежно від місця розташування вишу, складність вступу — від престижності та обраної спеціальності. Все це потрібно вивчити, прорахувати та вибрати найкраще. Вихід є. Зверніться до професіоналів, які підберуть для вас оптимальний варіант із гарантованим надходженням. Думаєте, неможливо? А ось у нас є чудові рішення для будь-якого студента. Один із них — проходження підготовчої програми з гарантованим надходженням. Навчання в коледжі за цією програмою — це чудова можливість здобути вищу освіту в Англії без зайвого клопоту

Одним із престижних підготовчих коледжів є Kaplan International College. Він знаходиться в самому центрі Лондона і вже 10 років підряд готує іноземних студентів до навчання в престижних університетах Великобританії, таких як  Aston University, University of Bristol, City University of London, University of Westminster, University of York та інші. 

Kaplan International College пропонує дві основні підготовчі програми у Великобританії для випускників шкіл з України та країн СНД.

International Foundation Certificate 

Однорічна програма для випускників шкіл, націлена на підготовку студентів до вступу на 1 курс університетів Великобританії.
Напрямки підготовки: Art and Design; Business, Law, and Social Sciences; Science and Engineering
Мінімальні вступні вимоги: UKVI IELTS 4.0, атестат про середню освіту

International Year One

Однорічна програма підготовки, яка поєднує в собі перший рік навчання в британському університеті і підготовчу програму Foundation.
Програма гарантує вступ на 2 курс в університети-партнери: Aston University, University of Westminster
Напрямки підготовки: Business, Engineering
Мінімальні вступні вимоги: UKVI IELTS 4.0, атестат про середню освіту

Kaplan International College пропонує підготовку за програмами Foundation, International Year One в Великобританії з гарантованим зарахуванням у 15 університетів Великобританії.

Серед них 6 університетів входять в групу Рассел (Russel Group), елітне об’єднання дослідницьких університетів. В групу Рассел входять 24 університети, які відрізняються високою якістю викладання, блискучою академічною репутацією, а також широкими зв’язками з державними і бізнес-структурами. 

Університети Великобританії, в які ви можете гарантовано вступити після закінчення програми підготовки на базі Kaplan International College в Лондоні або програми підготовки, яка проводиться при конкретному університеті. 

University of Bristol

University of Bristol – це інститут світового класу і вища освіта в Бристолі буде перевагою для ваших роботодавців, оскільки університет має фантастичний рейтинг предметів в багатьох областях вивчення.
Рейтинг University of Bristol: 50 місце в світі (QS World University Rankings 2020), №2 – Sociology, №2 - Mechanical Engineering
Вартість навчання в University of Bristol: від 19 000 фунтів
Програми підготовки в University of Bristol: Foundation при University of Bristol International College та Kaplan International College London.

University of Liverpool

University of Liverpool є лідером британської вищої освіти вже більше 100 років. Будучи студентом Ліверпуля, ви пройдете шляхом 9 лауреатів Нобелівської премії.
Рейтинг University of Liverpool: Топ 150 університетів світу (Shanghai Academic Ranking 2019), №1 - Anatomy and Physiology, №1 – Pharmacy
Вартість навчання в University of Liverpool: від 17 000 фунтів
Програми підготовки в University of Liverpool: Foundation і Pre-Masters при University of Liverpool International College

University of Glasgow

University of Glasgow, заснований в 1451 році, є членом престижної групи Рассел. Це 4 найстаріший університет в англомовній країні. Він високо цінується, як в Великобританії, так і у всьому світі.
Рейтинг University of Glasgow: №67 в світі (QS World University Rankings 2020), №1 – Nursing, №1 – Accounting and Finance
Вартість навчання в University of Glasgow: від 18 000 фунтів
Програми підготовки в University of Glasgow: Foundation і Pre-Masters при University of Glasgow International College

University of Nottingham

В гарному головному корпусі університету студенти знайдуть все, що їм потрібно, в тому числі цілодобові бібліотеки і більше 300 клубів та товариств.
Рейтинг University of Nottingham: №96 в світі (QS World University Rankings 2020); №1 – Agriculture, №1 – Electric and Electronic Engineering
Вартість навчання в University of Nottingham: від 18 000 фунтів
Програми підготовки в University of Nottingham: Foundation і Pre-Masters при University of Nottingham International College

University of Birmingham

Приєднуйтесь до 6500 іноземних студентів з 150 країн в Університеті Бірмінгема і станьте частиною великої і найбільш яскравої міжнародної студентської спільноти Великобританії.
Рейтинг University of Birmingham: №79 в світі (QS World University Rankings 2020), №4 – Sport Science, №4 – Physics
Вартість навчання в  University of Birmingham: від 18 000 фунтів
Програми підготовки в University of Birmingham: Foundation при University of Kaplan International College London і пряме зарахування на перший курс.

University of York

Ступінь з університету Йорка вразить майбутніх роботодавців. Це пов’язане з тим, що це – навчальний заклад групи Рассел, який входить в число найкращих в Великобританії. Навчаючись тут, студенти стануть частиною академічної спільноти з високими досягненнями.
Рейтинг University of York: №148 в світі *QS World University Rankings 2020); №2 - English; №4 – Chemistry
Вартість навчання в University of York: від 17 800 фунтів
Програми підготовки в University of York: Foundation і Pre-Master’s при University of Kaplan International College London та University of York International College.

Підготовчі програми є обов’язковою вимогою для вступу в університети Великобританії на 1 курс. Наші консультанти радять вибирати ті програми, які ведуть до гарантованого вступу в престижні британські університети.
Щоб підібрати програму і навчальний заклад, ми радимо записатись на консультацію з академічним консультантом Edusteps. Якщо ви вже вибрали програму, куди плануєте подавати документи, ми радимо скористатися пакетом послуг EduSteps Premium.

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK