EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Швейцарії Institute of finance and management

4 / 5 (2)

Institute of finance and management

IFM University - Institute of Finance and Management - заснована в 1971 році, це акредитована бізнес-школа, розташована в самому серці Женеви, Швейцарія. В IFM зосереджені на бізнес-освіті, і бізнес-ступеня мають неймовірну цінність. Цей університет спеціалізується на допомозі студентам у досягненні їх цілей та досягненні успішної кар'єри.

Рік заснування 1971
Тип університету Приватна бізнес-школа
Початок програм Жовтень, березень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Institute of finance and management

  • Диплом бакалавра
  • Диплом магистра
  • Пост дипломное образование

Факультети і спеціальності в Institute of finance and management

  • Business
  • Computing and IT
  • Finance and Economics
  • Management
  • Public administration

Повний опис

IFM University - Institute of Finance and Management - заснована в 1971 році, це акредитована бізнес-школа, розташована в самому серці Женеви, Швейцарія. В IFM зосереджені на бізнес-освіті, і бізнес-ступеня мають неймовірну цінність. Цей університет спеціалізується на допомозі студентам у досягненні їх цілей та досягненні успішної кар'єри.

IFM University готує своїх студентів у галузях бізнесу, менеджменту, фінансів, цифрової техніки. IFM пропонує програми бізнес-освіти англійською, французькою чи двомовною мовами. 

Також є такі спеціалізації: 

  • Бакалаврат: international Business, finance, management, entrepreneurship; 
  • Магістратура: international business, digital transformation, international finance.

Навчальний план в Institute of Finance and Management сприяє динамічному навчанню за допомогою практики та взаємодії. Курси включають моделювання ситуації, дискусії, рольові ігри, розробку проєктів, дослідження та командну роботу. Студенти набувають навичок спілкування, які дозволяють їм досягти успіху в будь-якій професії.

Вартість навчання в Institute of Finance and Management на 2020-2021 навчальний рік Для бакалаврату за перший рік навчання студенту потрібно заплатити за навчання близько 35 000 CHF. За другий та третій рік навчання на бакалавріаті по 26 500 CHF за рік. Якщо ж студент вступає на магістратуру, вартість навчання буде близько 29 000 CHF за рік. Але не забувайте і про додаткові витрати на проживання, їжу, проїзд та інше.

Подання заявки на навчання до IFM University дуже проста. Майбутній студент повинен показати свій рівень володіння англійською мовою: IELTS (6.0), TOEFL (80 ibt). Також надати виписку оцінок та диплом про середню освіту або з попереднього місця навчання та мотиваційний лист.

Женева – ідеальне місце для навчання. Кампус IFM знаходиться у привабливому місці в центрі дивовижного міжнародного міста Женева. Женева пропонує чудову якість життя. Культура також відіграє величезну роль у Женеві, тут є старе місто та багато музеїв, театрів, опери, виставок та фестивалів. По всьому місту ви також знайдете широкий вибір ресторанів, барів та клубів на будь-який смак та інтерес. В університеті є відділ розміщення студентів. Його фахівці надають іноземним студентам необхідну допомогу та підтримку в оренді квартир. Комплексне харчування в університеті не надається.

Institute of Finance and Management пропонує студентам різні соціальні заходи, культурні заходи та зустрічі протягом навчального року. В IFM соціальна мережа відбувається у залах, аудиторіях, кафе та на заходах. Обмін ідеями та культурами допомагає студентам формувати узи на все життя. Протягом навчального року ви матимете можливість взяти участь у численних заходах та заходах: післяобіднє навчання, зустрічі, обіди, вечірки, спорт, боулінг та багато іншого.

В IFM ви зустрінетеся з керівниками міжнародних компаній, підприємцями, експертами галузі та повчіться у них. Вони познайомлять вас із широким спектром професійних варіантів. Ділові презентації та обговорення є частиною навчальної програми IFM та доповнюють практичні аспекти курсів, що проводяться експертним факультетом. Вони пов'язують академічні концепції із реальними бізнес-ситуаціями. Ця програма для реального бізнесу допомагає вам спілкуватися з доповідачами, міжнародними компаніями та бізнес-спільнотами.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Швейцарія посідає третє місце у світі з вищої освіти (QS 2019)
  • У 2019 році журнал CEOWorld назвав Institute of Finance and Management 87-ою найкращою бізнес-школою світу.
  • Кампус IFM розташований в центрі міста, і в місті чудова система громадського транспорту.
  • При IFM студенти мають можливість отримати подвійний диплом, пройшовши додатково 3 курси протягом останнього року навчання.
  • Навчання в цьому університеті можливе двома мовами – англійська чи французька.
  • Університет об'єднує американські та європейські освітні системи. Це дозволяє студентам бізнес-програм здобувати якісну міжнародну профільну освіту.

Вартість навчання в Institute of finance and management

Вартість навчання 2024-2025*

БАКАЛАВР/BBA

Перший рік:

Перший внесок: CHF 5,500

  • Семестр 1: CHF 11,500
  • Семестр 2: CHF 11,500

Другий та третій рік:

  • Семестр 1: CHF 13000
  • Семестр 2: CHF 13000

Магістратура/MBA

Перший внесок: CHF 5500

  • 1 семестр: CHF 14000
  • 2 семестр: CHF 14000

У вартість навчання в Institute of Finance and Management не входять: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані із навчанням. 

*Вартість навчання в бізнес-школі може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджера EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до Institute of finance and management

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK