EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Програми з Маркетингу - Marketing в університетах за кордоном
Програми з Маркетингу - Marketing в університетах за кордоном

Програми з Маркетингу - Marketing в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір програм по напрямку Маркетинг в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми зарубіжних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в області маркетингу в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Маркетинг в університетах за кордоном

Вивчення маркетингу відкриє перед Вами масу фантастичних можливостей для розвитку мережі контактів в безлічі великих організацій. Маркетингові академічні програми пропонують, як правило, можливість проходження практичних стажувань та вивчення ще однієї паралельної профільної дисципліни.

Студенти, які вивчають маркетинг, розвиватимуть свої комунікаційні та презентаційні навички, вміння ставити запитання і аналізувати інформацію. Навчальні модулі включають управління електронним бізнесом, цифровий маркетинг, стратегічний бренд менеджмент і розуміння потреб клієнтів.

Академічний курс включає в себе вивчення поєднання різних принципів маркетингу, включаючи рекламу, стимулювання збуту, зв'язків з громадськістю та прямого маркетингу. Тут також вчать використовувати новітні комунікаційні технології в якості ефективних маркетингових інструментів. Випускники з такою освітою можуть просувати свою кар'єру в рекламі, маркетингу, фандрайзингу, зв'язках з громадськістю, управлінні виробництвом та інших сферах.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з маркетингу в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам в надходженні до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Робота в області маркетингу це пошук рішень широкого спектра унікальних і складних питань в постійно мінливій дійсності 21 століття. Бізнес повинен продавати свою продукцію, щоб виживати і розвиватися, і саме маркетингова команда вибирає найкращий спосіб просування справи шляхом вивчення способів задоволення клієнтських потреб. Маркетинг включає планування, ціноутворення, аналіз тенденцій, рекламу і просування товарів і послуг, і зараз вже існує цілий ряд конкретних професій, що займаються кожною з вищезгаданих функцій.

Кар'єра в сфері маркетингу

Маркетинг - це не монотонна робота, в якій доводиться щодня робити одне і те ж. Сьогодні Ви можете моніторити інформацію про оновлений профіль компанії в соціальних мережах, завтра - летіти в іншу країну на рекламний захід. Через тиждень можете створювати відео ролик про вашу новітню продукцію. Професіонали цього напрямку ніколи не сидять без роботи.

Молоді маркетологи мають великий вибір першої посади. Такий диплом дозволяє працювати діловодом, планувальником, копірайтером, дослідником, покупців, консультантом, співробітником прес-служби та ін.

Багато студентів вивчають маркетинг на післядипломних програмах, розширюючи свої можливості для працевлаштування на міжнародному ринку праці.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по Маркетингу в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Маркетинг» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

Якщо Вам необхідно підвищити свій бал по іспиту IELTS для вступу на спеціальність Маркетинг, підпишіться на курси IELTS в центрі Лондона вже прямо зараз.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати маркетинг?

Пропонуємо Вам ознайомитися з підготовленим нашими фахівцями переліком кращих зарубіжних університетів для вивчення маркетингу (ми враховуємо наш досвід роботи, а також світові академічні рейтинги). Для отримання більш детальної інформації перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

  1. University of Oxford
  2. University of Surrey
  3. University of Bath
  4. University of Warwick
  5. Falmouth University
  6. University of Leeds
  7. University of St Andrews
  8. Lancaster University
  9. City, University of London
  10. University of Nottingham

Подайте заявку на навчання на курсі з маркетингу в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Маркетинг в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Маркетинг».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK