EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США The University of Utah

4.5 / 5 (2)

The University of Utah

Університет штату Юта є державною установою, яка була заснована в 1850 році. Загальна кількість студентів в коледжі становить близько 24 000 людини, серед яких близько 3 000 іноземці, міське середовище і площа кампусу 1 535 акрів. Університет Юти в рейтингу US News and World Report кращих коледжів 2020 року інженерними програмами займає 61 місце.

Рік заснування 1850
Тип університету Державний університет
Початок програм Вересень, січень, червень 

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в The University of Utah

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Програми підготовки на бакалаврат (International Yera One)
  • Програми підготовки до магістратури (Graduate Pathway)
  • Бакалавр (Bachelor Degree)
  • Магістратура (Master's Degree)

Факультети і спеціальності в The University of Utah

  • Architecture
  • Art and Design
  • Business
  • Engineering
  • Geography and Geology
  • Health, Nutrition and Medicine
  • Law
  • Language
  • Social Science
  • Sport Science and Recreation
  • Teaching and Education

Стипендії в The University of Utah


В University of Utah талановитим студентам пропонують знижки на навчання. Подробиці читайте в розділі - вартість навчання

Повний опис

The University of Utah або U of U - Університет штату Юта є державною установою, яка була заснована в 1850 році. Загальна кількість студентів в коледжі становить близько 24 000 людини, серед яких близько 3 000 іноземці, міське середовище і площа кампусу тисячі п'ятсот тридцять п'ять акрів. Університет Юти в рейтингу US News and World Report кращих коледжів 2020 року інженерних програм займає 61 місце. Вартість навчання для іноземців в університеті становить від 30 000 USD. ВНЗ робить ухил на практику та інновації й вважається одним з кращих дослідницьких інститутів країни.

U of U перебувати в Солт-Лейк-Сіті, столиці штату Юта. До слова, цей штат у 2017 році зайняв місце самого щасливого штату в Америці. Щоб доїхати до університету з міжнародного аеропорту Salt Lake City International Airport знадобиться всього 20 хвилин на машині та близько години на громадському транспорті. Навколо містечка Солт Лейк-Сіті є багато гарних місць таких як парки та Велике Солоне озеро (Great Salt Lake).

The University of Utah був створений 28 лютого 1850 року і спочатку мав назву Університету Дезерет (University of Deseret). Університет був заснований Генеральною Асамблеєю тимчасового штату Дезерет. Першим керівником Університету був призначений Орсон Спенсер. У перші роки існування університет зіткнувся з великими матеріальними труднощами. У зв'язку з матеріальними проблемами, а також у зв'язку з недоліком достатньої кількості абітурієнтів Університет Дезерет був закритий в 1853 році. Однак уже в 1867 році Університет Юти під керівництвом Девіда О. Калдера відродив свою діяльність що дозволило університету процвітати й до сьогодні.

У наш час університет Юти займає одне з перших місць серед університетів і коледжів Америки. За рейтингом US News and World Report університет перебуває в ТОП 200 кращих університетів країни. Так само серед університетів, в яких є програма інжинірингу, U of U знаходиться в ТОП 100 на 61 місці.

The University of Utah пропонує для іноземних студентів аж 53 програми на бакалавраті. Серед спеціальностей є: інформаційні технології, інженерні спеціальності, бізнес і менеджмент, дизайн і інші. Іноземних студентів університет завжди радий бачити у своїх стінах. Для того, щоб вступити на бакалаврат абітурієнту необхідно показати знання англійської мови, оцінки з середньої школи та хорошу мотивацію. При вступі комісія буде дивитися на бали: GPA: 2,5-4, IELTS 6,5 або TOEFUL 80. Вимоги можуть змінюватися в залежності від обраної програми та напрямку. Якщо ж знання студента з англійської мови недостатні для навчання, то U of U пропонує програми підготовки абітурієнтів до навчання в університеті, які тривають від 1 семестру.

Після вступу першокурсникам необхідно заселитися в гуртожиток. На території The University of Utah розташовано понад десять резиденцій, які охороняються 24/7. У корпусах є кухні, велопарковки, пральні, спортзали, інтернет і кабельне ТБ. Кімнати розраховані на одного або декількох студентів. Оскільки кількість місць в резиденціях обмежена, бронювати проживання на кампусі краще заздалегідь. Плани харчування в їдальнях на семестр або рік можна придбати на місці або ж під час оплати проживання.

На кампусі розвинена власна система транспорту. Так само на території кампуса є кафетерії, бібліотека, навчальні будівлі, кілька гуртожитків, тренажерні зали та багато іншого. Студенти можуть займатися домашніми завданнями в бібліотеці, потім зустрітися з друзями в кафе або позайматися спортом в тренажерному залі.

Поза навчальний час студентам є чим зайнятися на всій території кампуса. Наприклад, The University of Utah активно розвиває спортивні напрями та відомий великими досягненнями футбольної й баскетбольної команд. У 2002 році на території ВНЗ розміщувалася Олімпійське селище, а також проходили церемонії відкриття та закриття Зимових Олімпійських Ігор. Якщо ж студенту не цікаві спортивні ігри, то він може провести час зі своїми друзями обговорюючи актуальні теми в клубах і гуртках університету.

Сам же університет Юти пропонує студентам безліч практик в різних дослідженнях і волонтерство. Так само в університеті працює унікальна програма підготовки до майбутньої кар'єри. В рамках курсу студенти зустрічаються з професіоналами індустрії, беруть участь в кар'єрних заходах і виставках, працюють над проєктами, вчаться проходити співбесіди, писати мотиваційні листи та багато іншого. Студенти, які старанно відвідували всі заходи даної програми й намагалися проявити себе, в кінці курсу отримують можливість стажування.

Переваги навчання:

  • Площа університету займає більш ніж 6 кілометрів.
  • В Університеті Юти активно функціонує 7 чоловічих і 10 жіночих спортивних команд.
  • Під час Зимових Олімпійських Ігор 2002 року на території кампуса розміщувалася Олімпійське селище, а університетський стадіон використовувався для церемоній відкриття і закриття Олімпійських ігор.
  • Серед випускників U of U - президент студії Pixar Едвін Кетмелл, директор Procter & Gamble Боб МакДональд, співзасновник Adobe Systems Джон Ворнок, а також десятки письменників, художників, винахідників, інженерів і державних діячів.
  • При Університеті Юти діють близько 500 студентських організацій.
  • Студенти та співробітники університету Юти були відзначені Нобелівської й Пулітцерівської премій, а також премії Тьюринга за досягнення в галузі інформатики.
Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • В Університеті Юти активно функціонує 7 чоловічих і 10 жіночих спортивних команд.
  • Під час Зимових Олімпійських Ігор 2002 року на території кампуса розміщувалася Олімпійське селище, а університетський стадіон використовувався для церемоній відкриття і закриття Олімпійських ігор.
  • Серед випускників U of U - президент студії Pixar Едвін Кетмелл, директор Procter & Gamble Боб МакДональд, співзасновник Adobe Systems Джон Ворнок, а також десятки письменників, художників, винахідників, інженерів і державних діячів.
  • При Університеті Юти діють близько 500 студентських організацій.
  • Студенти та співробітники університету Юти були відзначені Нобелівської й Пулітцерівської премій, а також премії Тьюринга за досягнення в галузі інформатики.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в The University of Utah

Вартість навчання для іноземців в університеті становить від 30 000 USD.

У вартість навчання в The University of Utah не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті U of U може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до The University of Utah

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK