EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США The American Musical and Dramatic Academy

4.5 / 5 (2)

The American Musical and Dramatic Academy

Американська музично-драматична академія (AMDA) - це приватний коледж і консерваторія виконавських мистецтв, розташована в Нью-Йорку і Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Консерваторія пропонує ступені бакалавра мистецтв і дворічні сертифікати професійної майстерності. Програми пропонуються в галузі акторської майстерності, музичного театру, танцювального і виконавського мистецтва. Коледж акредитований Національною асоціацією шкіл театру - National Association of Schools of Theatre.

Рік заснування 1964
Тип університету Приватний коледж-консерваторія
Напрямок університету  Театр, музика, акторська майстерність, танець 
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в The American Musical and Dramatic Academy

  • Bachelor of Fine Arts (4 года - 8 семестров)
  • Associate of Occupational Studies (2 года - 4 семестра)
  • Conservatory Certificate (2 года - 4 семестра)
  • Програми навчання на літо

Факультети і спеціальності в The American Musical and Dramatic Academy

  • Acting
  • Musical Theater
  • Dance Theater
  • Performing Arts

Стипендії в The American Musical and Dramatic Academy


Стипендії / знижки на 2020 / 2021 академічний рік в AMDA для студентів з України надаються коледжем індивідуально, за рішенням приймальної комісії після інтерв'ю / прослуховування. Детальніше у розділі про вартість навчання.

Повний опис

AMDA (The American Musical and Dramatic Academy) - Американська Музична і Драматична академія - вищий навчальний заклад, який складається з двох кампусів, розташований у світових столицях розваг Лос-Анджелес і Нью-Йорк. ВНЗ має вузьку спеціалізацію і займається підготовкою професійних танцюристів, співаків, музикантів.

Академія American Musical and Dramatic Academy була заснована в 1964 році. Навчальний заклад є джерелом інноваційної концепції універсальної підготовки талановитих студентів. Концепція полягала в об'єднанні різних видів навчання акторів, співаків і танцюристів. За цією системою актори вчаться танцювати й співати, співаки вивчають акторську майстерність і танець, а танцюристи навчаються акторської майстерності та співу. Всупереч розробленому універсальному методу, American Musical and Dramatic Academy продовжує створювати авторські інноваційні програми в галузі виконавського мистецтва під впливом мінливих потреб індустрії розваг.

Щорічно в American Musical and Dramatic Academy проходить навчання близько 1400 студентів з усього світу. Програма курсу (незалежно від спеціальності) складається з 30-35 годин щотижневого навчання і додатковий час для самостійної роботи та репетицій. Таким чином академія музики та драматичного мистецтва готує студентів до творчої та конкурентної кар'єри на сцені та на екрані.

Під час навчання студенти мають можливість створити портфоліо. Для цього American Musical and Dramatic Academy надає чудові можливості - зали для репетицій, студії звукозапису, музичні інструменти, театральні сцени, обладнання для фільмування та ін. Крім основного навчання студенти беруть участь в організованих школою спектаклях, концертах, вечірках, які відвідують агенти, режисери, продюсери, завідувачі набору акторів на Бродвеї.

Як згадувалося вище AMDA складається з двох кампусів:

  • The American Musical and Dramatic Academy, New York
  • AMDA College of the Performing Arts, Los Angeles


Навчання в AMDA розділене на 4 основних напрямки підготовки (спеціальності):

  • Акторська майстерність
  • Музичний театр
  • Мистецтво танцю
  • Виконавські види мистецтва

Програми AMDA

Бакалавр Мистецтв

Призначені для перетворення талановитих людей у ​​всебічно розвинені творчі особистості. Програми бакалаврату у сфері образотворчих мистецтв поєднують в собі програму загальноосвітнього коледжу з інтенсивним мистецьким навчанням на рівні консерваторії.

Ступені бакалавра мистецтва привласнюються в AMDA, в університетському містечку Лос-Анджелеса, з можливістю провести частину вашого навчання в AMDA в Нью-Йорку. Навчання в обох кампусах AMDA дає студентам глибше розуміння телебачення, кіно, театру, танцю та індустрії популярної музики не тільки в Нью-Йорку і Голлівуді, але й в усьому світі. 

  • Bachelor of Fine Arts in Acting
  • Bachelor of Fine Arts in Musical Theatre
  • Bachelor of Fine Arts in Dance Theatre
  • Bachelor of Fine Arts in Performing Arts
  • Професійні сертифікати
  • Associate of Occupational Studies, Conservatory Certificate
  • Професійні консерваторські програми AMDA зосереджені на навчанні, яке забезпечує міцну основу для успішної кар'єри в виконавському мистецтві. Всі програми консерваторії пропонуються в обох кампусах AMDA - як в Нью-Йорку, так і в Лос-Анджелесі.

Літні програми консерваторії для школярів старших класів.

В обох кампусах щоліта AMDA пропонує унікальну двотижневу інтенсивну програму для учнів старших класів. Літня консерваторія для учнів старших класів середньої школи забезпечує навчання виконавському мистецтву на світовому рівні.

Після чотирьох років навчання коледж AMDA і Консерваторія виконавських мистецтв, розташована в самому серці Голлівуду, штат Каліфорнія, привласнює ступені бакалавра образотворчих мистецтв, а також пропонує дворічні програми професійних сертифікатів. AMDA в Нью-Йорку в престижному районі Верхнього Вест-Сайда Манхеттену, пропонує дворічні програми навчання для отримання свідоцтва про присвоєння кваліфікації з можливістю перекладу в кампус AMDA в Лос-Анджелесі для отримання ступеня бакалавра образотворчих мистецтв.

Незалежно від того, чи виберете ви професійну програму консерваторії або традиційну програму бакалавра образотворчих мистецтв, ви отримаєте інтенсивне, орієнтоване на практику навчання у кращих і найяскравіших професіоналів в галузі. Підкреслюючи професійну майстерність, кожна програма завдяки ґрунтовному рівневі підготовки в області виконавських мистецтв AMDA пропонує вам можливість розкрити повний художній потенціал. У навчальну програму AMDA входять основні дисципліни виконавського мистецтва: акторська майстерність, музичний театр і театр танцю. Кожен календарний рік складається з трьох семестрів.

Випускників AMDA можна побачити на Бродвеї, в національних і міжнародних театральних трупах, а також в телевізійних шоу і фільмах. Їх також можна знайти в стендап-комедіях, імпровізаціях, шоу одного актора, музичних відеокліпах, поп-рок-турах і комерційних концертах. Крім того, багато хто з випускників AMDA зробили видатну кар'єру в режисурі, хореографії, композиторстві. Вони пишуть для сцени, кіно і телебачення, готують заходи, працюють театральними техніками, а також талановитими агентами та асистентами режисера, які відають підбором акторського складу. Можливості нескінченні.  

Переваги навчання:

  • Академія пишається своїми випускниками зі світовим ім'ям: LEE TERGESEN, JASON DERULO, RYAN RUIZ, MADELINE BREWER, CHRISTOPHER SIEBER, TRAI BYERS, RIZWAN MANJI, JESSE TYLER FERGUSON
  • AMDA була заснована в 1964 році Філіпом Бертоном разом з іншими людьми з театрального товариства Нью-Йорка. Школа зарекомендувала себе як частина нью-йоркської спільноти виконавських мистецтв і отримала ранню підтримку від учасників бродвейського театру, таких як Семмі Девіс-молодший, Діна Меріл і Керол Ченнінг.
  • Студенти коледжу-консерваторії залучені в постановках, концертах і активностях школи. На постановки запрошуються агенти, режисери, продюсери.
  • Академія одна з небагатьох має престижну акредитацію Національної асоціації шкіл театру - National Association of Schools of Theatre
  • Центр кар'єри коледжу допомагає студентам подати свої резюме і портфоліо в акторські гільдії, театральні трупи та інші організації й асоціації індустрії.
  • Навчання в консерваторії направлено на забезпечення всебічного розвитку професіоналів сфери театру, танцю, музики та виконавських видів мистецтв.
Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Академія пишається своїми випускниками зі світовим ім'ям: LEE TERGESEN, JASON DERULO, RYAN RUIZ, MADELINE BREWER, CHRISTOPHER SIEBER, TRAI BYERS, RIZWAN MANJI, JESSE TYLER FERGUSON
  • AMDA була заснована в 1964 році Філіпом Бертоном разом з іншими людьми з театрального товариства Нью-Йорка. Школа зарекомендувала себе як частина нью-йоркської спільноти виконавських мистецтв і отримала ранню підтримку від учасників бродвейського театру, таких як Семмі Девіс-молодший, Діна Меріл і Керол Ченнінг.
  • Студенти коледжу-консерваторії залучені в постановках, концертах і активностях школи. На постановки запрошуються агенти, режисери, продюсери.
  • Академія одна з небагатьох має престижну акредитацію Національної асоціації шкіл театру - National Association of Schools of Theatre
  • Центр кар'єри коледжу допомагає студентам подати свої резюме і портфоліо в акторські гільдії, театральні трупи та інші організації й асоціації індустрії.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в The American Musical and Dramatic Academy

У вартість навчання в AMDA не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка й інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті AMDA може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Bachelor of Arts, Conservatory Certificate, Associate of Occupational Studies: 40 144 USD (1 академічний рік - 2 семестри)

Адміністративний внесок: 300 USD

Проживання: 9750 USD на рік

Страховка 1200 USD на рік

Підручники 1200 USD на рік


Scholarship Opportunity

Стипендії / знижки на 2020 / 2021 академічний рік для студентів з України надаються коледжем індивідуально, за рішенням приймальної комісії після інтерв'ю / прослуховування. Стипендія може істотно вплинути на вартість навчання, але не зможе покрити повну вартість навчання, проживання та супутніх витрат.

Що важливо враховувати перед подачею заявки на стипендію:

- Академічна успішність

- Індивідуальні дані студента

- Портфоліо

- Навички та досягнення: танець, музика, акторська майстерність


Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

ASSOCIATE / CERTIFICATE BACHELOR
IELTS 6.0 6.5
TOEFL ibt 70+ 79+

Як вступити до The American Musical and Dramatic Academy

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK