EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США Mercer University

4 / 5 (1)

Mercer University

Mercer University - це приватний навчальний заклад, який було засновано в 1833 році. Загальна кількість студентів, що навчаються на бакалавраті становить понад 4 000 осіб. Університет використовує академічний календар на основі семестру. Цей навчальний заклад в рейтингу кращих коледжів 2020 року - Національний університет № 153.

Рік заснування 1833
Тип університету Приватний університет
Початок програм  Серпень, січень, травень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Mercer University

  • Підготовчий курс англійської мови ELI
  • Extended Accelerator Program (EAP) - програма підготовки на бакалавріат
  • Бакалаврат (Bachelor Degree)
  • Програми підготовки до магістратури (Master's Accelerator Program)
  • Магістратура (Master's Degree)

Факультети і спеціальності в Mercer University

  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Engineering
  • Finance and Economics
  • Health, Nutrition and Medicine
  • Performing Arts and Music
  • Teaching and Education

Стипендії в Mercer University


В університеті Mercer University талановитим студентам пропонують знижки на навчання. Подробиці дізнавайтеся в розділі - вартість навчання.

Повний опис

Mercer University - Університет Мерсера - це приватний навчальний заклад, який було засновано в 1833 році. Загальна кількість студентів, що навчаються в бакалавраті становить понад 4 000 осіб, а площа кампусу становить 150 акрів. Університет використовує академічний календар на основі семестру. Цей навчальний заклад в рейтингу кращих коледжів 2020 року - Національний університет № 153. Вартість навчання складає 37 800 USD.

За US News and World Report університет посідає друге місце серед приватних університетів в Джорджії протягом приблизно 25 років. В цілому US News and World Report (видання 2020 року) оцінює Mercer University 153 серед 381 національного університету і як 40-е найкраще місце з точки зору освіти щодо вартості.

Головний кампус Університету Мерсера розташований в тихому місті Мейкон всього в годині їзди на південь від Атланти, штат Джорджія. Міжнародний аеропорт Хартсфілд-Джексон знаходиться в 2 годинах їзди від Мейкон.

Університет Мерсера був заснований в Пенфілдом, штат Джорджія, в якості підготовчої школи для хлопчиків під керівництвом Біллінгтона Маккарті Сандерса, професора, який був першим президентом, і Адіеля Шервуда, служителя баптистів, який раніше заснував школу праці для хлопчиків. Школа відкрилася в Mercer інституті та нараховувала 39 студентів в 1833 році. Школа була названа в честь Джессі Мерсер, який служив як перший голова опікунської ради. У 1871 році Мерсер переїхав в Мейкон, центр транспорту і торгівлі в Джорджії.

Університет Мерсера має три основних кампуси: історичний (основний) кампус у Мейконі, кампус аспірантури й професійної освіти в Атланті і чотирирічний кампус медичного факультету в Савані. До складу Mercer University входять 12 коледжів і шкіл серед них: гуманітарні науки, бізнес, інженерія, освіта, музика, безперервне і професійну освіту, юриспруденція, теологія, медицина, фармація, догляд і медичні професії. Також крім навчання студенти ведуть активний спосіб життя в кампусі. На території кампусу є кафетерій, бібліотека, оперний театр і багато іншого. Студенти університету Мерсер на першому курсі вибирають багато клубів і гуртків для проведення поза навчального часу з друзями.

Студенти можуть займатися спортом на території кампусу. Університет Мерсера має спортивну програму NCAA I дивізіону і спортивні команди по восьми чоловічих і десяти жіночих видів спорту. Всі спонсоровані університетом спортивні змагання конкурують в Південній Конференції, крім жіночого волейболу.

Mercer University відомий тим, що дає можливість студентам і викладачам проводити безліч досліджень, дискусій, створювати корисні проекти для суспільства і набиратися досвіду в тій сфері, в якій вони навчаються і працюють. «Ця ініціатива спеціально розроблена для того, щоб озброїти студентів в нашій традиційній програмі навичками, необхідними для проведення складних досліджень, спрямованих на розв'язання реальних проблем, що стоять перед людством. Ми віримо, що успішна реалізація цього плану допоможе нам досягти нашої кінцевої мети: надихнути студентів використовувати свої дари й таланти, щоб жити життям сенсу і мети. ».

Університет пропонує не тільки неоціненний досвід в дослідженнях, а й хороше фінансування проєктів. Університет Мерсера, одне з найстаріших і найбільш видатних вищих навчальних закладів Америки, пишається тим, що є другою домівкою для студентів з більш ніж 50 країн. Установа вітає всіх абітурієнтів, включаючи іноземних студентів, і розглядає студентів для вступу в традиційну програму бакалаврату без урахування національності або громадянства. В університеті готові підтримати вас при зарахуванні до університетів в США.

Щоб вступити до університету іноземцям на бакалаврат необхідно набрати SAT від 1280 балів, GPA від 3, 94 і ACT від 27 балів. Так само українцям і іншим іноземним студентам необхідно мати достатній рівень володіння англійською мовою, для цього потрібно скласти тести IELTS або TOEFUL. Мінімальний бал з IELTS – 6,0 або TOEFUL – 74. Після вступу студентам пропонують проживання на території кампусу в гуртожитках. Це прекрасна можливість знайти друзів і підтримку далеко від дому на наступні роки навчання. Студенти університету проживають на території кампусу в кімнатах, обладнаних усім необхідним для комфортного життя і навчання. Вхід в кімнату здійснюється тільки по персональній електронній карті. У резиденції є загальна кухня для студентів (з посудом, мікрохвильовою піччю, плитою), ванна кімната на поверсі і пральня. Забезпечується доступ до Wi-Fi.

Для студентів перших курсів проживання та харчування на кампусі є обов'язковим. Старшокурсники можуть вибирати житло на свій розсуд. Так само студенти можуть працювати під час навчання як на самій території кампусу, так і поза кампусом.

Переваги навчання:

  • Понад 140 студентських організацій і клубів
  • 18 чоловічих і жіночих спортивних команд NCAA I дивізіону
  • Університет пропонує можливості волонтерських інновацій в усьому світі з програмою Mercer On Mission
  • Понад 93% випускників знаходять роботу відразу ж після закінчення навчання
  • Університет пропонує різноманіття програм підготовки до навчання: Extended Accelerator Program (EAP) - Програма інтенсивної підготовки до вступу на бакалаврат, International Direct - Програма адаптації до навчання в США, Master's Accelerator Program - Програма підготовки до вступу на магістратуру та інші
  • Університет щорічно отримує близько 45 мільйонів доларів США зовнішнього фінансування для проведення дослідницької роботи.
Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Понад 140 студентських організацій і клубів
  • Всього 18 чоловічих і жіночих спортивних команд NCAA I дивізіону
  • Університет пропонує можливості волонтерських інновацій в усьому світі з програмою Mercer On Mission
  • Понад 93% випускників знаходять роботу відразу ж після закінчення навчання
  • Університет пропонує різноманіття програм підготовки до навчання: Extended Accelerator Program (EAP) - Програма інтенсивної підготовки до вступу на бакалаврат, International Direct - Програма адаптації до навчання в США, Master's Accelerator Program - Програма підготовки до вступу на магістратуру та інші
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в Mercer University

Вартість навчання в Mercer University становить від 37 800 USD.

У вартість навчання в Mercer University не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в цьому університеті може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

ELI* BACHELOR POSTGRADUATE
IELTS 5,5 - 6,0 6,5 6,5
TOEFL ibt 60+ /78+ 80+ 88+

* English Language Institute (ELI) - Інститут англійської мови при університеті Мерсер.

Як вступити до Mercer University

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK