EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США Los Angeles Film School

4.5 / 5 (19)

Los Angeles Film School

The Los Angeles Film School (LA Film School) - приватний американський університет кіно та акторської майстерності в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. ВНЗ пропонує програми неповної вищої освіти та програми бакалаврату в США в індустрії розваг. До індустрії розваг в США відносять спеціальності у сфері:кіновиробництва, музики, акторської майстерності та ін.

Рік заснування 1999
Тип університету Приватний університет
Напрямок університету Академія кіно
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Los Angeles Film School

  • Associate Degree
  • Bachelor Degree

Факультети і спеціальності в Los Angeles Film School

  • Анімація – Animation
  • Audio Production – Звукозапис
  • Entertainment Business – Бізнес індустрії розваг
  • Film – Режисура, кіновиробництво
  • Music Production – Виробництво музики

Повний опис

The Los Angeles Film School або LA Film School - приватний американський університет кіно та акторської майстерності в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. ВНЗ пропонує програми неповної вищої освіти та програма бакалаврату в США в індустрії розваг. До індустрії розваг в США відносять спеціальності у сфері: кіновиробництва, музики, акторської майстерності та ін.

Лос-Анджелеська кіношкола була заснована в 1999 році. В її основу заклали підготовку висококваліфікованих фахівців у сфері кіновиробництва. У 2001 році в ВНЗ навчалося всього 150 студентів. Вони створили близько 700 короткометражних фільмів, які гідно були оцінені критиками індустрії кіно. До 2011 року кількість студентів зросла до 1800 осіб.

The Los Angeles Film School розташована на всім відомому бульварі Сансет і займає площу 23 000 квадратних метрів. До складу кампуса входить студія звукозапису RCA, яка відома тим, що тут записувалися такі відомі артисти, включаючи Елвіса Преслі, Роллінг Стоунз і Генрі Манчіні. На території навчального закладу знаходиться кінотеатр THX, центральна сцена для виступів і показів. Тільки у 2011 році школа інвестувала близько 61 мільйона доларів в розвиток матеріально технічної бази для навчання студентів.

Чотири основних будівлі школи кіномистецтв The Los Angeles Film School: Klasky-Csupo Studio Building, Recording School Building, RCA Building, Ivar Theatre.

Школа акредитована Комісією з акредитації професійних шкіл і коледжів (ACCSC) і Каліфорнійським бюро приватної вищої освіти (BPPE) для надання асоційованих і бакалаврських ступенів. Важливий факт, для того, щоб зберегти свою акредитацію в ACCSC, школа повинна досягти 70% працевлаштування своїх учнів протягом року після випуску. Школа є партнером Avid Pro Tools.

Університет пропонує студентам навчання на двох основних програмах: асоціативний ступінь (Associate Degree) - неповна вища освіта, і бакалаврат (Bachelor of Science). Ви можете вибрати зручну для вас форму навчання. Онлайн програми надаються тим студентам, які хочуть підвищити свій професійний рівень в певній галузі, але не можуть постійно знаходиться на кампусі університету. Стаціонарні програми full-time припускають навчання безпосередньо на кампусі ВНЗ.

Основні напрямки підготовки:

  • -Анімація - Animation
  • -Audio Production - Звукозапис
  • -Entertainment Business - Бізнес-індустрія розваг
  • -Film - Режисура, кіновиробництво
  • -Music Production - Виробництво музики

Лос-Анджелеська кіношкола приймає студентів, які серйозно ставляться до кар'єри у світі розважальних медіа. Вони повинні показати відданість і прихильність мистецтва, свій інтерес. Майбутнім студентам пропонують відвідати школу і пройти вступну співбесіду, щоб обговорити свої освітні та професійні цілі з приймальною комісією.

У Лос-Анджелеській кіношколі діє відкрита політика зарахування, з новими датами початку кожні чотири тижні. Реєстрація відкрита для випускників середніх шкіл, які серйозно зацікавлені в області професійного кіновиробництва, анімації та відеоігор, виробництва музики, аудіотехніки, індустрії розваг або виробництва і дизайну ігор. Для надходження нема потреби надавати попередній досвід роботи в цій сфері.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Тут викладає незаперечний голлівудський авторитет Hal Lieberman - колишній President of Production з Universal Pictures і чинний продюсер (Terminator 3: Rise of the Machines, The Jackal, Around the World in Eight Days, Vacancy, and Vacancy 2 та ін.).
  • Студії та лабораторії навчального закладу: Game production lab, computer animation lab, AVID lab, Panavision cinematography lab, production design lab, console lab, MIDI lab, Mastering lab, outboard lab, advanced digital audio lab, Mixing concepts and technique lab, digital audio essentials lab, systems support lab
  • Los Angeles Film School знаходиться в центрі Лос Анджелеса, в епіцентрі індустрії кіно і звукозапису - на легендарному бульварі Сансет. Кіношкола розташовується в легендарній будівлі, де в студії записували свої хіти (що стали вже класикою!) Elvis Presley і Rolling Stones!
  • Основні напрямки підготовки: Анімація - Animation, Audio Production – Звукозапис, Entertainment Business - Бізнес-індустрії розваг, Film - Режисура, кіновиробництво, Music Production - Виробництво музики
  • Навчання в школі тісно пов'язане з практикою. Таким чином випускники університету мають великий практичний досвід.
  • Для вступу в кіношколу обов'язково потрібно пройти вступне інтерв'ю і захистити портфоліо

Вартість навчання в Los Angeles Film School

У вартість навчання в Los Angeles Film School не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті Los Angeles Film School може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

  • Associate Degree: від 33 000 USD (за 2 роки навчання, вартість залежить від програми)
  • Bachelor Degree: від 60 000 до 88 000 USD (за 3 роки навчання, вартість залежить від спеціальності)

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Associate Degree Bachelor Degree
IELTS 6,0 6,5
TOEFL ibt 61 + 69 +

Як вступити до Los Angeles Film School

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK