EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Швейцарії Glion Institute of Higher Education

4.5 / 5 (47)

Glion Institute of Higher Education

Glion Institute of Higher Education - престижний швейцарський університет гостинності, отримав звання Кращої Школи Готельного Менеджменту 2020. Можливості для студентів: навчання в інтернаціональному колективі, якісна бізнес-освіта, можливість навчання у професіоналів області та проходження професійних стажувань по всьому світу.

Рік заснування 1962
Тип університету Приватний університет
Напрямок університету Швейцарський університет гостинності
Початок програм Серпень, січень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для міжнародних студентів

Програми навчання в Glion Institute of Higher Education

  • Бакалавр Бізнес Адміністрування (ВВА)
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр Бізнес Адміністрування (МВА)
  • Літні канікулярні програми для школярів

Факультети і спеціальності в Glion Institute of Higher Education

  • International Hotel Development and Finance (MSc)
  • Luxury Brand Management in Hospitality (MSc)
  • MBA/MSc in International Hospitality Business
  • Luxury Brand Management in Hospitality (BBA)
  • International Hotel Development and Finance (BBA)
  • International Event Management (BBA)

Повний опис

Швейцарський університет гостинності Glion Institute of Higher Education 55 років готує фахівців сфери готельного і ресторанного менеджменту. Виш встановлює високі стандарти швейцарської освіти, через що входить в рейтинг найкращих світових університетів гостинності.

Інститут гостинності Гліон був заснований у Швейцарії в 1962 році в будівлі невеликого готелю, міста Гліон, поблизу Монтре. Сьогодні швейцарський університет має у своєму розпорядженні два кампуси в містах Бюлль і Гліон (Швейцарія), і чудовим новим кампусом в Лондоні (Великобританія). Щорічно в університеті проходять навчання близько 1500 студентів з різних куточків світу. За 55 років Гліон зібрав базу з 13 000 випускників, які працюють в індустрії гостинності по всьому світу.

Glion Institute of Higher Education пропонує студентам отримати диплом про вищу освіту в індустрії гостинності за двома основними спеціальностями: Bachelor of Business Administration і Master of Sciences. На рівні магістратури, студенти мають можливість отримати подвійну кваліфікацію Master of Science і Master of Business Administration. Програма розроблена спільно з бізнес-школою Grenoble Ecole de Management (GEM) і дозволяє студентам отримати ступінь магістра і MBA у сфері міжнародного готельного бізнесу всього за один рік. Курс призначений для тих, хто вже має диплом бакалавра, досвід роботи в індустрії гостинності та претендує на керівні посади або планує відкрити власну справу.

BBA in International Hospitality Business - програма тривалістю 3,5 роки (7 семестрів) розроблена для випускників шкіл, які хочуть отримати базову вищу освіту і почати професійний розвиток в індустрії готельного менеджменту. Програма навчання включає обов'язкове стажування - 2 семестри по 6 місяців. На останньому курсі студенти мають можливість вибрати більш вузький напрям підготовки або спеціалізацію: Luxury Brand Management in Hospitality, International Hotel Development and Finance, International Event Management. * Спеціалізації можуть змінюватися, уточнюйте інформацію у менеджерів EDUSTEPS.

Master of Science in International Hospitality Business - інтенсивна півторарічна програма, яка включає 2 семестри навчання та 1 семестр стажування. Програма ідеально підходить для випускників університетів туризму і гостинності або інших спеціальностей, пов'язаних з бізнесом, фінансами, менеджментом. За бажанням, студенти можуть отримати подвійну кваліфікацію MSc і МВА (зараз програма знаходиться на утвердженні). Спеціалізації: International Hotel Development and Finance, Luxury Brand Management in Hospitality.

Студенти програм бакалавра і магістратури можуть вчитися у швейцарському або британському кампусі, а також проходити семестр навчання в Іспанії або в Китаї. Університет пропонує наступні варіанти навчання в залежності від розташування:

  • Швейцарія, в кампусах університету Гліон в Гліон і Бюлль
  • Лондон, Великобританія (Перший семестр студенти обов'язково проходять у Швейцарії)
  • Провести семестр навчання в кампусах партнерських університетів Ле Рош в Іспанії або Китаї
  • Незалежно від розташування кампуса, студенти отримують Швейцарський диплом гостинності.

Важливу роль університет гостинності Гліон приділяє практичному навчанню і досвіду студентів. В університеті була розроблена унікальна програма навчання, яка поєднує теорію і практику. Студенти вчаться і практикують в реальних умовах готелів та ресторанів. У програму включене обов'язкове стажування у сфері гостинності, яке триває від 4 до 6 місяців. В період навчання на програмі бакалавра студенти проходять 2 стажування, на магістратурі - 1. Практичний досвід допомагає студентам отримати рекомендації роботодавців, запис в резюме і подальше працевлаштування. У період стажування студенти працюють в різних підрозділах індустрії гостинності. Ким можуть працювати студенти в період навчання в Гліоні і після закінчення навчання ви можете прочитати в нашому блозі.

Сфера гостинності, готельний і туристичний бізнес, є однією з найбільших і найбільш розвинених у світі. 8,5% населення планети працюють в цій галузі та з кожним роком кількість робочих місць збільшується. За підрахунками, до 2020 року кількість місць в індустрії збільшиться до 303 мільйонів. Гостинність - найрізноманітніша галузь. Вона не обмежується тільки готелями та ресторанами.

Переваги навчання в університеті Glion Institute of Higher Education:

  • Випускники інституту GLION знаходять роботу в 57 секторах галузі
  • 65% випускників займають керівні посади
  • 15 000 партнерів в індустрії готельного та туристичного бізнесу
  • Щорічно інститут відвідують 40-60 роботодавців для пошуку майбутніх співробітників
  • В середньому, кожен студент отримує 5,3 пропозиції для стажування
  • 92% випускників інституту Гліон з успіхом знаходять роботу в індустрії після закінчення навчання
  • Індустрія гостинності - сама швидко розвивається галузь світу.
Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Назва і диплом університету розпізнаються в усьому світі завдяки 13 000 випускникам, 65% з яких працюють в індустрії та зацікавлені безпосередньо у випускниках Гліона.
  • Щорічно університет відвідують близько 40 роботодавців, відомих світових готелів, для рекрутингу студентів на стажування і на роботу. 90% студентів знаходять роботу в індустрії після закінчення університету.
  • Практика є важливою частиною навчання в університеті. Стажування студентів проходять в компаніях індустрії гостинності по всьому світу. Залежно від контракту, практика може бути оплачуваною.
  • Вступити до університету Гліон випускники шкіл можуть відразу після 11 класу, за умови хороших оцінок і високого рівня англійської мови. Випускники університетів можуть надійти на програми магістратури та змінити спеціальність, яку вони отримали на програмі бакалавра.
  • Glion отримав акредитацію Асоціації шкіл і коледжів Нової Англії (New England Association of Schools and Colleges (NEASC)) в США. Це одна з шести регіональних асоціацій акредитації за оцінкою якості освіти, визнана урядом США.
  • Випускники університету Glion Institute of Higher Education займають керівні позиції в багатьох компаніях індустрії гостинності та розваг.

Вартість навчання в Glion Institute of Higher Education

Програма Бакалавра

Семестр: 1 2 3 4 5 6 7
Кампус: Gilion (CHF) Internship Bulle Bulle Internship Bulle Bulle
Навчання 30700 29250 30100 29250 29250
Проживання і харчування 9300 8300 8300

Програма Магістр 

Семестр: 1 2 3 4 5 6 7
Кампус: Gilion (CHF) Internship Bulle Bulle Internship Bulle Bulle
Навчання 30700 29250 30100 29250 29250
Проживання і харчування 9300 8300 8300

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Бакалаврат Магістратура MBA+MSc
IELTS 5,5 6,0 6,5
TOEFL ibt 70+ 80+ 83+

Як вступити до Glion Institute of Higher Education

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK