EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Іспанії EUHT StPOL University School of Hospitality Management

5 / 5 (1)

EUHT StPOL University School of Hospitality Management

EUHT StPOL - Іспанський університет готельного та ресторанного менеджменту, який відкриває набір іноземних студентів, включно зі студентами з України. З 1966 року школа гостинності є кузнею відомих рестораторів, готельєрів та шеф кухарів, які отримують престижні нагороди в індустрії гостинності.

Рік заснування 1966
Тип університету Державний університет
Напрямок університету Інститут готельного і ресторанного менеджменту
Початок програм Травень, вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в EUHT StPOL University School of Hospitality Management

  • Диплом бакалавра (3-4 роки)
  • Диплом магістра (1-2 роки)
  • Післядипломна освіта (1 рік)
  • Короткострокові курси / літні курси

Факультети і спеціальності в EUHT StPOL University School of Hospitality Management

  • Certificate in Food & Beverage Operations
  • Diploma in F&B and Restaurant Management
  • Diploma in Hotel Management
  • Bachelor’s Degree in Hospitality and Tourism Management
  • Technical Degree in Gastronomy and Restaurant Services
  • Master in Hospitality Management (English)
  • Master in Culinary Arts and Kitchen Management (English)
  • Postgraduate in Healthy Cooking (Blended)
  • Master in Culinary Arts and Kitchen Management
  • Kitchen Management and Administration (English)
  • Culinary Products and Techniques (English)
  • Creativity and Innovation in the Kitchen
  • Cooking for Events (English)
  • Bakery and Pastry Making for Restaurants (English)

Повний опис

Відомий іспанський університет готельного та ресторанного менеджменту EUHT StPOL відкриває набір іноземних студентів, і студентів з України. Іспанська школа гостинності є кузнею відомих рестораторів, готельєрів та шеф-кухарів, які отримують престижні нагороди в індустрії гостинності. Особливо популярна школа серед студентів і професіоналів, які мають досвід роботи у сфері готельного та ресторанного менеджменту і кулінарного мистецтва. Програми магістерської підготовки університету розроблені на найвищому рівні та дозволяють придбати не тільки знання, а й отримати практичний досвід.

Університет готельного, кулінарного та ресторанного менеджменту EUHT StPOL - перша державна школа гостинності в Іспанії. ВНЗ був заснований в 1966 році. Університет розташований в провінції Барселона, в центрі престижного і популярного туристичного регіону Sant Pol de Mar. Відстань від Барселони приблизно 60 хвилин на автобусі.

Кампус університету гостинності Іспанії EUHT StPOL розташований в приміщенні старого готелю, на узбережжі. Приміщення готелю було повністю переобладнано в навчальні аудиторії, демонстраційні кухні, лабораторії, класи для практичних занять, ресторани та кухні. На території навчального закладу розташований спортивний комплекс і резиденції для студентів.

Для студентів з України школа пропонує програми отримання диплома бакалавра, магістра, а також короткострокові програми професійної підготовки. Вступити на навчання студенти можуть після закінчення школи (на основі атестата про повну загальну середню освіту) або після закінчення університету.

Іспанська школа гостинності EUHT StPOL надає випускникам найкращі можливості для подальшого працевлаштування. Щорічно навчальний заклад організовує Дні професійного розвитку (PDD) для студентів. Сюди запрошені представники з провідних мереж готелів, представники компаній готельного і ресторанного менеджменту. Їх мета - знайти для себе талановитих молодих людей, які готові працювати та розвиватися в цій сфері. 100% студентів зазвичай отримують більше одного запрошення про стажування, як перший крок на шляху у міжнародній кар'єрі. PDD - це потужний інструмент для кожного учасника і є ексклюзивною можливістю для студентів і випускників EUHT StPOL.

Основна мета університету - підготувати фахівців і професіоналів індустрії гостинності.

Спеціальності в університеті EUHT StPOL:

  •  Готельний менеджмент
  •  ресторанний менеджмент
  •  Кулінарне мистецтво

Всі програми є акредитованими програмами Університету Жирони та визнаються світовими роботодавцями. По закінченню університету студенти отримують диплом \ ступінь бакалавра (240 кредитів за європейською системою) або магістра. Тривалість навчання на програмі бакалавра - 4 роки, тривалість навчання на програмі магістратури - 1 рік. Програми включають обов'язкову практику (3 - 6 місяців), яка проходить в Іспанії або в будь-якій країні світу. Тим студентам, які хочуть здобути професійну освіту і швидше почати роботу, університет пропонує отримання фахового диплома - навчання на цій програмі буде тривати 3 роки.

Практичне навчання студентів - важлива частина навчального процесу в іспанському університеті гостинності. Школа створена у вигляді готелю, тут є власний тренувальний готель. Крім цього, школа EUHT StPOL забезпечує студентів такими можливостями:

  • Готель університету відкрито для відвідування, і у студентів є шанс тренуватися на реальних кейсах
  • Чудове обладнання для теоретичного і практичного навчання
  • 6 ресторанних меню: страви дня, меню, меню для гурманів, банкет, буфет, коктейль-бар.
  • Кухонне обладнання: демонстраційні класи, кулінарні та пекарські майстерні, виробнича кухня, амфітеатр кулінарії та органолептичного аналізу (розпізнання смаку через рецептори органів чуття).

Як підготуватися до вступу в цей університет розкажуть наші консультанти EDUSTEPS!

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Вартість навчання в EUHT StPOL University School of Hospitality Management

У вартість навчання в EUHT StPOL не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в університеті EUHT StPOL може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Bachelor Degree: 14000 Euro на рік
Master's Degree: 17000 Euro на рік
Короткі програми: 7000 Euro

Вартість проживання: від 7500 Euro в рік

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Рівень англійської необхідний для навчання на програмі бакалавра

IELTS TOEFL Duolingo English Test
6.0 80 110 

Як вступити до EUHT StPOL University School of Hospitality Management

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK