EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Нідерландів Amsterdam University of Applied Sciences

4 / 5 (7)

Amsterdam University of Applied Sciences

Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) або Hogeschool van Amsterdam - це один з найбільших ВНЗ вищої професійної освіти країни, в якому навчаються близько 40 000 студентів з 70 країн світу. У AUAS студенти вивчають бізнес, економіку, медіа та інші сучасні напрямки.

Рік заснування: 1993
Тип університету: Державний університет прикладних наук
Початок програм: Вересень, січень



APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Amsterdam University of Applied Sciences

  • Диплом бакалавра / Bachelor Degree
  • Диплом магістра / Master's Degree

Факультети і спеціальності в Amsterdam University of Applied Sciences

  • Construction and Infrastructure
  • Digital Media and Creative Industry
  • Health
  • Economics and Management
  • Education and Parenting
  • Humanity and Society
  • Information and Communications Technology
  • Aviation and Maritime
  • Logistics
  • Sports and Nutrition
  • Technology and Engineering
  • Law and Governance
  • People and Society
  • Media and Communication

Повний опис

Amsterdam University of Applied Sciences (AUAS) заснований в 1993 році та розташований в самому центрі Нідерландів, в його столиці - прекрасному Амстердамі. Університет пропонує безліч програм на рівні бакалавра, але також має ряд магістерських програм.

Університет розташований на південному-сході Амстердама, в оточенні багатьох міжнародних компаній. Неподалік від ВНЗ розташований центр міста з численними ресторанами та магазинами, і найцікавішими пам'ятками. Одразу в місті знаходиться аеропорт Схіпхол і дорога до університету займе всього 15 хвилин на машині або 30 хвилин на автобусі. За декілька хвилин ходьби від університету є залізнична станція, звідки можна легко дістатися до будь-якої частини міста.

AUAS допомагає міжнародним студентам у пошуку житла. Завдяки співпраці з перевіреними орендодавцями студенти можуть вибрати відповідне житло в будь-якій частині міста за доступною ціною. Також студенти можуть розміститися в одному зі студентських готелів. Всі номери добре оснащені, мають власну ванну кімнату, цілодобовий доступ до Wi-Fi, телевізор, а також загальну або окрему кухню. У вартість проживання в готелі також входить прокат велосипедів, відвідування спортзалу, різних кімнат відпочинку та ігрових зон.

AUAS був заснований в 1993 році. Це порівняно молода організація, але вже з багатою історією, та різноманітними інноваційним технологіям не тільки в Амстердамі, а й за його межами.

Сьогодні в Амстердамському університеті прикладних наук навчається понад 40000 студентів з 70 країн. Університет дає підготовку в кар'єрі в широкому спектрі прикладних напрямків: Construction and Infrastructure, Digital Media and Creative Industry, Economics and Management, Education and Parenting, Health, Humanity and Society, Information and Communications Technology, Logistics, Aviation and Maritime, Media and Communication, People and Society, Law and Governance, Sports and Nutrition, Technology and Engineering.

Будучи одним з найбільших інститутів у сфері бізнесу в Нідерландах, AUAS має близько 250 партнерських навчальних закладів в 50 різних країнах. Університет допомагає в стажуваннях в таких компаніях як: Nike, Booking.com, Google, Mainfreight, Microsoft, Deutsch Bank, IDEXX, L'Oreal. На третьому курсі навчання у студентів є можливість взяти участь в програмах обміну та відправитися вчитися в Монреаль, Лондон, Шанхай або інші міста. 80% випускників цього університету успішно працевлаштовуються протягом 6 місяців після закінчення навчання.


Що ж потрібно міжнародному студенту для того, щоб вступити в Amsterdam University of Applied Sciences?

  • Атестат про повну загальну середню освіту
  • Виписка оцінок за останні три роки
  • Підтвердження знання англійської мови (TOEFL - 80, IELTS - 6.0)

Такі основні вимоги для вступу до цього університету, але в залежності від обраної спеціальності вони можуть варіюватися.

Амстердам - ​​прекрасне місто для іноземного студента. Тут живуть люди 181 національності, а англійську мову чутно на кожному кроці. Студентське життя в Амстердамі дуже захопливе. Кожен день тут відбувається безліч культурних, спортивних та розважальних подій. Університетський спортивний центр пропонує понад 70 різних видів спорту та активностей. Також при університеті є культурний центр, який називається CREA. Студенти можуть записатися на курси: фотографії, музики, танців, театру, фільм-мейкінгу, дизайну і багато іншого. Міжнародне студентське товариство відкриває свої двері для всіх охочих, а особливо для іноземних студентів і допомагає адаптуватися, завести нових друзів, брати участь в різних заходах, а також разом подорожувати по Європі.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Дуже багато досліджень, які проводяться в університеті направлено на розв'язання міських проблем саме в Амстердамі і його передмісті.
  • AUAS тісно співпрацює з іншими освітніми установами, бізнес-спільнотами та урядом в так званих експертних центрах (CoE). На цей час є 5 таких центрів.
  • Магістерська програма «Трудотерапія» Амстердамського університету прикладних наук була визнана кращою магістерською програмою в області медичних наук у 2019 році.
  • Міжнародні студенти можуть отримати стипендію до 5000 євро.
  • При університеті працює також літня школа, де студентам на вибір пропонуються 14 програм навчання за різними напрямками тривалістю в середньому 2 тижні.
  • AUAS співпрацює з 250 навчальними закладами з 50 країн.

Вартість навчання в Amsterdam University of Applied Sciences

Загальна вартість навчання в Amsterdam University of Applied Sciences становить 8470 євро на рік. Ця цифра не включає вартість проживання, яке оплачується окремо. Також додатково оплачуються книги, матеріали та інші витрати (приблизно 500 євро).

Міжнародні студенти можуть отримати стипендію до 5000 євро.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до Amsterdam University of Applied Sciences

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK