EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Нідерландів NHL Stenden University of Applied Sciences

4.3 / 5 (3)

NHL Stenden University of Applied Sciences

Університет прикладних наук Стендена - державний професійний університет на півночі Нідерландів. Історія створення полягає в об'єднанні Hogeschool Drenthe і Christelijke Hogeschool Nederland у 2008 році. На сьогодні тут навчається 11000 студентів. Головна відмінність - це практичне застосування знань і великі можливості для досліджень, особливо на магістерських програмах.

Рік заснування 2008
Тип університету Державний університет
Напрямок університету Університет прикладних наук
Початок програм Вересень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в NHL Stenden University of Applied Sciences

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Associate Degree (2 роки)
  • Бакалаврат (4 роки)
  • Магістратура (1 рік)

Факультети і спеціальності в NHL Stenden University of Applied Sciences

  • Art and Design
  • Business
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Finance and Economics
  • Hospitality and Tourism
  • Journalism and Media Studies
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Teaching and Education

Повний опис

Університет прикладних наук NHL Stenden запрошує студентів з усієї Європи та інших країн світу.

Міжнародна мережа кампусів університету Stenden пропонує студентам можливість навчатися в Нідерландах, Індонезії (Балі), Катарі, Південній Африці чи Таїланді. Тому тут постійно прагнуть розширювати міжнародну мережу кампусів і мережу університетів-партнерів прикладних наук по всьому світу.

Кампуси університету в Нідерландах розташовані в 4 містах за пів години один від одного на машині - Леуварден - центральний кампус, Еммин, Меппель, Гронінген.

Центральний кампус перебувати в місті Леуварден на півночі Нідерландів. Це також адміністративний центр провінції Фрісландія, тут живе близько 100 тисяч людей. Найближчий аеропорт Схіпгол в Амстердамі знаходиться в 1,5 години від кампуса. До самого Амстердама можна дістатися протягом 90 хвилин машиною, а до північного моря за 20 хвилин, до міста Харлінген. З 11 тисяч студентів тут навчається близько 3,5 тисячі міжнародних студентів з 60 країн світу.

За допомогою підходу Design Based Education (DBE) ідеї студентів перетворюються в практичні рішення, часто в міжнародному контексті. Студенти беруть участь в невеликих міждисциплінарних командах і працюють над проєктами реальних замовників. Це найкращий спосіб підготуватися до майбутньої роботи. DBE приділяє велику увагу особистісному розвитку студентів, які несуть відповідальність за свій власний шлях навчання. Нова освітня концепція університету застосовується в 32 навчальних програмах, починаючи з вересня 2018 року. На сьогодні це поширюється на всі навчальні програми університету Stenden.

Разом з професійним навчанням викладачі працюють над практичними, реальними завданнями, дозволяючи студентам зробити довгостроковий внесок у світ навколо нас. Сьогодні університет проводить 19 бакалаврських програм і 4 магістерських.

Будучи студентом, Ви побачите, що «практичне навчання» охоплює все - від з'ясування завдання до проєктної роботи, яка розв'язує цю задачу і навіть подальше працевлаштування. Студенти зможуть приступити до конкретних тематичних досліджень і відвідати лекції експертів у своїй галузі. Студенти NHL Stenden університету розуміють, що немає нічого кращого, ніж поєднання університетської освіти та практичного навчання, щоб підготуватися до професійної діяльності.

Ось основні принципи такого підходу, які озвучуються для студентів:

  • навчитися втілювати отримані знання в практику
  • отримати цінний досвід роботи під час навчання
  • розвивати розуміння своєї майбутньої професійної області

Що таке рік професійної орієнтації в NHL Stenden

В університеті NHL Stenden протягом року діє програма професійної спрямованості під назвою "Рік професійної орієнтації" або Zoekjaar hoogopgeleiden на місцевому діалекті. Студенту видається спеціальний дозвіл в міжнародному департаменті практики при університеті. Мета цього дозволу - професійна практика для майбутньої роботи або початок свого бізнес-проекту.

Дозвіл призначене для:

  • Студенти бакалаврату та магістратури, які закінчили вищий навчальний заклад в Нідерландах.
  • Аспірант голландського університету.
  • Той, хто закінчив аспірантуру (мінімальна тривалість: 12 місяців) в Нідерландах.
  • Той, хто завершив наукове дослідження (відповідно до Положення ЄС 2005/71 / EC по трудовим мігрантам).
  • Той, хто пройшов навчання в рамках певного проєкту співпраці в області розвитку культури, політики або магістерського курсу. [/ist]

    Період застосування для міжнародних студентів. 

    Випускники голландських вищих навчальних закладів, які не є громадянами ЄС, можуть подати заяву на отримання цього дозволу протягом 3 років після закінчення навчання. Це дає студенту більше часу для процедури подачі заяви та можливість знайти місце практики в будь-якому міжнародному кампусі університету.

    Особливості навчання в NHL Stenden

    Студентам в процесі навчання потрібні такі навички як здатність аналізувати, дискутувати, обговорювати, вирішувати наслідки, передбачати можливі результати. Головне - знайти розв'язання задачі та вміти співпрацювати разом зі своїми однокурсниками. Це виробляє ефект синергії, коли враховується більше ніж одна думка в досягненні найкращого результату.

    Протягом усього цього процесу викладач буде негласно контролювати та направляти розвиток процесу. Якщо є необхідність - він буде втручатися і не залишить хлопців поратися самостійно у проблемі. На зборах команди необхідно вміти захистити свою думку, говорити на публіці та аргументувати можливо своє рішення. Це схоже на захист проєкту, де є секретар, який стежить за часом або записує ключову інформацію на дошці, а також команда опозиції.

    Це дозволяє вам отримати досвід в різних практичних ролях безпосередньо в процесі навчання. Кількість годин в класі варіюється від 12 до 14 годин на тиждень. Такий досвід дозволить вільно вступати в дискусію, дипломатично вести діалог та при необхідності лобіювати свої інтереси.

    Щоб вступити іноземним студентам або студентам з України, необхідно звернутися в EduSteps і вчасно подати всі необхідні документи, а також краще зробити це заздалегідь, щоб встигнути знайти місце для проживання та оформити страховку. Для проживання в Нідерландах страховка обов'язкова умова для міжнародних студентів. Всі жителі Нідерландів, в тому числі іноземні студенти, вільно вибирають свого приватного постачальника медичного страхування. Державного медичного страхування як такого тут не існує.

    Медичне страхування для студентів не з ЄС

    Компанія від імені NHL Stenden надає медичну страховку від вашого імені на перший рік навчання через AON - одного з найбільших постачальників медичного страхування в Нідерландах. Після першого року студент несе відповідальність за придбання власної медичної страховки самостійно. Витрати можуть становити до € 650, але якщо у Вас вже є страховка, тоді при надходженні повідомте нам і ми підкажемо подальші кроки.

    Особливості проживання в Нідерландах для міжнародних студентів.

    Для студентів не з країн ЄС проживання гарантовано. Також потрібно врахувати досвід минулих абітурієнтів - все міжнародні студенти радять шукати проживання заздалегідь. Для студентів з країн, що не входять в ЄС в університеті Stenden є угода про гарантії проживання з офіційним партнером по розміщенню студентів Student Stay. Таким чином, студентів не потрібно турбуватися про пошук кімнати, і потрібно просто вибрати між договором оренди на один або два семестри. Залежно від наявності кімнати студенти ЄС також можуть зареєструватися на номер через вебсайт, а також через групи в соц.мережах.

    Договори оренди та додаткові можливі витрати.

    У Нідерландах, як правило, орендодавець просить підписати договір оренди на термін не менше ніж на 12 місяців і оплатити орендну плату мінімум за один місяць. Більшість домовласників пропонують кімнати без меблів, але з повністю обладнаною кухнею і ванною кімнатою, які студенти ділять зі своїми сусідами. Student Stay є винятком. Тут пропонують повністю мебльовані номери. Орендна плата виплачується в місяць.

    Вартість проживання за кампусами залежить від розміру кімнати:

    Проживання в місті Leeuwarden - від 443 до 479 євро на місяць.

    Проживання в місті Emmen - від 340 до 395 євро на місяць.

    Проживання в місті Meppel - від 300 євро до 475 євро на місяць.

    Leeuwarden, Леуварден - культурна столиця Європи.

    Починаючи з 1986 року в місті Лейварден проводиться фестиваль "Доміно". У цей день встановили світовий рекорд за кількістю впавших гральних плиток. З того часу учасники події будують ряди з кісточок доміно, які потім падають, демонструючи принцип доміно. Останній рекорд був встановлений у 2009 році, коли кількість повалених плиток склало близько 4,5 млн штук.

    У 2018 році Леуварден і столиця Мальти, Валлетта отримали статус "Культурна столиця Європи". Місто перетворилося на цілий соціальний експеримент за принципом відкритого громадського простору. Тут проводять безліч різноманітних майстер класів, перформансів, виставок на такі непрості теми як соціальна нерівність, постійний розвиток і різноманітність людської нації.

    Міжнародні студенти завжди мають можливість прогулятися по центру міста, який багатий архітектурою, витонченими вуличками, а також гучними студентськими пабами. Тут кожен знайде своє середовище за своїм смаком.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Ви хочете досліджувати світ під час навчання? Міжнародна мережа кампусів пропонує студентам можливість навчатися в Індонезії (Балі), Катарі, Південній Африці чи Таїланді. Студенти можуть провести частину навчання в будь-якому з цих місць, беручи участь в «Гранд турі», наша програма міжнародного обміну всередині університету.
  • Нідерланди пропонують так званий дозвіл «Орієнтаційний рік в професії» (Zoekjaar hoogopgeleiden). Це можливість для міжнародних випускників голландських університетів, не з країн ЄС - шукати роботу в Нідерландах або почати власний бізнес після отримання диплома без додаткового дозволу на роботу.
  • Протягом "Року проф. орієнтації "студенту не буде потрібен дозвіл на роботу (TWV), тому дозволено виконувати будь-яку роботу, включаючи тимчасову посаду, роботу з частковою зайнятістю, оплачувану або неоплачувану стажування.
  • Після проходження такого року для студентів не з ЄС, ПОТРІБНО отримати дозвіл на роботу, яке запитує у роботодавця (це може зайняти до 6 тижнів). Студенти не з ЄС можуть вибрати: працювати неповний робочий день максимум 16 годин на тиждень протягом року або повний робочий день протягом трьох місяців влітку (червень, липень і серпень).
  • Стенд пропонує студентам проєкт "Research and Professorships" - це колаборація 14 дослідницьких груп за такими тематиками: Service Economy, Smart Sustainable Industries, Vital Regions. Щоб брати участь в цьому проєкті потрібно просто бути студентом університету в схожому напрямку.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в NHL Stenden University of Applied Sciences

Вартість навчання в Stenden дуже прийнятна для міжнародних студентів

  • Підготовчий курс англійської мови від 6,900 Euro / рік
  • Associate degree - 8,350 Euro / рік
  • Бакалаврат - 8,350 Euro / рік
  • Магістратура - 11,800 Euro / рік

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

DIPLOMA / CERTIFICATE BACHELOR POSTGRADUATE
IELTS 6.0 6.0 6.0
TOEFL ibt 80 80 80

Як вступити до NHL Stenden University of Applied Sciences

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK