EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Нідерландів Fontys University of Applied Sciences

3.5 / 5 (6)

Fontys University of Applied Sciences

Fontys University є одним з найбільших університетів прикладних наук в Нідерландах і пропонує широкий вибір програм бакалаврату та магістратури англійською мовою. Тут найбільша кількість іноземних студентів, ніж в будь-якому іншому університеті Нідерландів. Ви можете зустріти людей з більш ніж 80 національностей з усього світу. Назву Фонтіс було присвоєно університету прикладних наук 1 вересня 1996 року. Назва походить від латинського слова «fons», що означає «джерело», джерело знань для студентів.

Рік заснування 1996
Тип університету Державний університет
Напрямок університету Університет прикладних наук
Початок програм Вересень, лютий

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це додатковий курс для міжнародних студентів

Програми навчання в Fontys University of Applied Sciences

  • Підготовчий курс англійської мови - від 4 місяців
  • Pre-Bachelor - 1 рік для музикантів
  • Бакалавр - 4 роки
  • Магістр - 1 рік (12 місяців)

Факультети і спеціальності в Fontys University of Applied Sciences

  • Architecture
  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Environmental Science and Agriculture
  • Finance and Economics
  • Geography and Geology
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Performing Arts and Music
  • Public administration
  • Social Science

Повний опис

Fontys University - це злиття декількох голландських вищих навчальних закладів, розташованих на півдні Нідерландів. Деякі з цих інститутів були засновані на початку 1900-х років і мають довгу і глибоку історію освіти.

Сьогодні університет Fontys пропонує 79 міжнародних програм бакалаврату та магістратури англійською мовою. Програма навчання охоплює широкий спектр областей: ІКТ, інженерія, образотворче та виконавське мистецтво, маркетинг, бізнес, комунікація та фізіотерапія. Для міжнародних студентів є 63 програми англійською мовою для здобуття вищої освіти в Нідерландах. Тут навчається близько 45000 студентів. Серед спеціальних курсів: концепція, креативність, онлайн-маркетинг, футурологія, маркетинг великих даних і медіа і (дані) технології. Більш основні предмети включають дослідження ринку, економіку бізнесу і загальну економіку.

Співпраця університету з громадськими організаціями та бізнесом

Fontys - провідний університет з основним пріоритетом суспільного розвитку. Програми навчання стосуються різних сфер діяльності людини, тому студенти та викладачі активно реагують на проблеми сучасного суспільства. Навчання проходить в невеликих групах до 8 осіб, тому кожен студент наділений певною увагою викладачів, які мотивують до постійного прогресу і розвитку кожного студента. Головний пріоритет університету для нинішнього і майбутнього покоління - вносити активний внесок в сталий розвиток суспільства.

Програма навчання готує студентів до розв'язання тих питань, які будуть актуальні вже завтра. Тут включається співпрацю з провідними лідерами в професійній області. Університет співпрацює з організацією ООН з розвитку освіти, а також спільно веде кілька наукових проєктів. Ось основні цілі університету в цій області - щоб бізнес-операції були нейтральними стосовно СО2 (у 2030 році), щоб будівлі були тільки з енергетичної маркуванням А (у 2023 році), щоб виробляти власну енергію, а у 2030 році - на 75 % обходитися без газу.

Супровід студентів першого курсу - особливість Fontys

Досвід роботи університету з міжнародними студентами показує, що їм часто потрібно додаткову увагу і невелика допомога наставників. Це допомагало відчувати себе як вдома і перетворює навчання в Фонтіс на незабутній досвід. У підсумку, іноземні студенти роблять великий крок у своєму професійному розвитку, приїжджаючи в Нідерланди. Ті хлопці, які вже вивчали німецьку буде легше, тому що в побуті тут використовують англійську та німецьку.

Керівництво Fontys розуміє, що в перші шість місяців людина освоюється і протягом цього часу іноземним студентам особливо потрібна додаткова підтримка і керівництво. Зрештою, культурний шок, який відчувають студенти, починається ще до того, як вони залишають свою країну, що буває призводить до напруженості та відсутності почуття безпеки.

Суть програми навчання на технологічних спеціальностях Fontys

В університеті Fontys є окрема територія для проєктів «Brainport Eindhoven». Це прекрасне середовище для початку кар'єри та становлення професійних навичок студентів. Саме тут високотехнологічні компанії розробляють і вдосконалюють сучасні промислові та споживчі товари для клієнтів у всьому світі. Студенти можуть брати активну участь в цьому процесі, перебуваючи в процесі навчання.

Чотири роки навчання на бакалавраті складаються з:

  • 2 роки - теорія та практичні предмети
  • 3 рік - семестр стажування в міжнародній компанії + семестр на особистий проєкт
  • 4 рік - університетська практика на вибір студента

Студентам, які показали хороші результати протягом першого року навчання, буде запропонована можливість взяти участь в програмі Excellence. Прагнення керівництва Fontys - щоб студенти починали свою кар'єру в регіоні Brainport!

Університет розташований на території двох кампусів за назвою міст.

  1. Місто Ейндховен. Цей кампус розташований на південному-сході Нідерландів і є передовим технологічним майданчиком для інновацій. Це будинок для підприємств світового класу, інститутів і дослідних установ. Цей регіон відомий у всьому світі по знаменитій столиці Brainport - Європейський центр науки та техніки.

Ейндховен - справжнє студентське місто з широким спектром доступних зручностей для студентів. Основні напрямки - вивчення технічних спеціальностей.

  1. Місто Тілбург - динамічна місцевість в самому серці країни. Багатий культурою і відомий своїми численними мистецькими заходами та фестивалями, він також є домом для різних культурних установ. Населення міста трохи понад 214 000 осіб, це шостий за величиною місто в Нідерландах. Саме тут базуються офіси транснаціональних компаній як Tesla, FUJIFILM, Sony, Ericsson, Шенкер Логістикс і Кока-Кола. Кампус Тілбург розташований на тихій околиці міста. Є відмінне автобусне сполучення або безпечні велосипедні маршрути для активних студентів.

Дивовижні експонати мистецтва можна знайти прямо в центрі міста. Тому Тілбург може запропонувати своїм студентам дуже яскраву студентське життя. Понад 30 000 студентів навчаються в університетах Тилбурга. Саме їх присутність допомогла перетворити місто в центр творчості та інновацій Нідерландів. Тут студенти університету Fontys вивчають творчі спеціальності.

Гарна можливість є для студентів з країн, що не входять в ЄС, які просто не відповідають критеріям для програми бакалаврату, але які мають музичні здібності, Fontys створив курс попереднього бакалавра, Pre-Bachelor. Ця програма триває 1 рік і є підготовчим роком перед програмою бакалаврату. Умови по оплаті та англійської зберігаються. Цей рік - унікальна щонайбільше заглибитися в розвиток музичних навичок.

  1. Місто Венло - третє місто, де розташований кампус Fontys. У кампусі Венло проходить перший тиждень навчання. Далі, студентів навчають як працювати над проєктами у співпраці з підприємствами, основним навичкам користування внутрішньою мережею. Надалі студентам допомагають з пошуком роботи, навчаючи різними навичками в цій області - складання резюме, грамотного портфоліо і т.д. Крім подання знань в конкретній галузі навчальної програми, викладачі приділяють особливу увагу особистому розвитку студента та інноваційним навичкам, наприклад, підприємницька діяльність, креативність і сучасні технології. Тому саме в цьому кампусі студенти вивчають сферу бізнесу і підприємницьку діяльність.

Університет Fontys підтримує хороші відносини з численними роботодавцями та співпрацює з ними як на національному, так і на міжнародному рівні. Це збільшує шанси студентів знайти хорошу роботу після закінчення практики.

Витрати на проживання в Нідерландах.

Крім оплати на навчання, студентам необхідно подбати про особисті витрати - на оренду, страховку, харчування, громадський транспорт, книги, одяг та інші загальні витрати. В середньому необхідна сума, щоб покрити ці витрати становить від 900 до 1100 євро на місяць. Навчальні матеріали та книги зазвичай купують на початку семестру, і тому доцільно зберегти потрібну суму на початку семестру. Цього має бути достатньо на вартість всіх підручників і витрати на проживання протягом перших двох місяців.

Ось деякі відомі особистості, які навчалися в Fontys

Пітер Ельберс - головний виконавчий директор (CEO) і голова національного авіаперевізника Нідерландів KLM.

Кун Хертс - технічний керівник проєкту Розетта (космічний апарат).

Роб Беккінген - старший віцепрезидент з розвитку бізнесу CI Group і колишній віцепрезидент DB Schenker.

Йоханнес Йерлінг - німецька співачка.

Щонайближчий аеропорт Ейндховен розташований в 7 км на захід від міста Ейндховен. Це другий міжнародний аеропорт після амстердамського Схіпсгол в Нідерландах. До Амстердама відстань близько півтори години машиною чи громадським транспортом, який добре налагоджений в Нідерландах. Якщо є бажання вступати до університету Fontys потрібно заздалегідь звернутися до нас в - і до 15 травня подати документи на вересень цього року.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Fontys готує вас до роботи в міжнародному середовищі, дозволяючи вам розвивати й поєднувати такі навички, як креативне мислення, бізнес-інстинкт і медіатехнології. Завдяки практичному досвіду ви дізнаєтеся різницю між просто "мати бізнес" і справді вести бізнес - то, що ми називаємо підприємництвом. Основою для всіх ваших дій і рішень є дані.
  • В університеті Fontys є окрема територія для проєктів Brainport Eindhoven. Це прекрасне середовище для початку кар'єри та становлення професійних навичок студентів. Саме тут високотехнологічні компанії розробляють і вдосконалюють сучасні промислові та споживчі товари для клієнтів у всьому світі.
  • В м.Тілбург базуються офіси транснаціональних компаній як Tesla, FUJIFILM, Sony, Ericsson, Шенкер Логистикс і Кока-Кола. Кампус Тілбург розташований на тихій околиці міста. Це хороша можливість для міжнародних студентів почати свою кар'єру!
  • Студентам, які показали хороші результати протягом першого року навчання, буде запропонована можливість взяти участь в програмі Excellence. Прагнення керівництва Fontys - щоб студенти починали свою кар'єру в Brainport!
  • Наукові ступені, отримані в Університеті Фонтіс, акредитовані Урядом Нідерландів і визнані відповідно до європейських законів.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в Fontys University of Applied Sciences

Актуальну вартість просимо уточнювати у наших академічних консультантів EDUSTEPS.

  • Програма Бакалавра - 10 140 Euro на рік
  • Програма Магістра з музики - 6970 Euro
  • Програма Магістра з хореографії - 6275 EURO

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Pre-Bachelor Bachelor Postgraduate
IELTS 5,5 5,5 5,5
TOEFL ibt 70+ 70+ 70+

Як вступити до Fontys University of Applied Sciences

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK