EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Нідерландів HAS University of Applied Sciences

4.3 / 5 (4)

HAS University of Applied Sciences

Університет прикладних наук HAS є найкращим освітнім і експертним центром на півдні Нідерландів для агропромислового сектора і має два кампуси: Hertogenbosch і Venlo. Програма навчання готує фахівців з кваліфікацією Бакалавр по 3 напрямкам англійською мовою - Horticulture & Business Management, International Food & Agribusiness.

Рік заснування 1956
Тип університету Державний університет
Напрямок університету Агротехнічний університет
Початок програм Вересень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — додатковий рік підготовки для міжнародних студентів

Програми навчання в HAS University of Applied Sciences

  • Бакалавр - 4 роки

Факультети і спеціальності в HAS University of Applied Sciences

  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Environmental Science and Agriculture
  • Geography and Geology
  • Health, Nutrition and Medicine
  • Management

Повний опис

Історія створення університету HAS

У 1956 році в Неймегені була відкрита вища школа садівництва, яка стала частиною HAS (hogere agrarische scholen gemeenschap), а 1962 року об'єднала академію KNBTB (Koninklijke Nederlandse Boeren-en Tuindersbond) в Хертогенбосе, Північний Брабант. Університет прикладних наук HAS у 2013 році Університет відкрив своє друге відділення в місті Венло, Лімбург.

У HAS дотримуються практичного підходу в освіті, що означає, що теорія і практика втілюється в роботі з компаніями на сучасному ринку. Це дає впевненість, що студенти вивчають те, що знадобиться і їм в майбутньому і що потрібно ринку сьогодні. Ось чому, незалежно від того, яку з трьох програм навчання ви виберете, у вас будуть відмінні перспективи роботи як в Нідерландах, так і за кордоном.

Уряд, агротехнічні компанії та організації шукають випускників, орієнтованих на практику, які готові працювати над рішеннями завдань для майбутнього світу вже сьогодні, і HAS забезпечує саме цей підхід в навчанні.

HAS це незалежний університет прикладних наук, що спеціалізується на навчанні в продуктах харчування, сільському господарстві, садівництві, природи та навколишнього середовища. Він розташований в Хертогенбосе, регіональної столиці Північного Брабанта і Венло, Лімбурзі. Всі програми бакалаврату акредитовані Голландською організацією по акредитації та ліцензування. У 2017 році в університеті прикладних наук HAS навчалося близько 3400 студентів.

4 причини вчитися в HAS

  1. Заповзятливий університет світового рівня з комплексною програмою в галузі агробізнесу, продовольства і збереження навколишнього середовища.
  2. Прекрасні можливості для кар'єрного зростання, 70% випускників знаходять роботу протягом 2 місяців після випуску.
  3. Конкурентна плата за навчання, близько 7500 євро. Незалежний університет, який активно працює в локальному та міжнародному бізнесі.
  4. Освітня концепція спрямована на вивчення підприємницької діяльності, взаємозв'язків бізнесу та агрокультурних наук. Ці зв'язки забезпечують реальний досвід для наших студентів і викладачів, а також сильну підтримку бізнесу з точки зору інновацій, розвитку та навчання протягом майбутньої практики студентів.

Програми навчання в HAS

Чи знаєте ви, що Нідерланди є другим за величиною експортером овочів, квітів та іншої сільськогосподарської продукції у світі? Тому не дивно, що інші країни хотіли б винести уроки з цього досвіду в галузі садівництва. У програмі бакалаврату «Садівництво та управління бізнесом» студенти знайдуть ключ до успіху в Нідерландах і дізнаються все про технічні інновації та методи виробництва. Все це вже відбувається в міжнародному середовищі, зі студентами з усього світу.

Англомовна програма бакалаврату «Садівництво та управління бізнесом» познайомить вас зі світом рослин і всім ланцюжком від виробника до споживача. Ви будете проходити технічні курси за інноваційними методами вирощування, а також дізнаєтеся про управління та організації, національної та міжнародної торгівлі, маркетингу та продажу.

Ви можете вибрати одну з трьох спеціалізацій:

  • * Прикладні дослідження рослин
  • * Глобальна торгівля та управління бізнесом
  • * Технологія вирощування рослин

Програма навчання англійською мовою International Food & Agribusiness навчить, як виробляти та обробляти продукти харчування в різних країнах і культурах. Економічне використання ресурсів є частиною навчання на цьому факультеті. Студенти розробляють корисні рішення і методи корисного харчування, екологічно цінні для людини, рослинного і тваринного світу, і планети в цілому. Ви навчитеся як виробляти здорову їжу, безпечно збільшуючи обсяги виробництва. Тут же Ви дізнаєтеся про міжнародне співробітництво, особливості експорту в різні країни, освоїте навички підприємництва. Тоді ви зможете вести стійкий бізнес у світі продуктів харчування та агробізнесу.

На другому році навчання студент можете вибрати один з трьох напрямів для спеціалізації та майбутньої професійної практики:

  • - Тваринництво
  • - Рослинництво
  • - Харчова промисловість та Nutritio

Особливості проживання в HAS

Міжнародний офіс підтримує вас як іноземного студента в пошуку / організації житла для вашого першого року навчання. Крім надання інформації про те, як шукати кімнату самостійно, ми пропонуємо допомогу Служби розміщення, де можна знайти мебльовані студентські кімнати. 

Вартість оренди кімнати варіюється від 300 євро до 600 євро на місяць. Ще третина вашого доходу піде на їжу. Ви можете харчуватись в кафе, але найдешевший спосіб - це приготувати їжу самостійно або разом з сусідами по кімнаті. Третина ваших витрат піде на страхування, книги, поїздки та відпочинок.

Студенти з країн, що не входять в ЄС, які хочуть отримати роботу під час навчання, повинні мати дозвіл на роботу (TWV). Ваш роботодавець повинен подати заяву на отримання цього дозволу від вашого імені. Студенти не з ЄС можуть вибирати між роботою максимум 16 годин на тиждень або річною роботою протягом червня, липня і серпня. Чи не дозволено реалізувати ці два плани одночасно.

Дозвілля

Студенти можуть отримати знижки в різних барах, ресторанах, перукарнях, музеях і кінотеатрах. У більшості випадків вам потрібно показати студентський квиток, щоб отримати знижку. Студенти HAS отримують студентський квиток у вересні.


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Доступні курси вже зараз на такі теми: Онлайн курс Зростання без денного світла Онлайн курс Гриби Онлайн курс Селекція рослин для НЕ селекціонерів Онлайн курс Фізіологія рослин Онлайн курс Smart Farming в молочному секторі
  • Всі ці теми є частиною програми навчання в HAS - знаючи ці секрети, Ви можете почати агробізнес у себе вдома.
  • Студенти не з ЄС можуть вибирати між роботою максимум 16 годин на тиждень або роботою влітку, протягом червня, липня і серпня. Чи не дозволено реалізувати ці два плани одночасно.
  • У програмі бакалаврату "Садівництво та управління бізнесом" студенти знайдуть ключ до успіху в Нідерландах і дізнаються все про технічні інновації та методах виробництва. Все це вже відбувається в міжнародному середовищі, зі студентами з усього світу.
  • Програма навчання англійською мовою International Food & Agribusiness навчить, як виробляти та обробляти продукти харчування в різних країнах і культурах, і як цього можна досягти сталих, з повагою до людей і навколишньому середовищу.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в HAS University of Applied Sciences

Університет HAS надає навчання на програмі Бакалавра, яка триває 4 роки.

Програма Бакалавра - 7550 Euro в рік

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Bachelor
IELTS 6,0
TOEFL Ibt 70+

Як вступити до HAS University of Applied Sciences

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK