EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Італії Instituto Europeo di Design

4 / 5 (3)

Instituto Europeo di Design

Istituto Europeo di Design - це приватна дизайнерська школа в Італії, яка була заснована в 1966 році Франческо Мореллі. Навчання в Європейському Інституті Дизайну організовано за 4 основними напрямками: дизайн, мода, візуальні комунікації та менеджмент. Школа пропонує студентам програми: бакалавр, магістр, однорічні професійні програми та короткострокові літні програми для школярів і студентів.

Рік заснування 1966
Тип університету  Приватний університет
Напрямок університету Академія моди та дизайну
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Instituto Europeo di Design

  • Диплом бакалавра
  • Диплом магістра
  • Короткострокові програми сертифікатів

Факультети і спеціальності в Instituto Europeo di Design

  • Design
  • Fashion
  • Visual Arts
  • Communication
  • Management
  • Art

Повний опис

Istituto Europeo di Design - це приватна дизайнерська школа в Італії, яка була заснована в 1966 році Франческо Мореллі. Навчання в Європейському Інституті Дизайну організовано за 4 основними напрямками: дизайн, мода, візуальні комунікації та менеджмент. Школа пропонує студентам програми: бакалавр, магістр, однорічні професійні програми та короткострокові літні програми для школярів і студентів.

Сьогодні Istituto Europeo di Design (IED, Європейський Інститут Дизайну) працює в кампусах, які розташовані в Італії, Іспанії та Бразилії. В Італії Європейський Інститут Дизайну знаходиться в Римі, Мілані, Флоренції, Турині та в Венеції. Кожен кампус пропонує свої напрямки підготовки та спеціальності, тому, перед тим як вибрати програму обов'язково пройдіть консультацію з академічним консультантом EDUSTEPS. В Іспанії кампуси IED розташовані в містах Барселона і Мадрид.

Кампус інституту IED в кожному місті, пропонує прекрасне технічне оснащення. Це дає можливість студентам успішно засвоїти навчальні програми, пройти практичну підготовку і займатися дослідженнями в області моди та дизайну.

Learning by doing - це метод навчання, який використовується у всіх кампусах академії моди. Він полягає в тому, що студенти набувають насамперед практичний досвід під час навчання в Istituto Europeo di Design. Студенти беруть участь в лабораторних заняттях, в проєктах реальних компаній, і в розробці дизайнерських рішень для компаній, з якими веде співпрацю IED. Європейський Інститут Дизайну веде тісну співпрацю з безліч компаній, агентств, і студій, які працюють в області дизайну, моди, комунікацій та мистецтва.

Факультети / школи в Institute Europeo di Design

Design

Interior Design / Product Design / Transportation Design / Strategic Design / Sustainable Design / Space Design Methodology / Scenography And Exhibition Spaces Design

Дизайн є ключовою складовою в кожній області виробництва. Дизайнер IED за визначенням є новатором форм і функцій, інтерпретатором часу, провісником майбутніх тенденцій. IED навчає професіоналів, які є першопрохідцями, які вміють працювати в самому різному оточенні: від інтер'єру дизайну до муніципальних конкурсів, від транспорту до освітлення, від іграшок до послуг і стратегій.

Fashion

Fashion Design / Jewelry Design / Fashion Marketing / Fashion Communication / Fashion Management / Fashion Stylist And Editor

Мати справу з модою означає інтерпретувати сучасні культурні, соціальні, економічні та смакові тенденції, виходити за рамки цього і дивитися в майбутнє. IED навчає творчих професіоналів, які можуть управляти різними етапами виробничого процесу: від стратегії до розробки, від виробництва до логістики, від продажів до маркетингу і бренд-комунікацій.

Visual Arts

Sound Design / Video Design / Photography / Graphic Design / Illustration / Brand Design / Art Direction

Наш світ наповнений образами та звуками, які є основними засобами, щоб передати цінність і важливість наших ідей і виробів. Те, як представлені концепція або проєкт, більше не вважається просто доповненням, це найважливіша частина роботи. Підхід IED до візуального мистецтва робить акцент на різнопланове навчання, що об'єднує гуманістичний підхід до досліджень і експериментальні лабораторії. IED навчає професіоналів, здатних працювати з кіно, мистецтвом, музикою, комунікаціями, анімаційною графікою, 3D анімацією, інтерактивним дизайном, цифровим мистецтвом, громадським мистецтвом, виконавським мистецтвом і інтерактивними інсталяціями.

Communication and Management

Brand Management And Communication / Business Design / Strategic Design Labs / Innovation Strategies And Entrepreneurship / Event Management / Digital Communication

IED навчає професіоналів, які можуть критично підходити до соціальних і культурних явищ, свідомо будувати ідеї та думки, розробляти інноваційні та нестандартні проєкти, створювати нові бренди, застосовувати знання у сфері багатьох дисциплін і креативність і орієнтуватися на потреби сучасних компаній. Підхід IED до навчання заснований на філософії управління дизайном, яка поєднує в собі стиль мислення, сприйняття і методології дизайнерів з життєздатністю бізнесу, стратегії управління та розуміння ринкової вартості проєкту.

Art

Business For Arts And Culture, Arts Management / Curatorial Practice / Museum Experience Design / Conservation And Restoration Of Cultural Heritage / Contemporary Art Conservation

Світ мистецтва і творчих індустрій поєднує в собі і художників і дизайнерів, і професіоналів, які супроводжують і доповнюють креативну роботу. Сучасне мистецтво, управління культурою і збереження спадщини вимагають специфічних знань і навичок. IED охоплює курси різної тривалості й рівнів, присвячені всім, хто хоче почати або перенаправити свою кар'єру з цих дисциплін.

Як вступити в Європейський інститут дизайну

Вступити в Європейський інститут дизайну студенти можуть після школи або університету. Основні вимоги для вступу:

- Атестат про повну загальну середню освіту або диплом бакалавра

- Тест на знання англійської, італійської або іспанської мови

- Мотиваційний лист

Для вступу на програми студентам обов'язково необхідно надати творче портфоліо. Вимоги до портфоліо ви зможете дізнатися у менеджера EDUSTEPS, який буде супроводжувати вас на кожному етапі зарахування до Європейського інституту дизайну.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Мережа IED налічує більш ніж 1900 лекторів: успішних професіоналів, які забезпечують як теоретичні лекції, так і практичну роботу над проєктами, відповідно до їх бачення і досвіду роботи
  • Місія IED - надавати молодим талантам ретельну підготовку - як теоретичну, так і практичну, передавати їм «Design Knowledge and Mindset», які стануть ключовими факторами успіху в їх кар'єрах.
  • Філософія "Learning by doing" - це абсолютно необхідна частина навчання. Участь в численних лабораторних заходах і спеціальних проєктах поряд з регулярним відвідуванням лекцій.
  • IED - це єдина 100% італійська міжнародна мережа шкіл дизайну.
  • IED входить до складу CUMULUS Міжнародної асоціації університетів і коледжів мистецтв, дизайну і засобів масової комунікації, а також має нагороду Erasmus Charter for Higher Education 2014-2020.
  • Серед відомих випускників IED - креативні директори Valentino Марія Грація Кьюрі та П'єрпаоло Піччолі; модний дизайнер Prada Вінченцо Латтанцио; старший дизайнер ювелірної лінії Versace Лука Бруні боса.

Вартість навчання в Instituto Europeo di Design

У вартість навчання в Istituto Europeo di Design не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті Istituto Europeo di Design може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

  • Бакалаврат: від 16 000 євро в рік
  • Магістратура: від 16 000 євро в рік
  • Короткострокові програми: від 2000 євро

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

DIPLOMA / CERTIFICATE BACHELOR POSTGRADUATE
IELTS 5,5 5,5 5,5
TOEFL ibt 70+ 70+ 70+

Як вступити до Instituto Europeo di Design

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK