EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Канади Confederation College

4.5 / 5 (2)

Confederation College

Перевага академічних програм Confederation College of Arts and Technology - їх практична спрямованість. Коледж є беззмінним лідером серед навчальних закладів Онтаріо за коефіцієнтом зайнятості.

Рік заснування 1967
Тип університету Державний університет
Напрямок університету College of Applied Arts and Technology
Початок програм Травень, вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Confederation College

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Сертифікат (1 рік)
  • Диплом (2 -3 роки)
  • Пост дипломна освіта (1 рік)

Факультети і спеціальності в Confederation College

Повний опис

Confederation College - канадський коледж був заснований для підготовки фахівців прикладних професій. Коледж є хорошою альтернативою університетам Канади, які готують теоретиків і дослідників. Раніше, більшість студентів здобували вищу освіту в Канаді в університетах. Вважалося, що після закінчення університетського ступеня у студентів більше можливості для працевлаштування. Зараз картина кардинально змінилася. Більша частина сучасних канадських студентів, а також студентів з України, обирає навчання в коледжі, де, отримавши диплом за 2-3 роки, студент може почати працювати й вже на основі свого робочого досвіду будувати подальші плани навчання і професійного вдосконалення.

Confederation College славиться високою якістю підготовки фахівців, 96% довіри роботодавців до рівня знань і практичних навичок. Спеціальності та програми розроблені при тісній взаємодії з провідними компаніями-лідерами індустрії, в першу чергу випускники коледжу забезпечують професійний запит Північно-Західного Онтаріо - регіону, рівного за площею Франції, але є і ряд унікальних програм національного і міжнародного статусу, випускники яких мають попит як у всій Канаді, так і за кордоном.

Для студентів з України, важливою частиною навчання є стажування і можливість працювати під час навчання. Студенти довгострокових програм по досягненню 17 років, отримують дозвіл на роботу в Канаді - Work Permit, одночасно з отриманням студентського перміту.

Канадський коледж, Confederation College, пропонує програми різного типу: сертифікати, дипломи, пост дипломні програми та інтенсивні програми професійної підготовки. Всі програми акредитовані на провінційному і державному рівні. Отримавши диплом в Confederation College, ви можете бути впевнені в якості освіти, визнання диплома і потрібність професії.

Часто, ми рекомендуємо коледж Confederation College студентам, яким необхідно отримати необхідну підготовку для подальшого навчання в престижному університеті Канади. У коледжі також існують програми підготовки до подальшого навчання на програмі магістратури.

Найпрестижнішими факультетами в коледжі вважаються факультети Авіації, інженерії, Технологій та природних ресурсів, Медіамистецтва та ін. Популярною програмою Confederation College вважається Dental Hygiene, яка ідеально підходить для студентів, які отримали спеціальність стоматології в Україні й хочуть продовжити навчання в Канаді. Це напряму не пропонується в інших коледжах для іноземців, тому програма має попит і перспективна.

Thunder Bay має високий середній показник освіченості, на порівняно невелику кількість жителів припадає 4 ВНЗ: наш Confederation College, Університет Lakehead, Школа Медицини та Школа Права - така концентрація вищих навчальних закладів пояснюється тим, що випускники ВНЗ забезпечують професійний запит регіону, по території рівного Франції. Крім того, багато програм нашого Коледжу мають статус національний і міжнародний.

Регіон Північно-Західного Онтаріо - розвивається і перспективний, і відповідно вимагає фахівців в самих різних областях, що робить його особливо привабливим для наших студентів. Основні господарсько-економічні напрямки: видобувна, сільськогосподарська, лісова промисловість, в місті знаходиться 3-ий за величиною в Канаді міжнародний морський порт - вся продукція, вироблена центральною частиною Канади через цей термінал слід в східну Канаду, США і через річку Сент-Лоуренс по всьому світу. 15% населення Thunder Bay працюють у сфері медпослуг, оскільки дуже розвинений американський медичний туризм - наші випускники факультету охорони здоров'я легко знаходять працевлаштування. Уже під час навчання студенти отримують безліч пропозицій для роботи парт-тайм, волонтерської діяльності (а ми ж знаємо, що праця волонтера вносить величезний бонус в його резюме!) І не тільки у вигляді типово "студентських" підробітки, але і по інженерним, дизайнерським, соціальним і іншим спеціальностям. А вартість проживання значно нижче, ніж в більших містах.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Коледж ідеально підходить для тих студентів, які хочуть здобути професійну освіту за 1-2 роки після закінчення школи в Україні або університету.
  • Студенти з України мають право на роботу до 20 годин під час навчання і до 40 годин під час канікул. Нема потреби отримувати додатковий дозвіл на роботу.
  • Confederation College славиться високою якістю підготовки фахівців, 96% довіри роботодавців до рівня знань і практичних навичок. Спеціальності та програми розроблені при тісній взаємодії з провідними компаніями-лідерами індустрії.
  • Після закінчення коледжу студенти отримують дозвіл на роботу - Posr Graduation Work Permit тривалістю від 1 року до 3 років.
  • Практика є обов'язковою частиною навчальної програми. У деяких випадках практика може бути навіть оплачуваною і проносити студенту невеликий прибуток.
  • Популярною програмою Confederation College вважається Dental Hygiene, яка ідеально підходить для студентів, які отримали спеціальність стоматології в Україні й хочуть продовжити навчання в Канаді.

Вартість навчання в Confederation College

У вартість навчання не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в коледжі Confederation College of Applied Arts and Technology може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

  • Англійська мова для академічних цілей: від 4000 CAD (4 місяці)
  • Сертифікат / диплом: від 12 000 CAD рік навчання
  • Пост дипломна освіта: від 14 000 CAD рік навчання

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

DIPLOMA / CERTIFICATE POSTGRADUATE
IELTS 6,0 6,5
TOEFL ibt 79+ 88+

Як вступити до Confederation College

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK