EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Канади George Brown College

5 / 5 (4)

George Brown College

George Brown College (Джордж Браун Коледж) - найбільший коледж Канади, який фінансується державою. Це провідний коледж для іноземних студентів (понад 100 країн). Коледж відомий своїми якісними освітніми програмами, орієнтованими на практику, які мають позитивні відгуки у студентів.

Рік заснування 1967
Тип університету Державний університет
Напрямок університету College of Applied Arts and Technology
Початок програм Травень, вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в George Brown College

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Сертифікат (1 рік)
  • Диплом (2 -3 роки)
  • Диплом бакалавра (4 роки)
  • Пост дипломна освіта (1 рік)

Факультети і спеціальності в George Brown College

Повний опис

George Brown College of Applied Arts and Technology є найбільшим коледжем Канади, який фінансується державою. Коледж був заснований в 1967 році як професійне вищий навчальний заклад. Сьогодні ВНЗ нараховує 23 500 студентів, 4300 студентів - іноземці, 100 національностей. Студенти вчаться в 3 сучасних кампусах. 

Джордж Браун Коледж і його кампуси, вдало розташовані в центрі Торонто. Торонто - економічний і бізнес-центр Канади. Тут розташована велика кількість провідних канадських компаній. Оскільки роботодавці шукають студентів, випускників канадських університетів і коледжів, з певними знаннями й практичними навичками, Джордж Браун націлений тільки на розвиток якісних професійних навичок у студентів. Для коледжу важливо, щоб його випускники були популярні та могли успішно працювати в канадських компаніях. Залучений в економічне та соціальне життя в місті Торонто, професійно скласти резюме, пройти співбесіду і влаштуватися на роботу за фахом в Канаді. 

Практика є обов'язковою частиною багатьох програм коледжу Джордж Браун. Завдяки практичному досвіду роботи студенти отримують необхідні знання та досвід, який вже записаний в їх резюме. Під час навчання в коледжі Джордж Браун, студенти можуть офіційно працювати на кампусі навчального закладу і поза кампусом. Їм нема потреби оформляти дозволи на роботу зі студентською візою, що діє, в Канаду - Study Permit. (Читайте: Робота під час навчання в коледжі Канади). 

Майбутні студенти можуть вступити на одну зі 150 спеціальностей коледжу Джордж Браун. Навчальні програми ВНЗ розробляються академічними фахівцями й викладачами спільно з провідними компаніями Канади. Вони постійно оновлюються, позаяк індустрія розвивається і змінюються вимоги роботодавців. 

Студенти з України надходять в коледж Джордж Браун і вчаться на одній з програм: 

Підготовчий курс англійської: призначений для студентів з низьким рівнем англійської мови. Програма складається з 9 модулів або рівнів, тривалістю 8 тижнів кожен. Після закінчення програми студенти продовжують навчання на програмі сертифіката, диплома, бакалавра або пост дипломного навчання. 

Диплом / Сертифікат / Advanced Diploma: призначені для випускників шкіл і університетів, які хочуть змінити спеціальність і отримати професійну освіту за короткий термін від 1 до 3 років. 

Постдипломна освіта / Post Graduate Certificate - ідеально підійде для випускників університетів України, які бажають продовжити навчання в Канаді за своєю спеціальністю. Професійні програми розраховані на 8-12 місяців навчання. У програму навчання часто входить стажування в компаніях Торонто. Після закінчення студенти з успіхом отримують дозвіл на роботу в Канаді. 

Бакалаврат: повну вищу освіту для випускників шкіл України. Тривалість навчання 4 роки. Програми дозволяють студентам пройти стажування та отримати необхідний професійний досвід для подальшого працевлаштування. 

Коледж Джордж Браун дає можливість продовжити навчання в університеті Канади та отримати диплом бакалавра. Програма University Transfer Program призначена для студентів, які хочуть вчитися в канадському університеті, заощадити на перших двох роках навчання і не витрачати додатковий рік на підготовку, адже вступити на програму вони можуть відразу після закінчення школи.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Щорічно в коледжі проходить навчання 23 500 студентів, з них 4300 міжнародних студентів.
  • Понад 150 програм навчання для студентів з України, з можливістю отримати різні кваліфікації: диплом, сертифікат, пост дипломне навчання.
  • Центр розвитку кар'єри допомагає іноземним студентам у пошуку роботи, практики й професійному визначенні.
  • Можливість роботи під час навчання 20 годин на тиждень на кампусі й поза кампусом. Дозвіл на роботу студенти отримують разом зі студентською візою.
  • По закінченню навчання в канадському коледжі Джордж Браун випускники отримують дозвіл на роботу від 1 року до 3 років. Тривалість залежить від програми навчання.
  • Сучасні кампуси в самому центрі Торонто. Тут розташована велика кількість провідних канадських компаній.

Вартість навчання в George Brown College

У вартість навчання не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка й інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в коледжі George Brown College може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

  • Англійська для академічних цілей: від 5000 CAD (4 місяці) 
  • Диплом / Сертифікат / Пост дипломне навчання: від 11 400 CAD (2 семестри) 
  • Диплом бакалавра / спеціальність медсестринська справа: від 15 000 CAD (2 семестри)

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

DIPLOMA / CERTIFICATE BACHELOR POSTGRADUATE
IELTS 6,0 6,5 6,5
TOEFL ibt 80+ 84+ 92+

Як вступити до George Brown College

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK