EDUSTEPSДописиНавчання в США Американські університети ASU, Pace University, Northeastern University і University of Tulsa оновили знижки
Американські університети ASU, Pace University, Northeastern University і University of Tulsa оновили знижки

Американські університети ASU, Pace University, Northeastern University і University of Tulsa оновили знижки


США відомі своїми щедрими стипендіями для студентів, які планують здобувати вищу освіту в університетах Америки. З року в рік все більше американських університетів пропонує щедре фінансування для студентів, у яких високий рівень володіння англійською мовою або середній бал GPA, або для тих студентів які отримали високі результати за стандартизованими тестами GMAT, GRE, SAT або ACT.

Стипендія / знижка - хороша можливість знизити вартість навчання в університеті США на програмах бакалаврату або магістратури на 10000 або навіть на 20 000 Доларів США!

В цьому році, ще 4 університети-партнера EDUSTEPS в США оголосили про щедрих знижки для студентів, які хочуть вчитися в США на програмах бакалаврату або магістратури: Northeastern University, Pace University, Tulsa University, Arizona State University.

Запис на швидку консультацію

Давайте розглянемо в деталях, як вступити до університетів США з такою хорошою знижкою? Як ви можете отримати цю знижку?

Стипендії на навчання в Northeastern University

Знижки до 70% на програми магістратури

1 Бізнес-школа D'Amore McKim

Ви плануєте вчитися на програмі MBA або отримати ступінь магістра Master of Science по бізнесу в престижній бізнес-школі університету? Для вас автоматично передбачені два варіанти отримання знижки на навчання:

70% від вартості навчання на програми магістратури по бізнесу MBA для студентів, з результатом GMAT 650

15 000 $ знижка для студентів, які планують навчатися на програмах магістра наук з бізнес напрямками, з результатом GMAT 600

* Просимо звернутися до менеджера компанії EDUSTEPS за більш детальною інформацією щодо умов отримання знижки.

2 Школа права в Northeastern University

Цього року студенти можуть бути приємно здивовані щедрими знижками на навчання в юридичній школі LLM! Можливо це ваш варіант? Звертаємо вашу увагу, що програми по праву доступні міжнародним студентам і навіть деякі програми дають можливість здати bar exam і стати практикуючим юристом в США.

- Знижка в 20-40% від вартості навчання - це середня сума стипендії, яку отримують студенти

- Знижка 100% від вартості навчання для тих студентів, які мають академічні відмінності і досягнення в області права.

3 Стипендія лояльності Double Husky

Студенти, які планують отримувати диплом магістра в американському університеті Northeastern University, можуть отримати під час вступу 25% знижку на навчання на більш ніж 100 напрямків на програмах Магістратури.

4 Знижка Global pathways - для учасників підготовчої програми

Студенти, які не можуть надійти на програми магістратури на пряму, через низький бали з англійської, можуть надійти на підготовчу програму при університеті. Після закінчення підготовчої програми студенти можуть отримати стипендію в розмірі 5000 доларів США на основі високої успішності в процесі навчання.

Знижка на навчання в університеті Pace University

Знижки від 16 000 до 31 000 для студентів програм бакалаврату

У цьому університеті зараз можливі знижки для першокурсників за високий академічний бал за атестатом, високий рівень англійської мови та високий результат по тесту SAT або ACT.

1 Знижки на програми бакалавра (прямий вступ)

- Pace University New York City кампус пропонує 16 300-20 300 $ знижки на програми бакалавра, на кожен рік навчання

- Pace University Westchester кампус пропонує 25 500-31 000 $ знижки на програми бакалавра, на кожен рік навчання

* Обов'язкова умова для отримання знижки - результати по іспиту SAT або ACT.

Знижки на програми бакалавра, для студентів, які переводяться з університетів в Україні

- Знижка 8 000 до 15 000 доларів США в рік. Умова для отримання знижки: високий академічний бал високий рівень володіння англійською мовою.

2 Знижки на програми магістратури

Сума стипендії 1500 $ до 6000 $ за високий академічний бал за дипломом бакалавра і високий рівень англійської мови.

Стипендія Westchester progression scholarship

3500 $ - 7000 $ така знижка надається студентам, які вступають на магістерську програму після попереднього року підготовки

Стипендії на навчання в Arizona State University

Студенти, які планують вступати на програми бакалавра та магістра в державному університеті Арізони, можуть отримати гідні знижки на навчання на підставі високого академічного балу, тесту з англійської та тестів SAT / ACT / GRE / GMAT

1 Школа інженерного мистецтва ім.Фултона - програми бакалавра

- Знижка від 2 000 до 10 000 $, для отримання знижки студентам необхідно показати середній бал GPA - 3.0 +, TOEFL - 90 балів / IELTS 7.0 балів.

Знижки на програми бакалавра, для студентів, які переводяться з інших університетів України

Якщо ви плануєте робити переклад з 1 - 3 курсу програми бакалаврату в Україні на програми бакалаврату в університет Arizona State University, ви можете претендувати на знижку в 10 000 $ на рік. Умова для отримання знижки: GPA 3.25+, TOEFL - 80 / IELTS 6.5

2 Стипендії для програм магістратури в Arizona State University

Університет пропонує щедрі знижки від 2 000 $ до 10 000 $ на програми магістратури в школах бізнесу та інженерії - W.P. Школа бізнесу Кері та Школа інженерного мистецтва ім. Фултон

Стипендії на навчання в The University of Tulsa

Університет надає знижки до 16 000 $ на програми бакалавра тим студентам, які показують високі академічні показники, здали тест з англійської мови або пройшли підготовчу програму на базі університету. Вступити до університету студенти можуть на основі атестата про повну загальну середню освіту.

Для тих студентів, хто по закінченню програми отримує диплом IB, автоматично нараховується знижка 3000 $ на рік навчання.

Отже, Ви ознайомилися з великою кількістю інформації, цифр і назв університетів. Ми розуміємо, що можливо ви побачили багато нової інформації і нових термінів, але головне питання - як отримати знижку в американському університеті залишилося актуальним. Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує майбутнім студентам пройти особисту консультацію з нашими академічними консультантами, щоб оцінити свої шанси на отримання знижки в університетах Northeastern University, Pace University, University of Tulsa, Arizona State University

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK