EDUSTEPSДописиНавчання в США New York Film Academy в Києві
New York Film Academy в Києві

New York Film Academy в Києві


Раді вам повідомити, що вже 1 листопада до Києва приїжджає представник приймальної комісії нью-йоркської академії кіно New York Film Academy для проведення прослуховувань: Auditions and Portfolio Reviews!

Прослуховування (або надання портфоліо) є необхідною умовою для вступу на такі довгострокові програми:

  • - One-Year Conservatory Program
  • - Two-Year Conservatory Program
  • - Associate of fine arts
  • - Bachelor of fine arts
  • - Bachelor of arts
  • - Master of fine arts
  • - Master of arts

Зазвичай, наші студенти готують портфоліо або монологи в електронному вигляді, ми допомагаємо правильно їх оформити і відправляємо в університет разом з документами до приймальної комісії.

Але особиста зустріч з представником кіноакадемії - це можливість продемонструвати свої навички і таланти, дізнатися більше про програми навчання і життя університету, а також взяти участь у відборі студентів, які хочуть отримати знижку на навчання.

Як взяти участь в прослуховуванні в NYFA в Києві

1 Подати заявку на навчання в NYFA через EDUSTEPS

2 Оплатити реєстраційний внесок університету в розмірі 65 $

3 Підготувати монолог або портфоліо*

*Що саме вам потрібно надати залежить від обраної програми. Детально про вимоги ви можете дізнатися на безкоштовній консультації з нами.

Запис на швидку консультацію

Якщо вас цікавлять курси акторської майстерності в Нью-Йорку, вам варто скористатися цією можливістю, оскільки особиста зустріч збільшує ваші шанси на навчання в New York Film Academy.

Нагадаємо, що New York Film Academy - це багатопрофільний університет в США. Він пропонує широкий вибір програм, які розроблені за високими стандартами індустрії кіно. В акторській школі ви можете вчиться за такими напрямками: акторська майстерність, фотографія, режисура документального кіно, продюсування, сценарна майстерність, 3D анімація і візуальні ефекти і ін.

Як ми зазначали вище, для вступу на програми крім знання англійської і хороших оцінок вам потрібно пройти конкурсний відбір. Загальні вимоги та рекомендації ми постаралися коротко описати нижче.

Acting Audition Requirements

Наприклад, для вступу на програму Acting for Film (акторська майстерність) вам потрібно підготувати два сучасних, контрастних монологу, тривалістю 60 - 90 секунд з відомої п'єси або сценарію англійською мовою.

Прочитайте різні добірки матеріалів, поки не знайдете те, що найбільш ближче до вас. Під час читання ви повинні "вжитися в роль", щоб проявити максимально можливий рівень емоцій.

Але, як кажуть, не стискаючи палицю: монолог не повинен бути сексуального, релігійного чи насильницького характеру. Вибирайте твори, які відповідають вашому віку і дають можливість проявити унікальність вашої особистості і продемонструвати сильні сторони.

Корисні ресурси для пошуку монологу:

  • http://www.monologuearchive.com
  • http://stageagent.com
  • http://monologue.blogger.com
  • http://whysanity.net

Як підготуватися до прослуховування?

Коли ви визначилися з вибором монологу, вам потрібно "зробити його своїм" - вивчити текст напам'ять і відпрацювати його так, щоб під час виконання глядач вам повірив.

Якщо ви вибрали п'єсу з фільму, вчити слова краще з записаного тексту, а не переглядати оригінальне виконання актора. Вам потрібно проявити свою унікальну інтерпретацію матеріалу.

Musical Theatre Audition Requirements

Для проходження прослуховування на програму Professional Conservatory of Musical Theatre ви повинні підготувати дві контрастні музичні театральні пісні і один монолог з сучасної американської п'єси (кожна п'єса повинна бути приблизно 60-90 секунд).

На зустріч вам потрібно взяти з собою мінусовку акомпанементу на USB або мобільному пристрої (тільки інструментальне, без вокалу). Виконання капели (спів без музики) не допускається на прослуховуванні.

Вам не потрібно ставити танцювальний номер і ви не повинні використовувати реквізит або мікрофон. Матеріали, які ви вибираєте повинні відповідати вам (за віком і типажу).

Важливо пам'ятати, що ви не просто виконуєте пісню, а повинні зіграти її. Так що знайдіть п'єси, які схвилювали вас і дозволяють розкритися емоційно. Чим більше ви пов'язані з обставинами персонажа, тим більше ми можемо побачити ваш талант і особистість.

Portfolio Requirements

Портфоліо ваших робіт може містити креативні зразки на різних етапах розробки або в якості завершеної роботи. Приклади робіт можуть варіюватися від малюнків, концептуальних ілюстрацій, короткометражних фільмів, віршів, оповідань, розкадрувань, дизайнів, фотографій, тривимірних моделей або цифрових зображень. Студенти можуть вибрати збірний сценарій або розповідь (максимум 10 сторінок).

Портфоліо - це не просто папка з файлами або посилання на ролик на youtube. Ми допомагаємо з оформленням ваших робіт належним чином відповідно до вимог академії.

Крім особисто ваших робіт, в портфоліо можна включити проекти, над якими працювали не тільки ви. Для цього потрібно написати додаткове пояснення вашої ролі в житті проекту, на якому етапі роботи ви підключилися і який внесок внесли.

Для докладної інформації про зустріч з представником нью-йоркської академії кіно, а також про програми навчання і нашої допомоги зі вступом в NYFA і оформлення портфоліо звертайтеся до нас:

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK