EDUSTEPSДописиНавчання в США Стипендії на навчання в New York Film Academy для українських студентів
Стипендії на навчання в New York Film Academy для українських студентів

Стипендії на навчання в New York Film Academy для українських студентів


Друзі, період вступу до американських вишів тільки почався, а університети США нас не припиняють дивувати щедрими знижками та стипендіями. Ми часто пишемо про різні види стипендій, які можуть отримати студенти з України на навчання в США. Сьогодні ми хочемо поділитись ще одною радісною новиною і звичайно можливістю для наших клієнтів – стипендії від New York Film Academy.

Думаю, що ви часто чули про те, що отримати стипендію/знижку на навчання на творчих спеціальностях, таких як кіномистецтво, акторська майстерність, дизайн, доволі важко. Це дійсно так. Багато університетів та коледжів у США, які готують студентів у творчих напрямках, не пропонують знижки. Основна причина, що для того, щоб отримати знижку, необхідно оцінити не тільки академічну успішність (оцінки), але й творчий потенціал, а це зробити важко, особливо для тих, хто вступає до університету за кордоном (з України у нашому випадку).

Але у цьому розі сталось щось неймовірне. New York Film Academy оголосив про декілька стипендій, які вони готові дати майбутнім студентам (у тому числі й студентам з України) базуючись на високих академічних показниках (GPA), портфоліо, інтересів та творчого потенціалу.

Для того, щоб отримати знижку в New York Film Academy студенту потрібно подати заявку на вступ через регіонального представника – у цьому випадку через нас, освітнє агентство EDUSTEPS, а також необхідні документи, які відповідають вимогам конкурсу на стипендію та пройти інтерв’ю. Рішення щодо університету NYFA індивідуальне для кожного студента.

Розмір стипендії в NYFA

Стипендії можуть отримати знижку на кожний рік навчання в розмірі до 15000 $ (суму стипендії визначає навчальний заклад)!

Максимальна сума знижки, яку можуть отримати студенти програми бакалавра – 20000 $ на кожний рік навчання. Максимальна сума стипендії для магістерських програм – 25000 $ на рік.

ВАЖЛИВО! Стипендія не оплачує повну вартість навчання, проживання або всі витрати, пов’язані з вашим перебуванням в США. Ви повинні розраховувати, що інші витрати на навчання ви зможете оплатити самостійно. Знижки діють тільки для вартості навчання.

На стипендію можуть претендувати студенти наступних спеціальностей: 3D Animation, Acting for Film, Broadcast Journalism, Cinematography, Documentary Filmmaking, Filmmaking, Game Design, Graphic Design, Musical Theater, Photography, Producing, Screenwriting

3 види стипендій/знижок на програми New York Film Academy

1. Talent Based Award

Розмір знижки: до 15 000 $

Програми: бакалавр, магістр, однорічні та дворічні програми акторського мистецтва і кіномистецтва.

Спеціальності:3D Animation, Acting for Film, Broadcast Journalism, Cinematography, Documentary Filmmaking, Filmmaking, Game Design, Graphic Design, Musical Theater, Photography, Producing, Screenwriting

Талановитим студентам дають стипендії на основі результатів прослуховування або оцінки креативного портфоліо. Вимоги до прослуховування або портфоліо ви можете дізнатись у академічного консультанта EDUSTEPS.

Знижку можуть отримати студенти програм:

  • · 1 and 2 Year Acting for Film
  • · 1 and 2 Year Musical Theater
  • · Всі програми Бакалавра та Магістратури

2. Merit Based Award

Розмір знижки: до 15 000 $ в год

Програми: Бакалавр (всі спеціальності)

Спеціальності: 3D Animation, Acting for Film, Broadcast Journalism, Cinematography, Documentary Filmmaking, Filmmaking, Game Design, Graphic Design, Musical Theater, Photography, Producing, Screenwriting

На цей вид стипендії/знижки можуть претендувати тільки ті студенти, які поступають на програми бакалавра Bachelor of Arts и Bachelor of Fine Arts. Підставою для розгляду документів на знижку є високий бал GPA 3,25 та вище, результати тесту SAT/ACT та грамоти, нагородження, портфоліо, роботи та інше.

Іноземні студенти (студенти з України) повинні зробити евалюацію своїх оцінок та переклад оцінок на американську систему, через організацію WES. Більш детальну інформацію про евалюацію ваших оцінок ви можете дізнатись у менеджера EDUSTEPS.

3. Matthew Modine Masters Scholarship

Розмір знижки: до 15 000 $ в год

Програми: магістратура

Спеціальності: 3D Animation, Acting for Film, Broadcast Journalism, Cinematography, Documentary Filmmaking, Filmmaking, Game Design, Graphic Design, Musical Theater, Photography, Producing, Screenwriting

Стипендії такого типу дають всього 5-10 в рік. Щоб претендувати на стипендію, студента повинен рекомендувати викладач факультету або викладач приймальної комісії. Рекомендації дають на основі особливих здібностей і талантів у сфері мистецтва.

Щоб претендувати на отримання стипендій, студентам необхідно подати в приймальну комісію додаткові документи, які можуть показати талант студента і його вклад у розвиток візуального мистецтва: портфоліо, роботи, участь у конкурсах, професійний досвід, листи рекомендації та інші.

Вимоги до абітурієнтів ви можете дізнатись у академічного консультанта EDUSTEPS.

Як отримати знижку на навчання в New York Film Academy

Для того, щоб подати документи на отримання стипендії, вам необхідно пройти наступну процедуру:

  1. Подати документи на зарахування в NYFA через освітнє агентство EDUSTEPS – ми офіційний представник університетів в Україні.
  2. Подати портфоліо у співвідношенні з вимогами академії, також необхідні документи у співвідношенні з вимогами
  3. Пройти інтерв’ю з представником комісії

Звертаємо вашу увагу, що рішення про надання знижки приймається академією індивідуально по кожному студенту. Стипендія не присвоюється автоматично. Якщо студент хоче подати документи на отримання знижки, він повинен озвучити свої наміри регіональному представнику – компанії EDUSTEPS.

Ви хочете дізнатись більше про програми New York Film Academy і умови вступу?

Залишайте ваш запит, наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом для надання більш детальної інформації.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK