EDUSTEPSДописиНавчання в США Як вступити до університету США без іспитів TOEFL або IELTS
Як вступити до університету США без іспитів TOEFL або IELTS

Як вступити до університету США без іспитів TOEFL або IELTS


Мрієте вчитись в університеті США і хочете отримати престижну американську вищу освіту, але рівень англійської мови у вас недостатній для вступу? У такому випадку рекомендуємо вам розглянути підготовчі курси для вступу до університетів США, які проводяться в мовних центрах Stafford House International в Сан-Дієго, Сан-Франциско, Чикаго і Бостоні.

Підготовка до вступу в університети США починається перш за все з вивчення англійської мови. Без тестів IELTS чи TOEFL вступити в американський університет без програм підготовки неможливо. Для цього варто приділити достатньо часу, щоб досягти необхідного мовного рівня.

Але що робити тим студентам, які все ж не знають англійську так добре, як вимагають американські університети? Чи є у них шанс навчатися в США?

Підготовчі курси в університети США: University Pathway

Для студентів c низьким рівнем англійської мови маємо чудове рішення - підготовчі курси до університетів США на базі центрів міжнародної мовної школи Stafford House, які ідеально підходять для випускників шкіл і університетів.

University Pathway - це програма, розроблена для іноземних студентів, щоб допомогти їм підвищити рівень володіння англійською мовою, підготуватися до навчання в американському університеті і допомогти із зарахуванням до вищих навчальних закладів США.

Школа Stafford House пропонує студентам вибрати один з базових курсів і додати академічні модулі, в яких основна увага приділяється академічній англійської мови та навичок навчання, які знадобляться в університеті або коледжі.

Академічні модулі курсу дають можливість зосередитися на навичках, необхідних для досягнення успіху в академічному середовищі: від навичок ведення заміток до практики читання лекцій і практики академічного письма.

Структура курсу University Pathway

Курс англійської мови

  • Кількість уроків - від 20 до 35 на тиждень
  • Навчання в групах по 10 - 15 студентів
  • Тривалість курсу визначається вашим рівнем англійської мови

Академічні модулі

  • Англійська для академічних цілей
  • Лист та граматика
  • Академічний лист
  • Навички дослідження та презентації
  • Поточні події
  • Підготовка до IELTS
  • Інші модулі загальної англійської

Незважаючи на те, що курс зосереджений на підвищенні рівня англійської мови, академічні модулі - це чудова підготовка до навчання в США.

Допомога зі вступом в університет США

Допомога в вступі до університету США потрібна всім студентам, і мовна школа Stafford House, як ніхто інший, це чудово розуміє. У зв'язку з цим, студенти, які навчаються на програмі University Pathway, отримують допомогу академічних консультантів і фахівців із зарахування до американських університетів.

Команда University Pathways Team проконсультує і проведе вас через процес вступу до університетів США:

  • Допоможе з подачею аплікацій в 3 університети США
  • Розробить індивідуальний план зарахування та підготовки до вступу в американський вуз
  • Організовує зустрічі один на один з координатором по зарахуванню
  • Гарантує вступ за умови виконання вимог університету

Переваги навчання на програмі підготовки в університеті США

Умовний лист про зарахування в університет США.

Ви можете вступити до університету США і отримати лист про зарахування ще до початку навчання на мовній програмі.

Для цього вам потрібно вибрати університет-партнер школи Stafford House (список університетів партнерів ви можете обговорити з нашими менеджерами) і подати документи на зарахування через EDUSTEPS.

Якщо ви відповідаєте всім академічним критеріям (за винятком англійської мови), ви отримаєте лист про умовне зарахування. Після цього вам потрібно тільки досягти потрібного рівня англійської мови в школі англійської мови Stafford House.

Вступ в університети США без TOEFL

Просто досягнете рівня англійської мови в Stafford House, необхідного університету-партнера, і фахівці із зарахування мовної школи допоможуть вам з перекладом в американський вуз.

Індивідуальна підтримка в процесі зарахування.

Наші академічні консультанти допоможуть вам в оформленні документів на зарахування до університетів-партнерів EDUSTEPS.

Вартість навчання на програмі підготовки до вступу в університети США

Вартість навчання на програмі University Pathway залежить від розташування центру, інтенсивності навчання і тривалості програми. Наприклад, вартість 8-ми тижневого курсу, в залежності від інтенсивності, становитиме:

  • 30 уроків на тиждень: 3280 USD
  • 35 уроків на тиждень 3600 USD

Мінімальна тривалість курсу повинна становити 8 тижнів. У мовних центрах діють знижки на програми тривалістю більше 12 тижнів.

Зверніть увагу, що додатково оплачуються реєстраційний внесок, консульський збір посольства, проживання, харчування та супровід академічного консультанта по вступу до університетів США.

Запис на безкоштовну консультацію

Вступити до університетів США на програми бакалавра або магістра ви можете без складання іспитів IELTS чи TOEFL. Для цього вам необхідно пройти курс мовної підготовки в мовних центрах школи Stafford House International.

Досвідчені викладачі навчального закладу допоможуть вам підвищити ваш академічний рівень, а академічні консультанти допоможуть в подачі документів і зарахування до престижних університетів США. Залишайте заявку на нашому сайті, щоб дізнатися більше.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK