EDUSTEPSДописиНавчання в США Найкращі університети та коледжі Каліфорнії
Найкращі університети та коледжі Каліфорнії

Найкращі університети та коледжі Каліфорнії


Найкращі університети та коледжі Каліфорнії

Вчитися в Каліфорнії - мрія кожного студента. І це не дивно, адже в навчальних закладах цього штату є багато переваг, серед яких - чудові кампуси, наукові та дослідні центри. Як же студенту з України правильно вибрати виш в Каліфорнії та успішно вступити на перший курс бакалаврату або магістратури в США?  — розповідає Олеся Шахраюк, академічний консультант EDUSTEPS.


В яких університетах Каліфорнії варто навчатись

У Каліфорнії розташовані університети світового рівня, які доброзичливо ставляться до іноземних студентів і дають їм можливість вчитися на програмах бакалаврату, магістратури та докторантури. Серед найпопулярніших навчальних закладів цього штату - Стенфордський університет, Каліфорнійський технологічний інститут (Caltech), Каліфорнійський університет в Берклі й Каліфорнійський університет в Лос-Анджелесі (UCLA).

Каліфорнійська система вищої освіти включає три державних сегменти - Каліфорнійський університет (Каліфорнійський університет), Університет штату Каліфорнія (CSU) та Коледжі Каліфорнії. Кампуси кожного з цих університетів розкидані по всій території штату.

У державних коледжах та університетах навчаються понад два мільйони студентів. Більшість учнів відвідують державні коледжі, але особливою популярністю серед іноземних студентів користуються приватні коледжі та університети, оскільки вони надають більше можливостей для отримання стипендій та знижок.

Рейтинг університетів Каліфорнії

  • Stanford University — #7 National Rankings
  • California Institute of Technology — #12 National Rankings
  • University of California Los Angeles — #19 National Rankings
  • University of California Berkeley — #22 National Rankings
  • University of California Irvine — #33 National Rankings
  • University of California Santa Barbara — #30 National Rankings
  • University of California San Diego — #41 National Rankings

Порада EDUSTEPS:Починайте готуватися до вступу в університети США з вересня поточного року, щоб у вас була можливість виконати всі вимоги університету.

Вартість навчання в університетах Каліфорнії

Навчання в Каліфорнії вважається одним з найдорожчих в США. Це пов'язано з тим, що податки тут набагато вище, ніж в інших штатах. В середньому, вартість навчання в каліфорнійських університетах складає від 18 000 доларів США до 50 000 доларів США для програм бакалаврату та магістратури.

Вартість навчання залежить від типу університету і його розташування. Найдорожчими будуть програми в містах Лос-Анджелес, Сан-Франциско.

Студентам, які хочуть вчитися в Каліфорнії, також слід враховувати високу вартість проживання - оренда житла тут становить від 1800 USD на місяць. Проживання в рік на території університету може становити від 16 000 USD.

Як EDUSTEPS може допомогти мені вступити до університету Каліфорнії

У Каліфорнії є кілька університетів, з якими ми співпрацюємо вже кілька років. Тому, якщо ви хочете підібрати для себе цікаву програму навчання та отримати якісну американську вищу освіту в США, записуйтеся до нас на консультацію - і ми допоможемо вам вступити в найкращий навчальний заклад Каліфорнії.

Нагадаємо, що ми - освітнє агентство EDUSTEPS - надаємо повний комплекс послуг по зарахуванню до університетів США (від вибору навчального закладу до подачі документів на студентську візу).

Запис на швидку консультацію

Los Angeles City College

Розташування: Лос-Анджелес

Програми: Диплом, сертифікат, молодший спеціаліст

Для кого: випускники шкіл та університетів України

Вартість навчання: від 10 000 USD в рік

Якщо ви хочете істотно знизити вартість вищої освіти в США, зверніть увагу на цей коледж. Тут студенти можуть вчитися перші два роки та отримати диплом Associate Degree, після чого зробити трансфер на третій курс програми бакалаврату в UCLA, University of California Berkeley або в інші виші системи University of California або California State University.

Цей варіант навчання ідеально підійде випускникам університетів України, які хочуть підтвердити свою освіту в США, навчаючись на програмах з подальшим отриманням професіональних сертифікатів і дипломів.

UCLA Extension

Розташування: Лос-Анджелес

Програма: підготовча програма для вступу до престижних американських університетів

Для кого: випускники шкіл

Вартість навчання: від 35 000 USD в рік

Ця ексклюзивна програма підійде самим амбітним студентам, мета яких - вступити до університетів Ліги Плюща або в інші ТОП-100 університетів США. Протягом року студенти UCLA Extension готуються до вступу в кращі навчальні заклади Америки, вивчають предмети за фахом на університетському рівні та складають вступні тести SAT / ACT.

Перевагою навчання на цій програмі є те, що вашим зарахуванням до найкращих університетів США будуть займатися професійні академічні консультанти. Крім того, за час навчання в UCLA Extension у вас є можливість істотно підвищити свій академічний рівень.

University of California, Irvine

Розташування: Ірвайн

Програма: підготовчі програми для бакалаврату та магістратури, короткострокові професійні програми

Для кого: випускники шкіл

Вартість навчання: від 25 000 USD в рік

University of California, Irvine входить в систему університетів University of California і дає можливість іноземним студентам пройти інтенсивні підготовчі програми, а також програми бакалавра та магістратури. Крім основних програм вищої освіти University of California, Irvine пропонує короткострокові професійні програми для студентів і молодих фахівців в області бізнесу.

University of the Pacific

Розташування: Стоктон

Програма: підготовчі програми для бакалаврату та магістратури, короткострокові професійні програми

Для кого: випускники шкіл

Вартість навчання: від 40 000 USD в рік

Ідеально підходить для студентів програм бакалаврату, які планують вивчати бізнес, комп'ютерні науки та технології. Крім того, Школа права університету вважається однією з найпрестижніших в штаті, а програми по магістратурі, дають можливість скласти іспит Bar і стати практикуючим юристом в США.

Зверніть увагу, що магістерські програми університету викладаються на кампусі в Сан-Франциско і дають можливість відмінного кар'єрного старту для молодих фахівців.

Радимо вибрати цей університет хоча б з цих двох причин: надходження на перший курс здійснюється без програми підготовки; студенти EDUSTEPS можуть отримати стипендію-знижку до 50% від вартості навчання.

New York Film Academy

Розташування: Лос-Анджелес

Програма: бакалавр, магістр, короткострокові програми

Для кого: випускники шкіл

Вартість навчання: від 35 000 USD в рік

Якщо ви хочете розвиватися в напрямку кіномистецтва та акторської майстерності, зверніть увагу на цю відому академію кіно, акторської майстерності та театрального мистецтва. NYFA - безперечний лідер в підготовці фахівців цієї сфери.

Повний список університетів-партнерів EDUSTEPS ви можете подивитися за цим посиланням.

Факти про Штат Каліфорнія для українських студентів

  • Штат Каліфорнія розташований на західному узбережжі США; межує з Орегоном на півночі, Невадою та Аризоною на сході, Мексикою на півдні та Тихим океаном на заході.
  • Столиця держави - Сакраменто, а найбільше місто - Лос-Анджелес.
  • Загальна чисельність населення складає близько 39,5 млн. Осіб, найбільше населення будь-якого штату США і приблизно 12 відсотків усіх жителів США.
  • Державний девіз - Еврика!
  • Швидше за все, під час навчання в Каліфорнії ви будете витрачати від 10 000 до 18 000 доларів на проживання та харчування за навчальний рік.
  • Близько 45 відсотків загальної площі Каліфорнії покрито лісами
  • З тисяч компаній зі штаб-квартирою в Кремнієвій долині в Fortune 1000 входять Apple Inc., Adobe, eBay, Google, Facebook, Hewlett-Packard, Intel, Netflix і Yahoo!
  • Каліфорнія вирощує принаймні половину свіжих фруктів, вироблених в США.
  • У цього є найбільші дерева (гігантська секвоя), найвищі дерева (узбережжі або каліфорнійський червоний ліс) і найстаріші дерева (сосна bristlecone) у світі.
  • Споживання енергії на душу населення є одним з найнижчих в США.
  • Найдинамічніший ринок сонячної енергії в США - з кількома сонячними електростанціями та потужністю 1,2 ГВт, що еквівалентно двом великим звичайним електростанціям.
  • Кілька гребель по всьому штату забезпечують гідро електроенергію.
  • Містить як найвищі, так і найнижчі точки в суміжних Сполучених Штатах.
  • Відомий своєю автомобільною культурою, знаменитий каліфорнійський міст Золоті Ворота колись був найдовшим у світі прольотом підвісного моста.
  • Відомі актори та актриси, що народилися в Каліфорнії, включають Дженніфер Еністон, Кемерон Діаз, Леонардо Ді Капріо, Дастін Хоффман, Том Хенкс, Клінт Іствуд та Гвінет Пелтроу.
Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK