EDUSTEPSДописиНавчання в США Університети Флориди
Університети Флориди

Університети Флориди


Університети Флориди дають можливість студентам з України отримати престижну вищу освіту у США. Якщо ви серйозно задумались над отриманням диплома бакалавра або магістра в Америці, і шукаєте більш бюджетний варіант для навчання в США, Флорида – це той штат, який дає можливість вчитись дешевше, отримати стипендію та працювати під час навчання.

Вища освіта в університетах Флориди популярна серед студентів з України. Всі знають, що вартість навчання в університетах США висока, від 30 000, а то й від 40 000$ на рік. Вона на пряму залежить від штату, в якому навчається студент. Флоридські університети надають прекрасні можливості навчання і витрат на проживання.

EDUSTEPS вже не перший рік співпрацює з престижними флоридськими університетами, слідкує за успіхами та досягненнями наших студентів. На основі свого власного досвіду, знань та роботи з приймальними комісіями навчальних закладів, ми хочемо представити вам огляд 4 найбільших університетів штату Флорида:

  • Florida International University, Miami
  • University of Central Florida, Orlando
  • University of South Florida, Tampa
  • Full Sail University, Winter Park

Коли ми розглядаємо кожний конкретний університет у США, ми перш за все звертаємо увагу на переваги, які можуть отримати українські студенти.


Переваги навчання в університетах Флориди


1 Університети Флориди займають високі позиції в національному рейтингу університетів США

Наш партнер Florida International University займає 1-е місце в США за спеціальністю International Business, а випускники програми за спеціальністю Real Estate мають найвищий попит серед роботодавців.

Rosen School of Hospitality Management, яка відноситься до University of Central Florida (університет Центральної Флориди), входить до ТОП 50 кращих шкіл гостинності світу. Між іншим, університет UCF пропонує дуже сильні програми з комп’ютерних наук (дизайн ігор, кібербезпека та інші.). Коледж комп’ютерних наук займає 17-те місце в США за цим направленням.

Full Sail University – вузькопрофільний університет, професійна школа, лідер в США з підготовки спеціалістів в індустрії кіномистецтва, телебачення, розробки та дизайну комп’ютерної техніки, музичного бізнесу та ін. Випускники університету затребувані серед роботодавців сфери кіно та розваг, часто їх можна знайти у титрах відомих Голлівудських фільмів.

University of South Florida (Університет Південної Флориди) входить до числа 200 найкращих університетів США та займає 140-е місце в національному рейтингу. 110-е місце у списку кращих програм з інжинірингу.


2 Комфортний клімат штату – більш ніж 300 сонячних днів у році.

Вчитись в університетах Флориди дійсно комфортно через клімат. Як говорила одна з наших студенток, вам не потрібно турбуватись про теплі куртки та взуття, літо тут практично цілий рік.


3 Низька вартість навчання у порівнянні з іншими штатами США.

Університети Флориди пропонують низьку вартість навчання для іноземних студентів і це одна з основних причин, з якої студенти обирають цей штат. Рік навчання в університеті вас обійдеться від 18 000 до 22 500$. Проживання в резиденції від 7000$ на рік.


4 Кампуси навчальних закладів займають великі території.

Часто у студентських містах університетів навчається і працює близько 60 000 людей. Тут є все: навчальні аудиторії, резиденції, спортивні комплекси, кафе, ресторани, магазини.


У грудні 2017 року, у компанії EDUSTEPS була прекрасна можливість особисто відвідати університети США, в яких навчаються наші студенти. Ми відвідали кожний університет Флориди і з впевненістю можемо сказати, що навчальні заклади мають всі можливості для комфортного та успішного навчання студентів з України у Сполучених Штатах Америки. Підписуйтесь на наші сторінки у Facebook та Instagram та слідкуйте за оглядами американських університетів.


5 Ми перевірили і вам рекомендуємо, проживання в резиденціях університетів Флориди найкомфортніше

Кожний рік ми відвідуємо університети, з якими працює EDUSTEPS. Минулого року у менеджерів нашої компанії була можливість відвідати UCF, FIU, Full Sail і USF. Ми на своєму досвіді переконались, що проживання у цих навчальних закладах найкомфортніше, і пропонує студентам прекрасні умови. Студенти можуть забронювати різні варіанти проживання, з різними видами зручностей – одномісні або двомісні кімнати, з душем в кімнаті або на поверсі.

Не забудьте, якомога раніше подати заявку до університету та підтвердити місце на програмі, оскільки у вас буде можливість забронювати проживання відповідно до ваших потреб.

Дізнайтесь у нас, як вступити до університету Флориди!


6  Стипендії в університетах Флориди для українців

Ми неодноразово писали про те, що вартість навчання у Штаті Флорида найвигідніша у США. Але і це ще не все. Університети Флориди пропонують студентам першокурсникам отримати стипендію на 1 рік навчання, від 5000$ до 10000$. З другого року студенти з України мають право подавати документи на інші стипендіальні програми. Наприклад, Florida Eastern-Europe Linkage Institute пропонує стипендію студентам 2-4 курсів, яка дає можливість оплатити вартість навчання за 1 рік за ціною резидентів штату Флориди. Більш детальну інформацію ви можете отримати у менеджерів EDUSTEPS.


Які спеціальності найкраще вивчати в університетах Флориди

Оскільки університети Флориди поліфункціональні, тут ви можете вивчати будь-які направлення: бізнес, економіку, менеджмент, комп’ютерні технології, гостинність, менеджмент з подій, банківська справа, інженерінг, фізику, театральне мистецтво, кіновиробництво, режисуру та багато іншого.

Найпопулярніші та престижні спеціальності університетів Штату Флорида:

  • Film production
  • Video game development
  • Computer animation
  • Hospitality Management
  • Aviation Management
  • Business and Management
  • Finance and Economics
  • Event Management

Де навчатись у Флориді?

Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує повний комплекс послуг із зарахування до університетів Флориди і оформлення документів на отримання студентської візи. Ми є офіційними представниками приймальних комісій університетів та допомагаємо студентам грамотно оформити документи для зарахування, пройти ступні інтерв’ю, отримати стипендію

Florida International University

  • ✔ #5 International Business Programs
  • ✔ #170 Best Undergraduate Engineering Programs
  • ✔ #183 Best Undergraduate Business Programs

Scholarship: 5000$ - 7500$ - на перший рік навчання

University of Central Florida

  • ✔ #176 National Universities in US
  • ✔ #91 Best Undergraduate Engineering Programs
  • ✔ #93 Top Public Schools in US

Scholarship: 5000$ - 7500$ - на перший рік навчання

University of South Florida

  • ✔ #140 National Universities
  • ✔ #81 Best Value Schools
  • ✔ #110 Best Undergraduate Engineering Programs

Scholarship: від 5000 до 10000$ - на перший рік навчання

Full Sail University

  • ✔ #33 Best Game Design Program
  • ✔ ТОП 50 шкіл дизайну
  • ✔ #34Best College for Music in USA

Scholarship: від 5000 до 20 000$ - на всю програму навчання

ЗАРЕЄСТРУЙСЯ НА СПІВБЕСІДУ

Отримай стипендію – знижку на перший рік навчання в університетах Florida International University, University of Central Florida, Full Sail University або University of South Florida

Заявки приймаються до 30 квітня

Як отримати стипендію, дізнайтесь у менеджера EDUSTEPS

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK