EDUSTEPSДописиНавчання в США 3 причини, чому варто не пропустити онлайн марафон «5 кроків до навчання в США»
3 причини, чому варто не пропустити онлайн марафон «5 кроків до навчання в США»

3 причини, чому варто не пропустити онлайн марафон «5 кроків до навчання в США»


Освітня агенція EduSteps готує студентів до вступу з 2015 року. За цей час ми допомогли 163 українським учням стати студентами кращих закладів за кордоном – більшість з них навчається в США. Якщо ви хотіли б стати одним із них - запрошуємо вас взяти участь в онлайн марафоні «5 кроків до навчання в США».

Освітній онлайн марафон «5 кроків до навчання в США» - це п’ять днів інтенсивного занурення в особливості вищої освіти Америки.

З 29 вересня по 3 жовтня на сторінці нашого івенту на Facebook ми кожного дня будемо ділитися з вами корисною інформацією, яка допоможе розібратися у підготовці до вступу в США. Крім того, 3 жовтня на нашій сторінці Facebook ми проведемо пряму трансляцію, під час якої ми дамо відповіді на усі ваші питання.

Чому вам не варто пропускати онлайн марафон:

ПРИЧИНА 1

Після нашого марафону у вас більше не буде питань щодо:

  • — Коли почати підготовку документів до вступу
  • — Як підібрати свій університет в США
  • — Які особливості між вступом на бакалавра та магістра
  • — Як студенту отримати знижку на навчання в США
  • — Які очікування від студента в посольстві США

Про ці та інші деталі вам розкажуть академічні консультанти з 14-річним досвідом в цій сфері. Лише за 5 днів ви отримаєте такий обсяг інформації, який інші дізнаються за багато місяців пошуків в інтернеті.

Причина 2

Ви можете приєднатися до трансляції з будь-якого куточку світу!

Формат марафону: Трансляція буде проходити на сторінці EduSteps Вища освіта за кордоном у Facebook - так у вас буде можливість обирати будь-яке зручне місце та час для перегляду нашого відео.

Причина 3

Ви отримаєте відповіді на питання в режимі онлайн

Після перегляду наших відео в рамках марафону у вас швидше за все з’являться питання, на які ми зможемо відповісти на вебінарі 3 жовтня на нашій сторінці в Facebook

Всі учасники марафону, які візьмуть участь в івенті «Онлайн Марафон - 5 кроків до навчання в США» отримують знижку 5% від EduSteps на пакет Premium на зарахування до університетів США.

Найбільш активний учасник марафону отримає спеціальний подарунок від нас – 50% на Пакет Premium на зарахування до університетів США.

Як взяти участь в марафоні:

Все просто! Достатньо долучитись на івент «Онлайн Марафон - 5 кроків до навчання в США» та на нашу сторінку EduSteps Вища освіта за кордоном у Facebook.

Ми чекаємо на Вас! Долучайтеся до Марафону EduSteps- все про вступ до університетів США! Реєструйтесь вже сьогодні!

Перейти на сторінку марафону

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK