EDUSTEPSДописиПрофорієнтація 5 причин пройти тест на профорієнтацію
5 причин пройти тест на профорієнтацію

5 причин пройти тест на профорієнтацію


Коли в дитинстві запитують «Ким ти хочеш стати, коли виростеш», всі відповідають не замислюючись. Але в старших класах школи це питання вже не здається таким простим.

Для батьків майбутнє їхніх дітей - один з найбільш бентежливих питань. І крім усього іншого, батьки ще переживають і про фінансову частину питання. Адже якщо вже та інвестувати гроші в навчання за кордоном, то робити це усвідомлено!

Як вибираючи професійний шлях, зробити правильний вибір? У випадку з вибором професії потрібно пройти тест на профорієнтацію. Є кілька особливостей цього тесту і п'ять причин, чому варто пройти цей тест усім школярам.

Перша причина - дізнатися більше про свої професійні якості. Кілька студентів вже пройшли такий тест на профорієнтацію "Вибір кар'єри" в EduSteps. Надалі вони вибрали свою програму навчання під свої сильні якості. Коли я сама шукала відповідь на це питання, мені порекомендували такий тест і результат не змусив довго чекати.

Друга причина - зрозуміти особливості свого характеру та область професійних інтересів. Часом ці дві сфери не поєднуються в одній професії. Це викликає питання, а тест відповідає на такі суперечності. Часто ми звикли себе порівнювати і оцінювати під загальноприйняту норму, ставити на собі ярлики. Саме такі особливості пояснює тест. Наприклад, повільність не вважається за плюс в одній професії, але буде величезною необхідністю в інший професійної області. Такі відмінності здібностей і їх застосування пояснюють результати тесту.

Як же проходить тест на профорієнтацію?

Ви відповідаєте в режимі онлайн або офлайн на питання, а після закінчення години отримуєте результати про ваших сильних сторонах і слабкостях, які потрібно компенсувати, щоб домогтися успіху. На основі результатів тестування, ваших інтересів і здібностей, наш фахівець запропонує вам варіанти професій, в яких ви можете досягти успіху в майбутньому.

Третя причина - вчасно почати свій професійний шлях. Отже, в якому віці можна складати тест на профорієнтацію?

Краще проходити тест не раніше, ніж з 14 років. Це найкращий час почати готуватися до вступу в університети за кордоном. Чому? Тому що можна розпізнати свої сильні сторони, підтягти англійську і розібратися в перспективних напрямках.

Результати тесту допоможуть найкращим чином зорієнтуватися в варіантах діяльності і по максимуму випробувати їх на собі. Мене особисто вразила точність і прицільність даних, які показали мою індивідуальність.

Що ще стане в нагоді в процесі проходження тесту? В основному це світла голова і бажання розібратися в собі, а головне - зосередитися на процесі. Знайти своє покликання, справа життя, сферу зайнятості - це потреба номер один для підлітків.

Четверта причина - зрозуміти рівень мотивації і які професії найбільш підходять до вас. Про це говорить підхід процесу тестування.

Загальна структура тесту на профорієнтацію "Вибір Кар'єри" має три основні блоки на різні особливості особистості, темпераменту і здібностей. Питання викладені в простій формі і всі вони стосуються шкільної програми. Потрібно відповідати ствердно, і намагатися не натискати кнопку "не впевнений". Адже в тесті "невпевнений" відповідь створює перешкоди і не дає отримати ясність результатів і чіткість даних.

Рекомендація від EduSteps: менше хвилювань, більше впевнених кроків. Це буде корисно, як для розуміння свого вибору професії, так і в процесі навчання за кордоном.

В основі вибору спеціалізацій закладено 128 професій, але це не межа для сучасного світу інформації і технології. Тому так важливо знати свої сильні сторони і слабкості, щоб зробити усвідомлений вибір на самому початку шляху вибору професії.

Як виглядають результати тесту на профорієнтацію?

Одна з особливостей тесту на профорієнтацію - це форма результатів:

▸графічна діаграма з рекомендацією профілю навчання,

▸опис даних по кожній шкалі профілю,

▸список професій, рекомендованих для учня з необхідними іспитами,

▸рекомендовані предмети для вступу,

▸рекомендації з розвитку особистісних якостей.

5 причин пройти тест на профорієнтацію

Тест допомагає зрозуміти над чим працювати в процесі підготовки перед ЗНО та є хорошим методом для визначення своїх інтересів і мотивації, а також оцінки здібностей. Результати тесту допомагають вибудувати алгоритм індивідуального навчання для учня.

Тест на профорієнтацію витримав всі вимоги на правдивість і чіткість результатів. Майбутній студент аналізує, зважує подальше рішення і робить впевнений крок.

Єдине, про що я шкодую - це те, що не пройшла такий тест раніше. Зараз можу радіти за студентів, які завдяки EduSteps вибирають свою професію впевнено і вільно.

Чому батькам варто записати свою дитину на тест на профорієнтацію?

У компанії EduSteps ми гарантуємо конфіденційність на всіх рівнях підбору і зарахування в Університет. Ви можете довіритися досвіду наших консультантів, тому що з 2010 року вони допомагають студентам вчитися за кордоном.

П'ята причина - розумно інвестувати фінансові вкладення батьків. Це поширене побоювання дітей, які представляють інтереси сім'ї. Батьки, прочитайте цей пункт уважно.

Після того, коли ваша дитина пройде тест на профорієнтацію, ви будете розуміти:

  • Спектр можливостей і полегшити своїй дитині вибір спеціальності
  • Можливі розбіжності в інтересах вашої дитини
  • Сильні сторони дитини
  • Як розумно і грамотно інвестувати фінанси в вищу освіту дитини
  • Як підібрати Університет / коледж / навчальну програму з нашими академічними консультантами відповідно до особливостей вашої дитини
  • Як обрати навчальний заклад відповідно до потреб ринку і бажанням майбутнього студента

Після того, як ваша дитина пройде тест на профорієнтацію, ви будете бачити чіткий список за пріоритетами вибору професії. Цей критерій складається спочатку окремо по інтересах, здібностям і бажанням дитини, потім він входить в загальний список пріоритетних професійних напрямків.

Консультація після тесту і отримання результатів буде відбуватися з професійним психологом. Над Вашою метою працює команда фахівців. З одного боку - академічні консультанти EduSteps, з іншого - сертифікований психолог для більш детальної роботи з результатами. Консультант-психолог роз'яснює особливості характеру дитини, допомагає зрозуміти результати. Батьки можуть поставити питання.

Вибір майбутньої кар'єри - це важливе рішення на шляху до кар'єри мрії. Телефонуйте, залишайте запити на сайті EduSteps - і ми зробимо все можливе, щоб ви досягли своєї мети! Тому що наша місія - це ваша десяточка при попаданні в ціль. Тест на профорієнтацію дозволить максимально наблизитися до цього значення.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK