EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Media and Communications
Media and Communications

Media and Communications


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів по напрямку Засоби масової інформації та комунікації в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми зарубіжних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі медіа та комунікацій в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Media and Communications і комунікації в університетах за кордоном

Людина, в середньому, 70 відсотків свого щоденного часу проводить в спілкуванні, тому не дивно, що сфера комунікацій є важливою дисципліною в динамічному і стрімко розвивається світ професій. Іноземні студенти, які вивчають комунікації в зарубіжних ВНЗ, знайдуть масу можливостей для реалізації своєї освіти.

Ця академічний ступінь покриває широкий діапазон досліджуваних тем і предметів, даючи багато теоретичного матеріалу. Деякі факультети пропонують курси, на 50% складаються з практичної роботи, вивчення лінгвістики, редагування фото, створення теле- і радіопродукції, обробки аудіо та вивчення культури. На другому-третьому курсі студенти обирають більш вузьку спеціалізацію і можуть стажуватися.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з медіа і комунікацій в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Вузька спеціалізація зводиться, як правило, до трьох напрямків: журналістика, зв'язки з громадськістю та реклама.

В цілому, курс за даною спеціальністю дає глибоке розуміння того, як працюють засоби масової інформації і комунікації в 21 столітті, розвиває аналітичне та критичне мислення, творчий підхід до справи, розширює знання про інформаційні технології.

Кар'єра в сфері Засобів масової інформації і комунікацій Media and Communications

Випускники факультетів, які вивчають ЗМІ і комунікації, надалі працюють на телебаченні, радіо, в кіно, в копірайтингу, маркетингу, журналістики, SEO та проводять дослідження. Широкий спектр застосування отриманих знань дає можливість реалізуватися в практично будь-якому напрямку творчої індустрії комунікацій.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності за Медіа і комунікацій в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «ЗМІ і комунікації» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

Якщо Вам необхідно підвищити свій бал по іспиту IELTS для вступу на спеціальність Медіа і комунікації, підпишіться на курси IELTS в центрі Лондона вже прямо зараз.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати засоби масової інформації і комунікації?

Для отримання більш докладної інформації про зарубіжних університетах, які викладають курси з медіа і комунікацій, перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями на сторінки відібраних нами ВНЗ:

  1. Queen Mary, University of London
  2. University of Warwick
  3. University of Kent
  4. University of Southampton
  5. Cardiff University
  6. King's College London
  7. Newcastle University
  8. Loughborough University
  9. University of Swansea
  10. University of Leeds

Подайте заявку на навчання Media and Communications в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Засоби масової інформації та комунікації в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Медіа і комунікації».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK