EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Журналістика в університетах за кордоном
Журналістика в університетах за кордоном

Журналістика в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір програм по напрямку Журналістика в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми зарубіжних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі журналістики в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Журналістика в університетах за кордоном

Журналістика - це прекрасна спеціальність для проникливих і цікавих студентів з аналітичним складом розуму. Ця професія відповідає за поширення точних і оперативних новин і охоплює всі види соціальних медіа. Тому тут важливо вміти працювати під тиском і дотримуватися термінів подачі матеріалу, а також легко і цікаво викладати матеріал.

На факультетах журналістики студенти освоюють базові навички роботи в друкованих та онлайн виданнях, вчаться проводити журналістські дослідження, вести репортажі, доводити інформацію до різних аудиторій; вивчають журналістику в глобальному контексті, осягають специфіку роботи в глянцевих виданнях, мультимедійних ЗМІ і освоюють стенографію.

Майбутнім журналістам важливо з самого початку визначитися з ВНЗ, в якому викладаються курси з конкретної вузької спеціалізації: радіожурналістики (роботі на радіо і телебаченні), друкованої журналістики (яка включає газети і журнали), онлайн журналістики (онлайн видання, блоги, соціальні мережі) або фотожурналістики.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з журналістики в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Багато хороших університетів підтримують тісні зв'язки з друкованими виданнями, і студенти останніх курсів мають можливості проходити стажування і отримувати реальний досвід роботи ще до закінчення ВНЗ, що значно підвищує їх цінність на ринку праці.

Кар'єра в сфері журналістики

Випускники факультетів журналістики мають практично необмежені можливості працевлаштування у всіх існуючих сферах: від музики і спорту до новин і кіно. Більш вузьку спеціалізацію можна реалізувати в написанні критичних рецензій, редагуванні текстів, верстці, веденні репортажів, вичитування матеріалу, копірайтингу, зв'язках з громадськістю, соціальних медіа, маркетингу та багатьох інших. Ваша майбутня професія може звучати як: військовий / іноземний кореспондент, редактор, автор статей, технічний письменник, спортивний коментатор, блогер, фотожурналіст, ведучий новин, радіо діджей та ін.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності з Журналістики в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Журналістика» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати журналістику?

Щоб детальніше ознайомитися з підготовленим нами переліком найкращих університетів для вивчення журналістики, перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

  1. Cardiff University
  2. Robert Gordon University
  3. Loughborough University
  4. Leeds Beckett University
  5. University of Winchester
  6. Edinburgh Napier University
  7. City, University of London
  8. Liverpool John Moores University
  9. University of Sheffield
  10. University of Derby

Подайте заявку на навчання на курсі з журналістики в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Журналістика в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Журналістика».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK