EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Tourism Hospitality
Tourism Hospitality

Tourism Hospitality


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів по напрямку Туризм і готельна справа  в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії та інших країн. Програми зарубіжних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі туризму та готельного господарства в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Туризм і готельне господарство в університетах за кордоном

Туризм і готельна справа знаходяться в числі найпопулярніших індустрій в світі, в яких зайнято більше 60 мільйонів людей. Освіта в сфері туризму і готельного господарства дає всі необхідні знання і навички для організації подорожей, роботи в широкому секторі захоплюючих професій і спілкування з представниками різних країн і культур.

Студенти даного напрямку зможуть реалізувати свої творчі та ділові якості на безлічі різних посад завдяки великій кількості дисциплін, які складають цей курс. Можливість подорожувати, знайомитися з новими напрямками, бронювати транспортні послуги, працювати в готелях по всьому світу, організовувати заходи світового рівня - це лише мала частка можливої діяльності фахівців цієї сфери. Ніяка інша професія не розширить Вас кругозір так, як це може зробити робота в туризмі та готельній справі.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з туризму і готельного господарства в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Загальні знання про те, як працює міжнародний туризм, плюс детальне вивчення функціонування ланцюга постачальників, обслуговування клієнтів і впливу зовнішніх чинників на стабільність індустрії будуть викладатися студентам даного курсу. Міжнародні сертифікати, тренінги та кваліфікації від кращих світових університетів дозволять Вам знайти роботу там, де Ви побажаєте.

Кар'єра в сфері туризму і готельної справи

Випускники факультетів туризму та готельного господарства можуть побудувати кар'єру в маркетингу, бізнесі, безпосередньо в туризмі, готельних і рекреаційних комплексах, проектному менеджменті, сфері обслуговування клієнтів, управління процесами і навчання персоналу.

Існує велика кількість схем підготовки нових фахівців на базі успішних туристичних організацій - готельної мережі Хілтон або Мерріот, наприклад - які дають прекрасний шанс для стрімкого старту кар'єри.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по Туризму і готельного господарства в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Туризм і готельне господарство» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати туризм і готельну справу?

Щоб більше дізнатися про кращі університети даного напрямку, перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

Glion Institute of Higher EducationШвейцарія

  • # 5 - Кращі школи гостинності світу (загальний рейтинг)
  • # 5 - Академічна репутація університету
  • # 1 - Репутація університету серед роботодавців

Les Roches International School of Hotel Management, Швейцарія

  • # 6 - Кращі школи гостинності світу (загальний рейтинг)
  • # 7 - Академічна репутація університету
  • # 3 - Репутація університету серед роботодавців

EUHT St PolІспанія

  • # 48 - Кращі школи гостинності світу (загальний рейтинг)
  • # 48 - Академічна репутація університету
  • # 5 - Репутація університету серед роботодавців

University of Central Florida, США

  • # 48 - Кращі школи гостинності світу (загальний рейтинг)
  • # 25 - Академічна репутація університету
  • # 21 - Репутація університету серед роботодавців

Подайте заявку на навчання на курсі по туризму і готельного господарства в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Туризм і готельне господарство в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Туризм і готельне господарство».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK