EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Engineering в університетах за кордоном
Engineering в університетах за кордоном

Engineering в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів у напрямку Engineering в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в області Engineering в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакета документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Engineering в університетах за кордоном

Engineering - це унікальний і творчий спосіб застосування математики і природничих наук для розробки і управління безліччю різних машин, механізмів і процесів. Engineering стає все більш і більш популярною академічною дисципліною завдяки хорошим кар'єрним і зарплатним перспективам. Це складний, але цікавий предмет, який включає вивчення математики, природничих наук, освоєння прикладних знань з конструювання, будівництва та вміння вирішувати проблеми.

Інженерні професії належать до одних з найбільш масштабних, які беруть участь у створенні практично все, чим ми користуємося і стикаємося в повсякденному житті: починаючи відпочинком, медичним лікуванням і мобільним зв'язком і закінчуючи сучасними транспортними системами. Інженери часто займають ключові посади в промисловості і комерції.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності Engineering в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів та коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Однак, поняття «Інженеринг» дуже широке і охоплює безліч професій. Правильний вибір інженерної спеціальності та університету для її вивчення може бути непростим. Потрібно з великою увагою поставитися до цього виборчого процесу, з огляду на свою попередню освіту, майбутні кар'єрні цілі і сферу їх можливого застосування.

Кар'єра в сфері Engineering

Попит на висококваліфікованих інженерів дуже високий. У секторі фінансів, інформаційних технологій і розробки електроніки є дефіцит дипломованих та сертифікованих інженерів, а безробіття сердь таких фахівців щодо інших спеціальностей мінімальна.

В одній тільки Великобританії на частку виробництва, в якому залучені інженери, припадає близько 40% внутрішнього валового продукту, і він є ключовою частиною національної економіки. Роль інженера вирішальна у багатьох аспектах життя, починаючи від автогонок і закінчуючи побутовими електроприладами. Зараз настав дуже вдалий час для тих, хто прагне до забезпеченого майбутнього широким полем для застосування своїх знань в сфері інженерингу.

Далі пропонуємо Вам коротко ознайомитися з напрямками, на які розпадається інженерний сектор.

Хімічна інженерія (Chemical Engineering) - це відгалуження в Engineering, яке займається застосуванням знань з фізики, хімії, біології, мікробіології, біохімії, математики та економіки в процесах перетворення сировини або хімікатів в більш зручні або цінні форми. Хімічна інженерія гарантує безпеку, надійність і економічність перетворювальних процесів.

Цивільне будівництво (Civil Engineering) - це професійна інженерна дисципліна, яка займається розробкою, будівництвом і відновленням штучно або природно зведеного середовища, включаючи споруди у вигляді мостів, доріг, каналів, дамб і будинків. Вона традиційно розпадається на кілька субдисциплін: екологічний інженеринг, Геотехнічний інженеринг, проєктування будівель і споруд, транспортне машинобудування, житлово-комунальне господарство, інженерні водні ресурси, матеріалознавство, прибережне будівництво, геодезія і будівельна техніка.

Електротехніка (Electrical Engineering) - це напрямок в Engineering, яке займається вивченням і застосуванням електрики, електроніки та електромагнетизму. Він охоплює цілий ряд підрозділів, включаючи електроенергію, електроніку, системи управління, обробку сигналів і телекомунікації.

Заведено вважати, що електротехніка (electrical engineering) займається проблемами, пов'язаними з такими масштабними електросистемами, як електропередатчики і блоки управління двигунами, тоді як електроінженерія (electronic engineering) має справу з малими електронними системами (такими як комп'ютери та інтегральні схеми).

Машинобудування (Mechanical Engineering) - це інженерна дисципліна, яка застосовує принципи фізики та матеріалознавства для аналізу, проєктування, виробництва і технічного обслуговування механічних систем. Це розділ Engineering, який включає виробництво та використання тепла і механічної енергії для проєктування, виробництва і експлуатації машин і інструментів.

Комп'ютерна інженерія (Computer Engineering) має справу з комп'ютерами і комп'ютерними системами. Може включати розробку нового апаратного забезпечення, PDA, USB або використання комп'ютерів для контролю роботи промислових підприємств. Комп'ютерні інженери можуть також створювати системне програмне забезпечення. Однак, розробка складних програмних систем часто є областю програмної інженерії (software engineering), яка зазвичай вважається окремою дисципліною.

Механотрон інженерія (Mechatronics Engineering) - це інженерна дисципліна, яка об'єднує знання про електричні і механічні системи. Такі комбіновані системи відомі як електромеханічні і вони мають досить широке застосування. Прикладом можуть служити автоматизовані виробничі системи, системи опалення, вентилювання і кондиціонування, а також різні авіа та автомобільні підсистеми.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності Engineering в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Інженеринг» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати Engineering?

Щоб дізнатися більше інформації про університети, що пропонують навчання на різноманітних інженерних спеціальностях, перейдіть, будь ласка, по посиланнях наведених нижче навчальних закладів:

Загальне машинобудування (General Engineering)

  1. Imperial College London
  2. University of Oxford
  3. University of Cambridge
  4. University of Durham
  5. University of Bristol
  6. University of Leeds
  7. University of Warwick
  8. University of Aberdeen
  9. Liverpool John Moores University
  10. Loughborough University

Цивільне будівництво (Civil Engineering)

  1. Imperial College London
  2. University of Southampton
  3. University of Sheffield
  4. University of Glasgow
  5. University of the West of Scotland
  6. University of Birmingham
  7. Ulster University
  8. Queen's University Belfast
  9. University of Edinburgh
  10. University of Leeds

Машинобудування (Mechanical Engineering)

  1. Imperial College London
  2. Lancaster University
  3. Loughborough University
  4. University of Leeds
  5. University of Bath
  6. University of Bristol
  7. Anglia Ruskin University
  8. University of Southampton
  9. Cardiff University
  10. University of Birmingham

Хімічна інженерія (Chemical Engineering)

  1. University of Cambridge
  2. Imperial College London
  3. University of Birmingham
  4. University of Leeds
  5. University of Bradford
  6. Lancaster University
  7. University of Bath
  8. Queen's University, Belfast
  9. University of Portsmouth
  10. University of Nottingham

Електротехніка / електроінженерія (Electrical / Electronic Engineering)

  1. University of Southampton
  2. University of Manchester
  3. University of Surrey
  4. Imperial College London
  5. University of Nottingham
  6. University of Birmingham
  7. University of Bath
  8. University of Edinburgh
  9. Loughborough University
  10. University of Leeds

Матеріалознавство (Materials / Mineral Engineering)

  1. University of Oxford
  2. Loughborough University
  3. Imperial College London
  4. University of Birmingham
  5. University of Leeds
  6. Swansea University
  7. University of Exeter
  8. University of Manchester
  9. Sheffield Hallam University
  10. University of Sheffield

Подайте заявку на навчання на курсі по Engineering в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Engineering в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Інженеринг».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK