EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Choreography в університетах США, Канади та Великобританії
Choreography в університетах США, Канади та Великобританії

Choreography в університетах США, Канади та Великобританії


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України вибір курсів з напрямку Хореографія в університетах Великобританії, США та Канади. На жаль, в нашій базі немає програм в цьому напрямі в Європі. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який має попит серед роботодавців у всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити післядипломну освіту в області хореографії в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Хореографія в університетах за кордоном

Студенти, що посягають мистецтво танцю, повинні бути готові присвячувати багато часу репетиціям і практиці. Тіло необхідно постійно тримати в хорошій формі, щоб бути в змозі освоювати все нові і нові види танцювальних технік. Потрібно дбати про здорове і якісне харчування, вивчати техніку безпеки, щоб уникнути травмування.

Учні танцювальних курсів вивчають різні системи «записи» танцю - способу опису танцювальних «па» у формі письмових знаків і абревіатур (лабанотація), можуть допомагати в підготовці танцювальних вистав, беруть участь в постановці світла, підборі костюмів і музики. Молоді хореографи повинні бути творчими і самодисциплінованими, здатними правильно планувати власний час. Модулі танцювальних курсів, як правило, включають:

  • історію танцю
  • танцювальні техніки
  • хореографію
  • оцінювання
  • вивчення руху

Вивчення танцю озброїть Вас безліччю універсальних навичок, які необхідні для вибудовування успішної кар'єри в цій унікальній професійній сфері. Ви будете вивчати критику, теорію, постановку виступів, роботу в команді, творчий підхід і самоорганізацію. Перший курс спеціальності може також включати історію, різноманітні техніки, хореографію, культуру, акторську гру, театр та інші дисципліни.

Кар'єра в сфері танцювального мистецтва

Для випускників хореографічних факультетів немає прокладених кар'єрних шляхів, але багатьом вдається успішно реалізувати свій талант. Ті, хто не зміг підкорити сцену, продуктивно працюють хореографами, режисерами, постановниками, менеджерами і керівниками проектів. Тренерство - це ще одна популярна трудова галузь для майбутніх хореографів. Економісти прогнозують пропорційне збільшення кількості вакансій для танцюристів щодо інших спеціальностей, оскільки популярність даної спеціальності зростає. Згідно даних Бюро трудової статистики США за 2009 рік, середній дохід танцюриста становить $ 16.37 за годину.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по хореографії в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Хореографія» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете навчатися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати хореографію?

Якщо Вас зацікавила навчання за цією спеціальністю, пропонуємо ознайомитися з вибіркою найкращих, на нашу думку, навчальних закладів, які пропонують курси для майбутніх танцюристів і хореографів.

Великобританія:

  1. University of Birmingham
  2. University of Surrey
  3. Lancaster University
  4. Trinity Laban Conservatoire
  5. University of Warwick
  6. University of Manchester
  7. Birmingham City University
  8. University of Essex
  9. Queen Mary, University of London
  10. Coventry University

США:

  1. University of South Florida
  2. Colorado State University
  3. George Mason University
  4. Hofstra University
  5. Adelphi University
  6. The University of Kansas
  7. University of South Carolina

Канада:

  1. Capilano University
  2. George Brown College
  3. Centennial College

Також є інші варіанти навчальних закладів, їх вже розглядаємо зі студентом безпосередньо в процесі вибору програми.

Подайте заявку на навчання на курсі з хореографії в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Танцювальне мистецтво в університетах Великобританії, США, Канади замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Хореографія».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK