EDUSTEPSДописиКорисні поради 10 порад для підготовки до тестів IELTS або TOEFL
10 порад для підготовки до тестів IELTS або TOEFL

10 порад для підготовки до тестів IELTS або TOEFL


Експерти Студії знань Репетитор, ґрунтуючись на своєму досвіді, підготували для вас 10 ефективних порад для підготовки до IELTS / TOEFL. Читайте, застосовуйте, здавайте IELTS / TOEFL без проблем.

  1. Час. Важливо правильно розподілити час. Наприклад, в розділі «читання» не потрібно читати текст, ви витрачаєте даремно час. Шукайте відразу в тексті відповіді на питання після нього. Не пишіть на чернетці, потім не залишиться часу на переписування. У розподілі часу вам допоможе детальне вивчення самого формату тесту.
  2. Уважність. Головним чином - це тест на уважність. Якщо в питанні питається «Скільки кілометрів з точки А в точку Б» то у відповіді, ви пишіть тільки ЦИФРУ, тому як саме слово «кілометрів» - помилка.
  3. Концентрація. Приділіть велику увагу ПИТАНЬ. Читайте питання швидко і знову таки уважно.
  4. Орфографія. Дуже багато балів на цьому багато втрачають. Написали од. ч. замість множини - помилка, з дієслова зробили іменник - помилка. Неправильно написані слова, як наприклад, beautiful, discussion, laugh, etc. - пропустили букву або написали не ту букву, але відповідь правильна - все одно бал знижується.
  5. Креативність. Нікому не потрібна правда про вас. Придумуйте, сміливо вигадуйте відповіді, особливо в частині «Мовлення». Говоріть те, що знаєте, як правильно сказати граматично.
  6. Русизми/Українізми. Уникайте русизми та українізми: структура речення в англійській сильно відрізняється від російської/української мов. Тому у всіх розділах тестах даного моменту приділяють велику увагу. Інтерв'юер буде знижувати бали, якщо ви будете починати пропозицію так: «This is a tank of water, on which there is a pipe of water» = «This is a water tank with a water pipe on it».
  7. Стислість. Пропозиції повинні бути короткими. Ні в якому разі не говоріть складнопідрядними реченнями. Ви плутаєте і себе і інтерв'юера. Розбивайте свою думку на частини. Наприклад: This house was built in 1965 by Elton, who was born in England and lived with his family not long, which did not love him and that is why he left his family, which was poor. This house was built in 1965 by Elton. He was born on England. His family was poor and did not love him that is why he left his family shortly.
  8. Впевненість. Розділі «говоріння» вам дуже допоможе впевненість в собі. Вам просто необхідно справити враження впевненої людини. Говоріть, короткими реченнями без зупинки і вигадуйте якомога більше.
  9. Пам'ять. Вам необхідно просто вивчити, зазубрити, написання листів: formal, informal, semiformal, а точніше, вивчити по 5 фраз до кожного розділу кожного типу листи: початок, середина, кінець.
  10. Фільми / журнали. Дивіться більше і читайте більше наукових фільмів або журнали. У тесті багато наукової лексики. Також в розділі аудіювання »вам значно допоможе щоденне прослуховування новин або радіопередач. Але навіть якщо ви взагалі не розумієте про що мова в питанні або тексті, пишіть будь-яку відповідь. Відповідь має бути. А раптом вгадаєте?!

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до коледжів та університетів за кордоном, оскільки є офіційним представником приймальних комісій закордонних навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу.

Для початку скористайтеся безкоштовною консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до коледжів або університетів за кордоном і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на безкоштовну консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK